Úvod › Fóra › Trance Diskuse › E-MOTION dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 273 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
vyrys a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20. 1. 2008 v 12:02 #62604
Kamca_
Člentaky bych ráda vrátila čas a zažila to celý znova 😛 a hlavně chci už fotky!!!! 😛
20. 1. 2008 v 10:57 #62602hoky
Člendance-girl: jj přesně tak
snad budou aj nějaký zajíímavý videa a hlavně spousta fotek
20. 1. 2008 v 10:54 #62601dance-girl
Členhoky: Přesně tak… ještě jednou, nebo vrátit čas a zastavit ho v pátek 18. ledna mezi druhou a čtvrt na pět :-/ ach jooo :´-( fakt tu regulérně brečim, když si tu čtu dojmy a vzpomínám na to…-((-((-((
20. 1. 2008 v 10:34 #62599souca
ČlenPalda – :oD já taky ne:oD
20. 1. 2008 v 10:23 #62598hoky
Členjá chcu ještě jednou:´-(
20. 1. 2008 v 10:16 #62597Palda61
ČlenTwe, já pořád nemůžu mluvit :-/:oD
20. 1. 2008 v 10:09 #62596Dexx
ČlenLuxuuuuus!!!
Nářezová akce! Díky všem, kteří se na ní podíleli.
Všichni DJs zahráli dobře. Simonův set byl opravdu famózní. Při Without you to byla absolutní extáze.
Štěpán hrál fajn klasiky, díky za PvD vs Robyn ;-). Will nezahrál moc známých tracků, ale ten set celkově nebyl špatněj. Deepress odvedl dobrou práci a Alexxův set byl taky povedenej. Od Typhona jsem slyšel jen půl hoďky, ale líbilo se mi to. Myslím, že po Simonovi se to tempo zklidnit muselo. 🙂
Vedro tam bylo, to jo. Ve tři už jsem byl fakt unevanej, že jsem si musel jít sednout, což je škoda, neb jsem přišel o dost zajímavých kousků a to mě mrzí.Každopádně si myslím, že po téhle akci už všichni ví, která klubovka je v ČR ta nejlepší. 🙂
A speciálně pro Deivisa20. 1. 2008 v 9:53 #62595Jamie
ČlengarrlousANGEL: Joj tak to je smolik, ze jsme se nedomluvili… Ja sem se kdysi v diskuzi ptal jestli nekdo jede z CB, ptz sem pochyboval, kolik lidi tady vi kde Strakonice jsou :oD
Tak priste, dobre ze to vim….
Jinak na Judge nejedu, ptz zacina maturakova sezona gymplu ve Strakach a jeden z nich je i muj. Planuju 21.3. Susici na Poliaka. Susice je vzdycky uzasna… Se nejak kdyztak domluvime20. 1. 2008 v 8:53 #62594Sickboy
ČlenTak jsem se dostal konečně domů a :-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O
Alex zahrál na začátek v pohodě.
Deepress předvedl skvělý výkon a druhý nejlepší set večera. 😉 No a jak už bylo zmíněno: Second Day! 😛
Will mě zklamal. Nebo „zklamal“… Já od něj ani nic moc nečekal. Bez urážky. Ale pár světlých momentů by se našlo. Třeba Timeless na konci.
Štěpána jsem si moc neužil, dělali jsme s Horalem vzadu rozhovor se Simonem, (mimochodem víte jak vypadá taková Dogzilla? Simon vám jí nakreslil :´-)) ) který se, ač očividně totálně unaven, zachoval jako profík a vystupoval mimořádně sympaticky. Stjopovi pak patří velký dík za závěrečnou Satellite!!! 😛 (Anjuna ruluje :´-)) )A potom se na nás přišla podívat ztělesněná podoba Boha. S chladnou hlavou prohlašuji, že tohle byl ten nejlepší set, jaký jsem kdy slyšel. 😉 Dozajista! Pekelná jízda od začátku do konce. Žádné hluché pasáže, prostě pořádnej nářez a to včetně skvělého Home a výýýborného Big Sky! No a ten produkční balíček – Bulldozer, We’ll See, F16 a Without You. -(( 😛 Olalá!!! A ještě vzkaz lidem, kteří předtim něco žvatlali o Tyasově produkci a akutálně by se měli stydět někde v koutě. Myslim, že tohle by vás mělo všechny umlčet. B-] A ta atmosféra! To bylo něco neuvěřitelnýho. Pro mě, pro vás a určitě i pro Simona. Takhle to má vypadat! Jsem rád, že jsem mohl být součástí tohohle velkolepého kolotoče.
A Tomáš Kaberle na konci to totálně zazdil. Nicméně i za to mu patří dík, protože kdyby si ještě přihodil, asi bych na tom parketu umřel. :-O
Závěrem chci poděkovat všem, kteří se podíleli na uspořádání téhle superparty – Deivisovi, Vyrysovi aj. A také spolupařanům a kolegům: Škvárovi, Hellmanovi, Radušce, Paldovi, Mountainerovi, Klapčovi, Kytárce, Anče, Kamče, Newmanovi, Binarymu, Payovi, Soucovi, Vojtovi (nene, narcismem opravdu netrpím, jde o někoho jiného), Lucce, druhé Lucce, Foxovi, Winnie, Katce, Lukinovi, Gizmovi, Ondrovi, Husteymu, Arminovi, Hokymu, Bajkalovi… prostě všem… Díky, byli jsme skvělí!
Je mi úplně do breku, že tahle jízda jednou skončila… Upřímně si myslim, že už se nebude jen tak někdy opakovat.
A na úplný závěr si neodpustím citovat Hellmanova slova: „Party dělají hlavně lidi, hudba je až na druhym místě!“ – myslim, že tady to sedí stoprocentně…
20. 1. 2008 v 1:48 #62584Palda61
ČlenA kdy jsi tam byl? My tam byli s hellmanem kolem 8.1. nebo nějak tak a vše v poho:-)
20. 1. 2008 v 1:40 #62583komar
Členno já chtěl právě taky dvojáky, došel jsem do growshopu a prej že už nemaj (hmm až když jsem byl kilometry daleko tak mi došlo jak je to absurdní argument, že „nemají“ když jednoznačně být měly do určitýho data….) a prý už jen za 350,- (to je ten bezpoplatkový lístek?)…v TSP records zavřeno…nakonec ticketpro a za 330,- (takže ještě levněji než ty „bezpoplatkový“, fakt jsem toho growshopkeepra nestihl…)…na 6ti lístcích tedy nějakých 500kč rozdíl a to už je znát…vzhledem k tomu že jsem vše sháněl včas tak me to dost naštvalo:-! Ale tak akce to snad vynahradí….
20. 1. 2008 v 1:33 #62582Palda61
Členkomar: mám, koupili jsme si se Starfem ten dvoják. Jen mě tak napadlo, co bych si vybral, kdybych si mohl vybrat mezi Let it roll a Simonem (ovšem kdyby to bylo za stejný prachy:oD) 🙂
20. 1. 2008 v 1:30 #62580komar
ČlenPalda61:Ty snad ještě nemáš lístek na letitroll?:´-)) Já si kvůuli tomu zažil pěkny peklo (3h běhání po praze….)….
Sry za mírné OT 🙂
20. 1. 2008 v 1:14 #62579Palda61
ČlenTss-((:oD… Jo rumu je málo, nechutná mi:oD:oP
20. 1. 2008 v 1:00 #62578dukelak
Členpže seš malej :´-))málo rumu B-]:oD
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.