Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 42)
tak ty vaše „nekonfliktne a odborne plynouci minimal party“(® by vyrys). jdou tak trochu mimo mě.. na dubfireho půjdu hlavně kvůli jeho hitům.. ale pro jistotu si pustím nejaký jeho set zda-li svoji tvorbu vůbec hraje..
sešívka (moderátor) [sz] – Tak v Pyramidě jsem byl na M_nus party, na kterou se zde v ČR nikdo bohužel nezmůže.. Nevím co je na tom špatného a co je špatného na tom, že jsem toho za svůj život co poslouchám techno také dost projezdil, páč v ČR se notnou dobu hrálo uplně něco jiného než za hranicemi 🙂
Pokud chceš foto z Pyramide klidně ti ho sem pastnu 🙂 Takže prudíš zbytečně..
deivis .. to si nemyslím že by ho švtalo tohle bo roxy bude stejně plná což me zase děsí.. ale stveho ta tvoje všudybylost a to že ty tomu přece rozumíš nejlíp.. 🙂
DaW [sz] – ano a i dvakrát sem tě už slyšel.. doufám že nevadí.. sice hraješ na můj vkus dost popíkovíny (normálně bych řekl srajdy), ale rozhodně ses někde musel inspirovat páč yeke yeke hrával dost dlouho Richie na konci svých setů. Takže máš u mě malé a bezvýznamné plus na které ale stejně hned zapomenu 😀
Přemýšlím ale co tě jináč štve. To že je Dubfire blíže mému městu a vyjde mě levněji? Myslím si že lidé se mohou rozhodnout a mohou i vědět..
Za 500Kč s bonusem Cox a Fanciuli je super 🙂
mám na tě totiž otázku proč Ladida? proti ni nic sice jsem ji měl radši když to trochu odsejpalo ale v praze není nikdo kdo by hrál minimal ? aby měl rezidenturu on..?
největší nuda jsou Deivisovi neustálé komenty čehokoliv, co nespadá pod jeho pole působnosti. Pozornému čtenáři jeho příspěvků asi neunikne a neuniklo. Všechno ví, všechno zná a všude byl 2x.
M.i.k.e [sz] – tak pojeď také. Pyramide je lxs hala.. Celá ve skle.. Byl tam kvalitní zvuk. Sice rakušáci jsou másla ale rozhodně ne menší než turisti v Oxy.