TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 439)
  • Autor
    FUGAZ
    Člen

sm15 já vás miluju sm15 takhle jsem se nezasmál té doby co jsem se vrátil z Manchesteru sm3 to jsou hlody [i](viz Johnny D., Starf, Newman a spol.)[/i] díky sm15

milan
    Člen

Vzpomínáte na vyvolený?tam tehdá Regina taky zvedla sledovanostsm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Holky vy jste tak roztomile, kdyz se skadlite. sm16

Newman
    Člen

btw všímáte si, kolik lidí je online? Tento topic je jako magnet sm15

Partygirl
    Člen

A JE KLID sm15

Starf
    Člen

dik za tenhle thread! zatim sem na 6. strance a zda se to jako slusnej material do skoly…sm4

Partygirl
    Člen

no nerekla bych,ze to,ze nas PVD nudil byl nas minus.. ale urazet te nebudu jako to delas s oblibou ty,romanenko.. mimo to to si ty ne jak si mi cumela na profil? nerekla bych,ze mas proc machrovat.. jamka vubec neznam,nevim ani jestli sme se nekdy nekde potkali takze recicky o kamaradech si nech.. taky si myslim,ze jako ja mam svyho Boha Armina tak ty si mela Paula a ses z toho cela vydrena.. a kdyz se to tu parl idem nelibilo tak se muzes podelat.. di uz radsi chrapat

Housik
    Člen

Přátelé mladší i starší, nezapomínejte na respekt k ostatním, i k těm s extrémně jiným názorem. Každý by měl uvažovat, že na web napíše to, co by byl schopný říct danému neznámému člověku i osobně. A věřím, že osobně byste volili diplomatičtější tón 😉 Vyjádřete svůj dojem z akce, přečtěte si a případně se zasmějte či zamračte nad dojmy ostatních a nashle… takové tlachání je přeci vaše ztráta času, který by šlo využít jinak a lépe (čas máme na tomto světě omezený, což se z pohledu mladého člověka může jevit jinak)… Mějte to na vědomí při každém příspěvku na internetu a hned trošku stoupne úroveň…. RESPEKT A UŽÍVEJTE ŽIVOTA, MĚJTE SE 😉

Pravda, neměly by tu takové věci být, ale úplně mazat – to by byla škoda. sm2
    Nejlepší by bylo vytípnout celý ten flame do samostaného tématu sm15

Ruuda
    Člen

ja bych to nezakazoval, aspon je tady srandasm3

Newman
    Člen

Milan: já si myslím, že i moderátoři se museli bavit sm15

milan
    Člen

Kva kde jsou ti moderátoři? Neříkalo se při spuštění fora, že odklonění od tématu a ostrej flame se tu nebude tolerovat a bude se mazat? Když se nemůžou hádat promotéři v threadu, který jde mimo ně, tak podle mě i běžní uživatelé ne?

romanenko
    Člen

njn kluci,, tak se do mě pusť te,, nic proti vám sem neměla.. tak nevim o co vám jde,,

iamek
    Člen

romanenko : hura uroven diskuze zase stoupne …

ondrab
    Člen

romanenko:dekuji pekne a naneshledanou

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.