nazdar spolupařani:-) tak já můžu říct jen to, že co se včera dělo, jsem ještě v životě nezažil. Mám na mysli především tu skvělou atmosféru, která byla, zejména při setech Štěpána a Simona, slovy nepopsatelná – to se prostě musí zažít. Díky všem lidem z trance.cz za vytvoření bezvadné párty party:-) a díky Deivisovi za organizaci této skvělé noci. Samozřejmě by se našlo pár mušek jako např. sauna, první půlka Willova setu kdy mi přišlo, že hrál páté přes deváté nebo set DJ Typhona, ale při vzpomínce na naprosto bezvadné výkony Štěpána a Simona tyto drobné nedostatky okamžitě vymizí z paměti. Jinak můj vrchol večera trval 4 hodiny mezi půlnocí a 4. hodinou ráno:-) konkrétně Michael Cassette – Shadow’s Movement, Southern Sun, The Doppler Effect – Beauty hides in the deep (JO’C remix), Fly away, Home, Big sky, F-16, Without You, Bulldozer, Take me away, Let go, Ronski Speed vs. Oceanlab – EOS vs. Satellite, Resound, Deep Psychosis, … bylo toho prostě moc. Jedna pecka střídala druhou, no nádhera:-) Přesně, jak říká Mountainer – chvílemi jsem byl 5 minut před smrtí:oD
Tímto také v neposlední řadě zdravím všechny spolupařící, ještě jednou všem mnohokrát děkuji a už se nemůžu dočkat na další společnou akci:-) Jste skvělí;-)