TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Off Topic Doomsday 2012

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Autor
    Bobr
    Člen

[quote milan]Třeba skončí jejich planeta (vždyť nedávno zaznamenali jakejsi výbuch), no a co kdyby ta vybuchlá planeta byla obydlená. [/quote]

Jestli myslíš tu neobvykle velkou supernovu, tak ta s sebou sice mohla vzít (a asi i vzala) hafo planet, ale vzhledem k tomu že to bylo pokud vim (nechce se mi to hledat 🙂 )hodně daleko, tak už je to nějakej pátek co to explodovalo, jen to pozorovali až teď (respektive psali v září) pač to světlo zase tak moc rychlý neni aby se dalo pozorovat všecko v reálu 🙂

nexxie
    Člen

kravina.. blbost.. a stovka sprostejsich slovicek.

milan
    Člen

Prostě 21.12.2012 přiletí zelení mužíčci, popřejou nám veselé vánoce a pak začne peklosm15 Třeba skončí jejich planeta (vždyť nedávno zaznamenali jakejsi výbuch), no a co kdyby ta vybuchlá planeta byla obydlená. Hledají domov, najdou naši planetu, všichni se sem nevlezem, tak nás budou chtít zneškodnitsm0
    No, já si myslím, že Mayové vyhynuli a nestihli ten kalendář dodělatsm15

mountainer
    Člen

ještě jsem četl, že každých 11 let dochází k přepólování Slunce, což má za následek zvýšenou sluneční aktivitu…s tím by přece jenom mohl být problém, nehledě na nějaké věštby…Země má na orbitě čím dál víc družic a harampádí, no a nějaká větší bouře na Slunci by to v pohodě mohla zrušit, pokud něco nevymyslej sm16

SHP
    Člen

Káju Gotta resuscitují až vymyslej protijed na Viagru.

DjDkD@ve
    Člen

Tak treba zrovna ten jaderny vybuch muze nekdo naplanovat na to datum, fanatici se radi chytaji podobnych temat, ale to jsou jen spekulace, nicmene na kazdem sprochu pravdy trochu……..

DjDkD@ve: Souhlas, stát se může cokoliv a kdykoliv, ale že se to stane zrovna 21.12.2012…? Myslím že pokud podobná katastrofa přijde (ať už přičiněním lidstva nebo odněkud z vesmíru) tak to pravděpodobně nikdo na den přesně předvídat nebude…sm4

když roztajou ledovce přijdeš o kšeft bo holandsko se potopí.. a nebude kam jezdit za trancem.. jsem pak zvedav které místo na zemi zvolí top holland dj jako svůj nový domov..sm3

DjDkD@ve
    Člen

Tak ja si zase myslim, ze na tom neco byt muze, svet ve kterem zijeme je dost krehky a znicit ho muze hodne veci, za nejvetsi hrozbu povazuju lidi s prstem ma odpalovacim zarizeni jadernych bomb…….
    Staci jen jeden fanatik a boooom…….
    Dale pak muze dojit ke srazce s asteroidem, muze bouchnout supervulkan, muze dojit k erupcim na slunci, muzou roztat ledovce, muze byt treti svetova, no proste moznosti jak to tu muze skoncit je celkem dost a co je horsi, muze k tomu dojit kdykoli a bez varovani…….

No, co já vím, tak že 21.12. 2012 končí Mayský kalendář, který je obdivuhodně přesný, dokonce snad i přesnější než náš současný. Ale proč z toho dělat z toho apokalypsu, někdy prostě skončit musel, jak už tady ostatně bylo naznačeno.

Zajímavý je jistě fakt, že údajně toho dne dojde ke konjunkci Země, Slunce a středu Galaxie, což by měl být vzácný úkaz, který se vyskytuje jednou za mnoho tisíc let. Říkám si, jak to ti Mayové jen mohli vědět…?

Takže ten den je významný maximálně tak z astrologického hlediska. Astrologie je sama o sobě dost pochybná věda (dá-li se to tak vůbec nazvat), takže já rozhodně na ten osudný den žádnou skrýš naplněnou zásobami připravenou mít nebudu sm2

Gizmo
    Člen

[quote M.i.k.e]Gizmo : co věštíš za katatrofu na 18.7.2096?Umře Kája Gott?[/quote]

Hele draku jak si to poznal … napadlo mě úmrtí Karla nebo virem způsobené smazání jeho tvorby ze všech druhů nosičů …

M.i.k.e
    Člen

Gizmo : co věštíš za katatrofu na 18.7.2096?Umře Kája Gott?

Gizmo
    Člen

Tak že bych oslovu narozek toho roku protáhnul o 11 dnu ??? sm15

Někdo chytrej říkal „pokud chceš být úspěšným věštcem, věšti co možná obecně a zásadní věci předpovídej na dobu, kdy budeš jistojistě pod drnem – zabráníš tak reklamacím.“

Proto věštím tragédii která přijde 18.7.2096. Jsem si tím 100% jist … bohužel nevím jestli se bude jednat o úmrtí psa oblíbeného zpěváka nebo jadernou katastrofu globálních rozměrů.

mountainer
    Člen

sm0 četl jsem něco podobnýho: „Quetzalcoatle, nech už toho kalendáře, večeře je na stole!!!“ – „Joo mami, už jenom dodělám 21.prosinec 2012 a jdu“

Stoupa
    Účastník

Je to pouze komerční strašák… navíc jak se dá lehce zjistit, timhle datem ten kalendář nekončí. Navíc sem na to čet hezkej fórek:

Náčelníku, mám ten kalendář dopsaný na více jak 2000 let dopředu.“ – „Tak už toho nech, za 1000 let to dopíše někdo další…“

A na film se těšim, Emmerich dycky stvoří vizuální orchideje, čili se u toho dá krásně vypnout sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 31)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.