TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion 4.12.2009 – DOJMY

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 55)
  • Autor

sm2

Nevim
    Účastník

[quote Star_Guitar]Tak. Slíbila jsem, že něco napíšu, tak plním slip(y) sm0

Dojeli jsme do Brna cirka v osm, nechali jsme se "vyzvednout" a v doprovodu pana Veona jsme doklusali do Divé Báry, kde se nás sešel slušný počet. Kolem desáté elá hop na Flédu, kde to teda vypadalo pustě, ale milý [b]Deepress[/b] už to tam rozjížděl kvalitním progem.

Poté [b]Štěpán Bruck[/b], který nemálo potěšil např. tracky Waiting nebo Aztecem. Mezitím jsme tedy sfoukli hvězdné rozhovory (Nelson je typický Ir, takže přepis rozhovoru bude stát za to, Cazacu je taková mile střelená sm2 ) a pak začalo peklo.

[b]Robbie Nelson[/b] je král!!!! Bože to byl odlet.... vyřvala jsem si hlasivky, vyskákala nohy a jako třešnička na dortu mě čekal zážitek, který mi přichystala Léňa Bruckovic. Během večera mě vzala stranou a jestli bych jí mohla pomoct. Samozřejmě, že jsem kývla, netušíc, do jaké šlamastyky se tímto dostanu sm0 Zhruba dvacet minut před druhou ranní jsme se sešly a já poznala nevídaná zákoutí Flédy. Kamsi někudy po schodech, kolem zvukařů a osvětlovačů a naráz plac jako sviň, kdesi nahoře. Po pár krocích jsem si všimla, že jdu po trámech, přes které jsem vás všechny viděla notně shora. Já, křehké děvče trpící závratěmi, jsem naprosto ztuhla, neschopná pohybu. Po několika minutách už jsem byla opět schopná vtipu, těšíce se na to, co přijde. Sedly jsme si do přední části, pod sebou jsem viděla Klapču, jak paří na Wear That Dress a ohromně si to užívá. Nakonec doklusal i Štěpán s Vyrysem a ve dvě ráno, během hitu Holding onto nothing, jsme na Vyrysův pokyn začaly z tašek vysypávat peříčka. Dole se ozval jásot, my se na sebe všichni smáli a musím říct, že to byl snad nejkouzelnější zážitek z celé E-Motion.... sm5

Potom nastoupila [b]Claudia Cazacu[/b] a ačkoli komunikovala s davem velmi bravurně, já byla tak připitomělá, vyskákaná a omámená předchozím zážitkem, že už se mi nedostávalo sil na další pokračování.

[b]Alex s Tigim[/b] asi dobrý, ale mně tenhle styl moc nesedí a navíc jsem fakt byla bez sil.
    Toho posledního už si nepamatuju ani po jméně sm0

Jinak děkan převeliký za tu partu, co nás tam zase byla, za pohled do opilé Newmanovy duše ( sm15 ), všem ostatním za čupr atmosféru, a Lence ještě jednou za krásný zážitek. Tak v únoru čáááu![/quote]

dobrej zazitek tise zavidim sm3
    [quote]Sedly jsme si do přední části, pod sebou jsem viděla Klapču, jak paří na Wear That Dress a ohromně si to užívá.[/quote]

sm15

akce jedním slovem – supr!! setíky všech přítomných parádní (slyšel jsem všechny krom Deepresse)…
    nejvíc mile překvapen jsem byl z [b]Claudie[/b]. celkem sympaťačka a začátek setu měla opravdu zajímavý. škoda, že s tím nevydržela o trochu déle a přešla do upliftu (trochu mě nakrkla, když nezahrála Lekker). ale pobavily mě ty sluchadla, docela pešek sm15.
    set [b]A&N[/b] byl dobrý, ale až tak mě moc nezaujal, bylo to na jedno brdo, ale špatný to nebylo, to zas nee sm11. začátek měl ale dobře přehulenej a dík tomu človíčkovi, kdo tam za ním přišel a trochu to ubral, protože to fakt trhalo uši místama. pak už to bylo v cajku. jinak zvuk byl parádní celkově sm3
    [b]Alexx a TiGi[/b] moc fajn, další milé překvapení. atmoška opět super, akorát to chtělo ještě o trochu víc lidí. snad nejvíc to teď bylo vidět na bar stagi, kde povětšinou je narváno, že se nedá ani projít, ale tentokrát na místní poměry téměř „vylidněno“…
    s akcema jsem to už chtěl definitivně zabalit, ale myslim, že v únoru se tam opět zjevim sm3

Tak. Slíbila jsem, že něco napíšu, tak plním slip(y) sm0

Dojeli jsme do Brna cirka v osm, nechali jsme se „vyzvednout“ a v doprovodu pana Veona jsme doklusali do Divé Báry, kde se nás sešel slušný počet. Kolem desáté elá hop na Flédu, kde to teda vypadalo pustě, ale milý [b]Deepress[/b] už to tam rozjížděl kvalitním progem.

Poté [b]Štěpán Bruck[/b], který nemálo potěšil např. tracky Waiting nebo Aztecem. Mezitím jsme tedy sfoukli hvězdné rozhovory (Nelson je typický Ir, takže přepis rozhovoru bude stát za to, Cazacu je taková mile střelená sm2 ) a pak začalo peklo.

[b]Robbie Nelson[/b] je král!!!! Bože to byl odlet…. vyřvala jsem si hlasivky, vyskákala nohy a jako třešnička na dortu mě čekal zážitek, který mi přichystala Léňa Bruckovic. Během večera mě vzala stranou a jestli bych jí mohla pomoct. Samozřejmě, že jsem kývla, netušíc, do jaké šlamastyky se tímto dostanu sm0 Zhruba dvacet minut před druhou ranní jsme se sešly a já poznala nevídaná zákoutí Flédy. Kamsi někudy po schodech, kolem zvukařů a osvětlovačů a naráz plac jako sviň, kdesi nahoře. Po pár krocích jsem si všimla, že jdu po trámech, přes které jsem vás všechny viděla notně shora. Já, křehké děvče trpící závratěmi, jsem naprosto ztuhla, neschopná pohybu. Po několika minutách už jsem byla opět schopná vtipu, těšíce se na to, co přijde. Sedly jsme si do přední části, pod sebou jsem viděla Klapču, jak paří na Wear That Dress a ohromně si to užívá. Nakonec doklusal i Štěpán s Vyrysem a ve dvě ráno, během hitu Holding onto nothing, jsme na Vyrysův pokyn začaly z tašek vysypávat peříčka. Dole se ozval jásot, my se na sebe všichni smáli a musím říct, že to byl snad nejkouzelnější zážitek z celé E-Motion…. sm5

Potom nastoupila [b]Claudia Cazacu[/b] a ačkoli komunikovala s davem velmi bravurně, já byla tak připitomělá, vyskákaná a omámená předchozím zážitkem, že už se mi nedostávalo sil na další pokračování.

[b]Alex s Tigim[/b] asi dobrý, ale mně tenhle styl moc nesedí a navíc jsem fakt byla bez sil.
    Toho posledního už si nepamatuju ani po jméně sm0

Jinak děkan převeliký za tu partu, co nás tam zase byla, za pohled do opilé Newmanovy duše ( sm15 ), všem ostatním za čupr atmosféru, a Lence ještě jednou za krásný zážitek. Tak v únoru čáááu!

lachty
    Člen

Za mě povedená akce,na E-moation sem byl prvně a rád vyrazím znova.Zdravím všechny,co sem potkal

Yarosslove
    Člen

2 Vésa: s Laydeeenou sou si hodně podobný, cejtěj, že djing je „in“ a sou to kočeny, mno tak si daj jedna a jedna dohromady a bagrujou:-DDDD…nic nenormálního:-))…ale i kdybych byl slepej, tak setík rozhodně energickej, jen mi přišlo, že to nemělo příliš vývoj…ale i tak bych na ní šel znova…

TIGI
    Člen
    Vésa
    Člen

deivis_: Pozor, já nehodnotím Claudii jako takovou, jen ty její skvělý ksichtíky při hraní (no a i při focení sm0). Naopak, myslím že nás ta její skvělá komunikace všechny bavila. To je na klubovce to nejlepší sm3
    Nechci dělat nějakou reklamu, jen jsem našel nějaký prostřih na youtube, ovšem je to bez zvuku. No kdyby chtěl někdo mrknout: http://www.youtube.com/watch?v=sLBxt6b4pPE

castlefipo
    Člen

…tak takovou e-motion jsem ještě nezažil 😀 … nicméně hudebně, výzdobou, apod. moc pěkné a povedené 🙂

[quote-0 Vésa]... ta Paris Hilton, nebo kdo to hrál po Nelsonovi je opravdu moc dobrá hééérečka 🙂 Ostatně, na fotkách to bude jistojistě zachyceno :o) ...[/quote-0]

…koukam, že jsem nebyl jediný, kdo z ní měl podobný pocit, ale tak co, umí to prodat, takže dost těch nadržených fanoušků jí to sežere i s navijákem 🙂 ale to se cení a je to taky jeden aspektů DJingu 🙂 (myslím si)

Jinak fotky budou časem … 🙂 …ale pár se jich skutečně povedlo 😀 (zasvěcení ví)

Anonymní uživatel
    Host

Těžko, ráno se ke mě stavovala pro CD, ktere zapomela v playeru, protože ho měla jen jednou a druhý den hrála v Glasgow.. A byli na něm 3 tracky.. A i každý s jiným bpm. Nedělejte z ní pipku. Pro mě osobně by si z ní měla spousta žen vzít příklad, především chování atd..

Sq4Raa
    Člen

[quote Vésa] ta Paris Hilton, nebo kdo to hrál po Nelsonovi je opravdu moc dobrá hééérečka 🙂 Ostatně, na fotkách to bude jistojistě zachyceno :o)[/quote]

Další s nahraným setem? sm15

Losinacek
    Člen

nízká návštěvnost?? kdyby nebyla chřipka tak je nás tam o dva více:-)))) a co nějaký video je už nějaký upload na youtube.????

Vésa
    Člen

Byla to moc pohodová party, a toho prostoru na paření… sm3 Takhle nízkou návštěvnost snad ani nepamatuju. Snad jen řeknu, že ta Paris Hilton, nebo kdo to hrál po Nelsonovi je opravdu moc dobrá hééérečka 🙂 Ostatně, na fotkách to bude jistojistě zachyceno :o)

K1aptcha
    Člen

konečně vydařená párty sm3 organizačně snad nelze vůbec nic vytknout

DJs:
    [b]Deepress[/b]: klasickej rozdjížděcí set, rozhodně neurazilo
    [b]Stepan Bruck[/b]: moc si nepamatuju, protože jsme odbíhali na rozhovory; highlight: breakbeatové ID (druhej track setu)
    [b](Agnelli &) Nelson[/b]: čistá energie, hitovky, zpívánky sm2; highlight: Agnelli & Nelson present A & N Project – Wear That Dress (Sean Tyas Remix) [i](tímto díky Payovi a Deepresovi, že na to se mnou pařili, byť track asi neznali, ale tenhle song je fakt úžasnej)[/i]; z tracklistu: You Never Know, This Late Stage, Transmission, Find Yourself, Big Sky, Holding Onto Nothing… a padající peří ze stropu bylo fajn překvápko
    [b]Claudia Cazacu[/b]: set docela fajn, ale postupně ztrácel na energii a poutavosti, možná z toho techu na začátku přešla až moc rychle na upliftovou vlnu, její vystupování mi přišlo tak jako na způsob Laydee Jane, prostě ženská sm2; highlight: Claudia Cazacu featuring Audrey Gallagher – Freefalling („bohužel“ Original Mix)
    [b]TiGi vs. Alexx van den Berg[/b]: docela svěží techy set; highlight: Kuffdam – Break My Fall
    [b]Phil Albedo[/b]: podobně jako klucí před ním, jen teda musel končit dřív… bylo na něj už málo lidí

Amoondre
    Člen

[quote Yarosslove]na Emo sem byl poprvé a určo ne naposled, jediný co mi vadilo (nejhorší to bylo při setu Nelsona), tak bylo to horko k padnutí, jinak fakt není co vytknout...[/quote]a to pockej az se otepli 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.