TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion 4.12.2009 – DOJMY

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 46. až 55. (celkem z 55)
  • Autor
    Yarosslove
    Člen

na Emo sem byl poprvé a určo ne naposled, jediný co mi vadilo (nejhorší to bylo při setu Nelsona), tak bylo to horko k padnutí, jinak fakt není co vytknout…

hoky
    Člen

track 10,11 a 14 uuplně nejvííc

alexx
    Člen

díky všem, co jste na nás dva vydrželi a pařili na nás
    díky za fotky a videa, co jste natočili sm15

set jsme skutečně nahrávali a podle TiGiho se povedl … v brzké době zveřejním spolu se setem z CTF #5 .. pár vyvolených už ho poslouchá teď sm15

jinak party to byla opravdu neskutečná … obě stage hráli luxusně

=========

[b]TiGi vs. Alexx van den Berg – live @ E-motion party, Brno (CZ), 2009-12-05[/b]

Tracklist:

01. Cirez D – On Of (Original Mix)
    02. 4 strings feat Tina Cousins – Take Me Away (Mac Zimms Remix)
    03. Kuffdam – Break My Fall
    04. Simon Patterson vs. Marco V – Godd Smack (Alexx van den Berg mash-up) + BBE – 7 Days One Week
    05. Sander Van Doorn Bastillon (Original Mix)
    06. Ron Van Den Beuken – Timeless 2009 (Ron Van Den Beuken vs Maarten De Jong Edit)
    07. Jochen Miller – Brace Yourself (Extended Mix)
    08. Alex O’Rion-Like A Box Of Fluffy Ducks (Original Mix)
    09. Joey V feat. Hyper – We Control (Original Mix) + Elektrochemie LK – Schall
    10. DK8 – Murder Was The Bass (Reworked) + The White Stripes – Seven Nation Army
    11. Timo Maas – Jetstream (Original Mix)
    12. Josh Wink – Higher State of Consciousness (Dirty South and TV Rock Club Mix) + Funkagenda – What The F*ck
    13. Simon Patterson – Thump (Alexx van den Berg Edit) + Eric Prydz – Pjanoo
    14. Sander van Doorn – Riff (Original Mix)
    15. Super8 and Tab – Irufushi (Sean Tyas Remix)

Anonymní uživatel
    Host

[quote Electribe]Tak jsem se právě dozvěděl, že Claudinka zahrála Trancemigration (Original Mix) v jejím setu.. to je docela moc, snad to rozdejcham 😀
    Bohužel jsem se této akce nemohl zúčastnit, proto bych chtěl poprosit, pokud by měl kdokoliv video ukázku, ať mi dá vědět.
    Díky za pomoc ..[/quote]

Ty jo nebuď ze všeho tak vycvaklej a zvykej si 🙂 Aby sis za chvilku neházel mašlu.. 😀

all – sety (snad asi krom Allexe a Tigiho) nebudou.. Nikdo nedal svoleni k nahrávání.. Strikně napsáno ve smlouvě..

Electribe
    Člen

Tak jsem se právě dozvěděl, že Claudinka zahrála Trancemigration (Original Mix) v jejím setu na E-Motion.. jak se takovyhle veci rozdejchavaj? 😀
    Bohužel jsem se této akce nemohl zúčastnit, proto bych chtěl poprosit, pokud by měl kdokoliv video ukázku, ať mi dá vědět.

Díky za pomoc ..

Losinacek
    Člen

Čaute všeci jelikož jsem marodnej tak jsem na e-motion nemohl:-( i když jsem říkal že pocení na pařbě je určitě lepší než pod peřinou… Budou s tama ke stažení setíky, popř doufám že se na youtube najdou nějaká videa:-) díky a trancu Zdarec sm4

Newman
    Člen

A já si nic nepamatuju 🙁 Bohužel jen to, jak jsem cestou z tramvaje směrem k pokladnám ČD přišel o peněženku se všemi doklady (a to už jsem byl při smyslech, určitě jsem ji nikomu nedal 😀 ). Ku*va sm8

hoky
    Člen

já jsem rád že jsem nakonec jel, EMO opět nezklamal, k djs nemám výtku nejvíc se mi líbil set deepresse a pak tigi s alexem zbytek ale taky dobrý. Zdravím všechny co jsem potkal a brzo zas na viděnou

velkej dík Deivisovi a klukům z Ovy že mě vzali zpět domů

bajkal
    Člen

Dikyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Skoda dalsich slov.Moc super bomba akce

No teda děcka, my jsme se zase povedli sm15

Jenom stručně, než usnu. Bombovní výzdoba, set pana Nelsona byl totální odlet, Claudia je čupr ženská a Leničce Bruckové děkuju za překrásný zážitek – vidět vás všechny seshora při sypání peříček na vaše hlavy bylo něco neskutečného.

Tak dobrou, až vylezu, napíšu víc!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 46. až 55. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.