TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DUBFIRE v Roxy 19.9.2008

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 42)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

mno,pokud bych dal tu Vídeň,tak bych jel taky prvotně na Coxe a pak až na zbytek…

tak ty vaše „nekonfliktne a odborne plynouci minimal party“(® by vyrys). jdou tak trochu mimo mě.. na dubfireho půjdu hlavně kvůli jeho hitům.. ale pro jistotu si pustím nejaký jeho set zda-li svoji tvorbu vůbec hraje..

deivis
    Člen

sešívka (moderátor) [sz] – Tak v Pyramidě jsem byl na M_nus party, na kterou se zde v ČR nikdo bohužel nezmůže.. Nevím co je na tom špatného a co je špatného na tom, že jsem toho za svůj život co poslouchám techno také dost projezdil, páč v ČR se notnou dobu hrálo uplně něco jiného než za hranicemi 🙂

Pokud chceš foto z Pyramide klidně ti ho sem pastnu 🙂 Takže prudíš zbytečně..

deivis
    Člen

sešívka (moderátor) [sz] – pro mě nic.. Jedu tam na HOTXe a Dubfira 🙂 Ale třeba Milan tam jede na Coxe 🙂

jinak nevím co je na coxovy super ale nechám se poučit..:)

deivis .. to si nemyslím že by ho švtalo tohle bo roxy bude stejně plná což me zase děsí.. ale stveho ta tvoje všudybylost a to že ty tomu přece rozumíš nejlíp.. 🙂

deivis
    Člen

DaW [sz] – ano a i dvakrát sem tě už slyšel.. doufám že nevadí.. sice hraješ na můj vkus dost popíkovíny (normálně bych řekl srajdy), ale rozhodně ses někde musel inspirovat páč yeke yeke hrával dost dlouho Richie na konci svých setů. Takže máš u mě malé a bezvýznamné plus na které ale stejně hned zapomenu 😀

Přemýšlím ale co tě jináč štve. To že je Dubfire blíže mému městu a vyjde mě levněji? Myslím si že lidé se mohou rozhodnout a mohou i vědět..
    Za 500Kč s bonusem Cox a Fanciuli je super 🙂

jinak teda když už je tu ten dan..

mám na tě totiž otázku proč Ladida? proti ni nic sice jsem ji měl radši když to trochu odsejpalo ale v praze není nikdo kdo by hrál minimal ? aby měl rezidenturu on..?

sm15 sm15

DaW
    Člen

největší nuda jsou Deivisovi neustálé komenty čehokoliv, co nespadá pod jeho pole působnosti. Pozornému čtenáři jeho příspěvků asi neunikne a neuniklo. Všechno ví, všechno zná a všude byl 2x.

deivis
    Člen

M.i.k.e [sz] – tak pojeď také. Pyramide je lxs hala.. Celá ve skle.. Byl tam kvalitní zvuk. Sice rakušáci jsou másla ale rozhodně ne menší než turisti v Oxy.

M.i.k.e
    Člen

z těhle tří akcí je ta Vídeň zdaleka nejlákavější…

tak na ni nemáš koukat v televizi 🙂 itálie je mazec země.. navíc zrovna dubfirea asi dám 🙂 i když teda asi jen jeho..

deivis
    Člen

majklhauske (moderátor) [sz] – přemýšlím zdali je Dubfire větší nuda než Slavie v televizi 🙂 sm11

další forum o nudě.. sm14 sm14

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 42)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.