Toto téma obsahuje celkem 20 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel drobex a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 31. až 42. (celkem z 42)
Btw Loco Dice je jeden z tech slabsich. To uz radeji jmena jako Oliver Huntemann, Romboy, Perc, Alex Under, Radio Slave, Robert Babicz, Tieschwarz, Minilogue, Marco Carola, Marc Houle, Troy Pierce, Gaiser, Matthew Dear, Fractal, Mark Broom a x dalsich.
Však já to chápu jako více méně nutný zlo. I když zajímavej minimal se už vozí (mimo jiné) třeba do Brna, tak po fiasku s Magdou si asi v Roxy dávají pozor.
Andrews: Nezoufej sim tě. Je to první vydání a tak se nějaký více známý jméno hodilo. Určitě se dočkáme i Loca, teda aspoň v to doufám a věřim že LaDiDa pro to udělá všechno 🙂
Tak to já mám.. Dubfire ve Vídni, Bodzin na Flédě, a Magion 🙂
Hradek nedám skrz finance.. Ale jinak no problém 😀
Prydz za ty love nestojí a ostatní je napohodu. Navíc s Dubfirem bude daleko lepší lineup ve Vídni jak v Praze. A asi za méně peněz pro mě.
Takže zařízeno mám 😀 A daw by to nepřežil kdybych dojel, takže to je šumák.. 😀 A Stephan ma přednost 🙂
kreeki [sz] – ve stejnej den Prydz a ve stejny den Bodzin na Flede, Magion v Brne, Dubfire ve Vidni, Tijs v Dopleru, Shotgun 2008 v Hradku, den poté Dyk.
pravda.. v září je dost volna 🙂