Úvod › Fóra › Trance Diskuse › E-MOTION dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 273 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
vyrys a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20. 1. 2008 v 17:27 #62646
katterina123Člentak tady je mala ochutnavka….na ostatnich se tedka pracuje….
lidicky jste vazne uzasny……uz aby byla dalsi akcicka
20. 1. 2008 v 17:26 #62645
hokyČlenjj dobrá práce štěpána
btw ty mashupy dost povedený,dobrá práce
20. 1. 2008 v 17:21 #62643
StepanBruckČlenRozkaz znel jasne! Nachystat dav na Simona! :´-)) 😀 Doufam, ze se mi to povedlo a vsem Vam VELKY DIK za podporu! Budu se snazit zahrat vzdycky minimalne tak, abych Vas nezklamal!
Jinak RESPECT TO DEIVIS!!! Kamarade, ses borec! 😉 Samozrejme respect Fly a Level B, a toho usatyho kluka Vyrysa! Pac bez nich by to proste neslo! 😉
Tracklist E-motion, Fléda Brno 18.1.2008
1. Intro E-motion (Stepan Bruck Mash Up Edit)
2. Robyn vs. Paul van Dyk vs. Martin Roth – Let Go With Every Heartbeat (Stepan Bruck Mash Up)
3. Duderstadt & Kirsty Hawkshaw – Beatitude (Duderstadt Uplifting Mash Up)
4. Michael Dow – Ascent (Original Mix)
5. Mike Koglin Ft. Beatrice – On My Way (Adam Nickey 2007 Remix)
6. Luke Warner & Mat Lock – Deep Psychosis (Daniel Kandis Cure Mix)
7. Dmitri Federov – Falling Of Stars (Paul Miller Remix)
8. Thomas Bronzwaer – Resound (Reaves And Ahorn Remix)
9. Maor Levi – Shapes (Oliver Smith Remix)
10. Paul Oakenfold – Southern Sun (DJ Tiesto Mix)
11. Paul Van Dyk & Giuseppe Ottaviani vs. 4 Strings – Take Me Away… La Dolce Vita (Stepan Bruck Mash Up Live version)
12. John O’Callaghan pres. Mannix – Dream On (Original Mix)
13. Andy Blueman – Nyctalopia (Club Mix)
14. Epos – Vivagio (Danjo & Styles Remix)
15. OceanLab feat. Justine Suissa – Satellite (Original Mix)20. 1. 2008 v 16:27 #62637
PayaČlenjako neuvěřitelný 😉
včera jsem neměl slov, Simonovi jsem prakticky jen děkoval, protože jsem nevěděl, co mu na to jako říct, a dneska už se dostávám do reality, takže ten report třeba i bude :oD
takže zatím velmi stručně:– díky Flyovi, Deivisovi a Vyrysovi – tahle párty v týhle republice RULEZ!
– díky Vám všem, milé trance.cz, a díky za zážitky typu hromadného skákání, Sickboyova jančení (já toho Vojtíška fakt žeru ;o) a Sq4Raaova flashbacku into the world of trance (pan hardstyle terminator se mi přišel omluvit ;o))))) že se mu to líbí … a bodejť by se mu to taky nelíbílo ;o)))))
– Alexx bezva intro, Deepress potěšil, Will dle očekávání, Štěpán přesně (!) splnil svou úlohu, Simon je blázen (!!) a Typhone by mě ve finále snad zabil 😀zažili jste někdy party, při které by dav skandoval jméno promotéra? tak asi tak :´-))
20. 1. 2008 v 16:17 #62633
Sq4RaaČlenPeklo beze mě? Pche…
20. 1. 2008 v 16:06 #62632
mountainerČlenhonzátos: teď budeš muset za neúčast na E-Motion rozpoutat stejný peklo na Euphonicu :oD
20. 1. 2008 v 15:55 #62630
honzátosČlen:-OPřesně tak, každej příspěvek je super.:-)
20. 1. 2008 v 15:17 #62624
mountainerČlenty jo, takový nadšení tu nebylo snad ještě po žádný party :´-)) tohle se fakt povedlo neskutečně
20. 1. 2008 v 14:04 #62617
garrlousANGELČlento jamie: nu tak priste…nu na tvuj maturak asi beztak du 16.2. prave jak si tady psal ze si jel ze strak sam…nevim napadlo me se zeptat hermionky:-) jestli nejakej jeji kamik nejel do brna a ona ze jo, prej ty:-D sme se s tebou chteli prave domluvit s kamikem nu…a vzal sem si od petuli tvoje ajsko doufam ze ti to nevadi..chtel ho ten kamik (Thalkan) ja sem si te jeste nepridal…ae toho poliaka bysme dat mohliB-]…mej sa faine
20. 1. 2008 v 13:45 #62616
deivisČlendukelak – nn kromě Alexxe a Deepresse sjou sety nenavratne fuč. Asi to tak chělo.. O to více máme vzpomínky.
20. 1. 2008 v 13:44 #62615
vyrysČlendukelak: bohuzel zadny zaznam Simonova setu neexistuje:´-(
20. 1. 2008 v 13:43 #62614
dukelakČlendeivis: s tím Simonovym setem…je teda šance,že by byl někdy v budoucnu ke stažení?:oP
20. 1. 2008 v 13:21 #62613
J.ClaraČlen-(( já to chci vrátit.
Příště si sebou beru plínky (člověk si nemoh odskočit ani na záchod), náhradní nohy, záda a raději plavky. Jako koupat se celej večer ve vlastním potu to je fakt masakr.:_)
Jako deivis, Simon, vyrys a Štěpán……RESPECT
20. 1. 2008 v 12:30 #62609
deivisČlenAhoj, nejdříve bych Vám chtěl poděkovat za tu nádhernou atmosféru po celou dobu akce. Ta energie byla úžasná. Děkuji také, že jste dorazili v tak hojném počtu i když to mělo za následek velmi nepříjemné horko se kterým bohužel už v průběhu noci nešlo nic dělat.
Abych se přiznal ani jsem tolik lidí nečekal i když předprodej nasvědčoval velké účasti, nechtěl jsme se nechat unést a pracoval až do začátku party na tom aby se to povedlo. To horko patřilo dle mě k velkým záporům akce a rozhodně zapracujeme na tom aby se tato negativní věc do příště odstranila. Další z věcí co byla poprvé a nebyla ještě úplně dokonale vyřešena bylo foceni na stagei. V podmínkách které jsme měli bylo focení vždy maximálně 20minut na začátku každého DJe. To že jsme Simonovi chtěli nechat prostor, jelikož nebyl moc ve své kůži díky náročnému cestování z Thajska a poté hned do Prahy , tak jsme focení po cca 5ti minutách přerušili aby nebyl rušen a mohl se plně soustředit na svůj výkon. Do příště opět zapracujeme na přesných podmínkách pro všechny fotografy. (btw Ti dva fotografové co tam fotili po celou dobu akce měli naprosto přesné podmínky kde se pohybovat a jak a kdy fotit)
Další z věcí co nevyšla a to jsem se docela divil, byli menší problémy na vstupu z akreditacemi. Systém který Fléda má naprogramovaný odeslal schválenou akreditaci, ale když ji přehazoval do excelovské tabulky tak něco vynechal. Operativně bylo vše řešeno a doufám, že to čekání nebylo pro některé moc dlouhé. Ještě malá omluva za zkomolení jednoho jména na projekci.. Pokud jste si toho všimli.. JK výkonům Djs nemá cenu nic většího říkat. Myslím že to dokážete rozebrat daleko lépe než já. Pro mě the best Simon Patterson za svoji profesionalitu a to jak to vše zvládl a nenechal Vás odejít domů. Special thnx ale všem DJs i na druhé stagei která končila kolem půl 8 ráno.
Doufám že nám zachováte i nadále přízeň a že 7.března se uvidíme na speciálním narozeninovém díle společně s 4 STRINGS (NL) a společně vytvoříme opět tu nádhernou atmosféru, která již neodmyslitelně k E-MOTION patří.
Ještě jednou velké DÍKY!
Special thnx: Fly (LevelB, Fléda), Vyrys, Štěpán Bruck..
Bez nich by to prostě nešlo..E-MOTION
7.3.2008 Fléda, Brno, Czech Republic
very special quest:
4 STRINGS (NL)
support: NIFRA (Armada, SK), Stepan Bruck, Revolt, Ljuk-M, Vyrys20. 1. 2008 v 12:25 #62607
Palda61ČlenNééééé fotky nééé :-!:oD
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.