Nedá mi to, abych tu nenahodil v poslední době oblíbené téma konce světa 21.12.2012. Shlédl jsem k tomu dost dokumentů a nepřestává mě udivovat, jaká „apokalyptická kampaň“ se začíná rozjíždět. Nevím no, sám se řadím mezi dost výrazné skeptiky a působí to na mě dojmem neskutečného zveličování a strašení lidí. Najednou všichni většci společně s mayským kalendářem určují přesně konkrétní datum, kdy půjdeme všichni do kytek, ale kolikrát už to tady bylo? Co si pamatuju, tak rok 2000 měl být taky katastrofální, měly popadat všechny počítačové sítě a nevím, co ještě, no a co se stalo? Prd. Hollywood samozřejmě opět nezůstává pozadu a šoupne nám kasovní trhák 2012, aby tu kampaň ještě přikrmil a výsledkem toho všeho budou nakonec spousty lidí klepajících se před Vánocema 2012, co s nima bude, nakonec ještě i já z toho budu nervní. Kdyby se radši ta energie na dělání bububu použila na řešení skutečných problémů Země než tohleto…Ale co já vím, že jo, třeba se mýlím a něco blbého se stane. Zajímal by mě každopádně názor ostatních tady. sm3