Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)
deivis: hmm, myslim, ze Fractalem bys byl zkalamej, pac Up je prakticky jedina natechnena vec na ktery spolupracoval 😉 jinak dela krapet natrenclej Border Community-like sound, coz bych ocenil zase ja.. ale vzhledem k tomu ze to je amik, fakt nehrozi, ze by ho nekdo dovez, vzhledem k jeho proflaklosti 😀 to snad spis Russian Linesman 😉
Lukin_ [sz] – a to ani posledni Marc Houle – Sands (Original), dle mě lxs track a nebo třeba už docela starej track: Marc Houle – Bay Of Figs (Original).. to sou hitovky pro mě jak sviňa.
Lukin_ [sz] – no řeknu ti to takto. ono to totiž není jak v tranceu. Tam pustíš track a nic neřešíš (čest pár vyjímkám).
Houle hrál úplně jinak. Prostě živě. Spousta tracků byla tvořena přímo na pódiu. To prostě člověk musí vidět a hlavně slyšet.
deivis: Věřím že Houle musel být super ale jeho produkce mi nic neříká a nějak extra se mi nelíbí takže bych ho oželil..Ale na Babicze si určitě zajedu jestli tadyk bude
Lukin – doporucuji Marc Houle live. To je teprve sada. Na poradnem zvuku. Kdyz jsem ho ve Vidni slysel tak hudebne jsem byl totalne ukojen. Pierce je nejvic mnml, ale parada. Broom super valive pomale techno, Carola take skvelej zazitek, Babicz tu zanedlouho bude a Radio Slave snad se take nekde objevi, jde ted hodne nahoru.
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 42)