TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse draxtyle 09

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 41)
  • Autor
    drastics
    Člen

Fer pocitano tešeno 🙂

Gizmo
    Člen

A já totéž ovšem protaženo ještě o

Plzeň hl.n. 11:08 Vlak R 965
    Praha hl.n. 12:55

Celkový čas 1 hod 47 min, vzdálenost 114 km, cena 145 Kč / 109 Kč (zákaznické jízdné)

když investovat do českých drah tak pořádně … sm15 (ve čtvrtek brzo ráno Nymburk Pilsen)

a mr. houska odjíždí vlakem

Praha hl.n. .. .. 13:19 .. Os 2531
    Benešov u Prahy přij. 14:27 ..
    Benešov u Prahy odj. 14:30 ..
    Sudoměřice u Tábora 15:22 ..

2 hod 3 min, 89 km, 115 Kč / 87 Kč (zákaznické jízdné)

btw hlavní nadraží je informace pro ty co pojedou já osobně budu nastupovat až v praze strašnicích které mám za barákem..
    jinak jak psal drax před sudomeřkama se mu cinkne a někdo střizlivy pro nás dojede pešky to nepůjdu sm2

Gizmo
    Člen

…no spíš „karbanátekpro PSY(I)“ – to je materiál, kterej z lidí po Zooropovi zbývá na parketu …sm0

dorazim pravděpodobně s Mr. Houskou

Jo heeeej a dostanu fotopas ??? sm15sm15sm15

no spíše poppy psy sm0

Anonymní uživatel
    Host

No tak super Zooropa konecne po delsi dobe uslysim zas peknej goa trance.Juchu

zooropa
    Člen

Tak je to neuveritelne a nepochopitelne, ale ja mam tenhle vikend skutecne cas, takze pokud se mnou Drax stale pocita, tak ja muzu prijet.

Anonymní uživatel
    Host

Myslim ze mort’n hraje progressive-house-electro a i nejaky tranci (ma set na redsun.cz) jen proste nazev trance mi neprisel vhod, ja ho nemusim ale red sun a freefall crew urco neco takyho budou poustet (shrnuto – elektronika) vypsany styly jsou ty v jejichz duchu se to ponese, nicmene jich tam bude mnohem vice ze :c) skatulking je dle me fakt uz jen pro omezeny blbecky, neb budoucnost elektroniky jak se ukazuje je v prolinani vsech prvku. . . . . sama muzika uz moc s vyvojem nema kam moc jet, uz se da upravovat jen forma podani a pridani dalsich veci ;c) Coz se da vse zmixnout do pojmu Zabava a jak upgradovat Zabavu = Tüz jen na spiritualni urovni kazdej sam za sebe uvnitr svym vnimanim ;c)

Od nas jedou lidi ve ctvrtek kolem 1 z Prahy – staveni a nocni privatek, zkuste fejsbooky a podobny kycoviny sou tam nejaky lidi prihlaseny tak poptat se tam ;c)

DjDkD@ve
    Člen

To jsem, v posledni dobe me bavi uz jen ten trancik (hlavne uplift), hardstyle a trochu hardcore………..

Gizmo
    Člen

[quote DjDkD@ve]to Gizmo:Zrovna ten "psiii trance" je jedna z odnozi, ktera me nebere :-([/quote]

bude se tam hrát rozličná EDM ..pán chce jen trance… Bude se tam hrát psíííí … ne ten je špatnej …

Seš zhejčkanej člověče sm15sm15

DjDkD@ve
    Člen

to Gizmo:

Zrovna ten „psiii trance“ je jedna z odnozi, ktera me nebere 🙁

Gizmo
    Člen

Dave : a co Zooropovo Psí trance ?

BTW Zooropa na tuty jede ???

…no uvidíme rozvážim a třeba bych jel koncem tejdne zakalit do Pilsen a pak se přesunul tam …

DjDkD@ve
    Člen

Tak stylove je to velice rozmanite, ale Trancik tam nikde nevidim a cekat celou noc na zablesk svitani s Hardstylem, to je pro me prilis „hardcore“ predstava sm15

mhd ?:D to asi ne max hd 🙂

je to v jižních čechách když budeš chtít ject klidně mužeš..

já pojedu v sobotu vlakem nák lehounce po obedě a vracet se budu v nedeli lehounce před večeří 😀

Anonymní uživatel
    Host

Cus jeste bys mohl napsat jak se tam da ject mhd.Dik predem kazdopadne zajem urcite mam.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 41)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.