TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Dojmy z akce PvD Prague Session 2008

• Toto téma obsahuje celkem 437 odpovědí. Do diskuze (90 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 439)
  • Autor
    romanenko
    Člen

kdyby se jiný lidi nenaváželi do mě tak nebudu reagovat,, spát nepujdu ani vypínat počítač nebudu páč sem v práci, ale když ti to udělá radost tak už nebudu reagovat.. měj te se

ondrab
    Člen

romanenko:hele….zacinas zdarne sekundovat partygirl tema svejma kecama….takze by bylo nejlepsi kdyby sis vypla pocitac a sla spat a nezasirala tadyk forum o tom jak je kdo ubohej atd.

romanenko
    Člen

prosimtě vůbec mě neznáš tak co to tady plácáš?? reagovala sem tady hlavně na partygirl a její nesmyslný řeči,, a ne na to že někdo urazil PVD. To že ses nudil tvoje mínus.. já si to užila. A je mi to celkem fuk co ty si myslíš.

iamek
    Člen

ceero : tak tak … Hold romanek neunesl to, ze si nekdo dovolil stezovat na jeho idol …

romanenko
    Člen

neviděla sem ho poprvé,, a pro tvojí útěchu loni se mi taky moc nezamlouval..ale letos to myslim němělo chybičku. Zastáváš se jí? takže souhlasíš s tím co tady napsala všechno za sĺinty,,?? tak to je mi tě taky líto. Rozumu mam dost na to, abych pochopila kdo je tady ten ubožáček,,

ceero
    Účastník

ja vas nechapem. niekto sa proste na tej party nudil a teraz sa spusti polka fora, je to fakt ubohe.

iamek
    Člen

romanenko : partygirl nemam v oblibe ale v tomhle se ji zastavam … jsi jen dalsi ubozacek, ktery videl sveho boha ( dyka ) tak se ho musis porad zastavat. Treba jednou trosku rozumu dostanes … Hodne stesticka …

romanenko
    Člen

iamek: hmm další chytrej,, chyt se s partygirl za ručičku a jděte někam,, pokud PVD posloucháš tak nemůžeš říct že to byla nuda,,,nebyli jste tam vy dva spolu náhodou ?? sm13

Kucas
    Účastník

Holky dohodněte si ňějakou osobní konfrontaci ….ale nezapomeňte to sem napsat ať sem u toho !!! btw. Bahno přivezu !!!!

Flash2001
    Účastník

Tak tohle je asi nejlepší flame, co jsem za poslední dobu četlsm15

Dolikus1
    Člen

Paldasm15sm15sm15 nech ho ještě ležet,to se určitě ještě rozjedesm15

Palda61
    Člen

Ty krávo. Asi si to vytisknu.

iamek
    Člen

romanenko: Srr ale pro smich jsi tady ty … Ach jo … Clovek napise ze se mu akce nelibila a hned se chce nekdo potento … Ja se taky na dykovi nudil jak snad na zadne akci … Pro me to byla silena nuda … krome MORPHA … A co ted ? pustis se do me ?

romanenko
    Člen

partygirl.. kráva seš u mě maximálně tak ty, no a co se týče tvý práce? myslim že v tý advokátní kanceláři tak maximálně uklízíš sm15 všem si tady pro smích,, tak už to pochop. Nevim co bych ti měla závidět?? sm15

Ruuda
    Člen

holky se tady perou a nikdo mi nezavola, to sme nejaky partaci?sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 439)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.