TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DUBFIRE v Roxy 19.9.2008

• Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)
  • Autor
    deivis
    Člen

Milan – tak my jedem na 100% min 2-3auta

milan
    Člen

No a pro ty co radši vídeň, tak Dubfire spolu s Coxem ve vídni 6.9.08….jak je to krásně vedle sebesm4

deivis
    Člen

Jinak pro slováky 🙂

5.září 2008
    CELEBRATION, Košice
    DJ DUBFIRE (Sci+Tec, USA), NIC FANCIULLI (UK)

M.i.k.e
    Člen

Dubfire samotnej pro mě neni až takový lákadlo…celá dvojka Deep Dish už by bylo jinší kafe…

mike_h
    Člen

deivis: ja prijedu podporit kazde dobre jmeno, jsem zvedav 😉 a kdyby uz neco prosakovalo, tak muzes PM 😀

deivis
    Člen

mike_h [sz] – tak počkej co se chystá do Brna za jména 🙂 fakt možná budeš překvapen a potěšen..

ad cena: uff. pěkné..

dardic
    Člen

Vstupné v předprodeji na Ticketpro 390,-
    Na místě 490,-

s kámošem dost uvažujeme že pojedem……sice z Ostravy pěkný kus…….ale nejspíš tam dorazíme…

mike_h
    Člen

deivis:jasne, ze si treba v UK zahraje, stejne jako Perc nebo Avus, pac tam maji spoustu kamaradu, ja to myslel tak, ze v cechach ci okoli nehrozi

deivis
    Člen

mike_h [sz] – tak jelikož za hranicemi je daleko vyspělejší publikum a promo teamy tak si myslím že nerealné do budoucna to neni.

mike_h
    Člen

deivis: hmm, myslim, ze Fractalem bys byl zkalamej, pac Up je prakticky jedina natechnena vec na ktery spolupracoval 😉 jinak dela krapet natrenclej Border Community-like sound, coz bych ocenil zase ja.. ale vzhledem k tomu ze to je amik, fakt nehrozi, ze by ho nekdo dovez, vzhledem k jeho proflaklosti 😀 to snad spis Russian Linesman 😉

deivis
    Člen

Lukin_ [sz] – a to ani posledni Marc Houle – Sands (Original), dle mě lxs track a nebo třeba už docela starej track: Marc Houle – Bay Of Figs (Original).. to sou hitovky pro mě jak sviňa.

Lukin_
    Člen

deivis : Jasný já to chápu ale i přesto mě jeho produkce neoslovuje 🙂

deivis
    Člen

Lukin_ [sz] – no řeknu ti to takto. ono to totiž není jak v tranceu. Tam pustíš track a nic neřešíš (čest pár vyjímkám).
    Houle hrál úplně jinak. Prostě živě. Spousta tracků byla tvořena přímo na pódiu. To prostě člověk musí vidět a hlavně slyšet.

Lukin_
    Člen

deivis: Věřím že Houle musel být super ale jeho produkce mi nic neříká a nějak extra se mi nelíbí takže bych ho oželil..Ale na Babicze si určitě zajedu jestli tadyk bude

deivis
    Člen

Lukin – doporucuji Marc Houle live. To je teprve sada. Na poradnem zvuku. Kdyz jsem ho ve Vidni slysel tak hudebne jsem byl totalne ukojen. Pierce je nejvic mnml, ale parada. Broom super valive pomale techno, Carola take skvelej zazitek, Babicz tu zanedlouho bude a Radio Slave snad se take nekde objevi, jde ted hodne nahoru.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.