TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-MOTION dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 273 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vyrys a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 275)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Vy jste zlí :oD:´-))

dance-girl
    Člen

Sq4Raa: :oD no, aspoň má ten nick dobrou vypovídací hodnotu 😀

Sq4Raa
    Člen

sypy :oD :oD :oD

Sorry, směju se tomu nicku…

to Jamie: Zdravim chlape…kdyby si nekde hodil echo ze jedes na e-motion tak bysme se s kamikem urco pridali, oba dva bydlime kousek od strakonic a nebudem si lhat do kapsy trance primo zerem:-D:oD , mohli sme vyrazit dohromady…chtel sem se zeptat jestli taky nerazis 8.2.2008 do Meccy na Judge? my prave asi joo…
    mej sa faineB-]
    jinak lituju toho ze sem na e-motionu nebyl-((-((

sypy
    Člen

ouuuu..uz se budu opakovat ,ale proste mega mega mega ..výkon simona bych řadil nekde do nebes ne-li jeste viic .. zatim muj nej live set co sem kdy slysel..:-D..doufam ze si ho i sam uzil :oP ..jinak zdravim vsechny parici a skakajici lidi kteri se podileli na supr atmošce….emotion rulezzz:-D:-D:-D:-)

[url=http://userbarmaker.com/][img]http://img176.imageshack.us/img176/8339/401200773793zw1.png[/img][/url]

Palda61
    Člen

A peníze doma tisknu?:-|:oD

dance-girl
    Člen

nemusíš měnit, Let It Roll je 15., Simon den poté…:oP

Palda61
    Člen

Klidně bych to vyměnil za Let it roll.. co to melu:-O, hned bych to vyměnil :oD

Kamca_
    Člen

2 dance-girl: Taky sem na to koukala a docela bych i jela po včerejšku :oD

dance-girl
    Člen

16. února Simon Patterson ve Varšavě… jedem? :-):-D:´-))

Palda61
    Člen

Newman: souhlas:-).. My jsme se viděli, ale nezdravili :-)… Máš pravdu v tom, že kdyby tam nebyli lidé z trance.cz, tak je to úplně o něčem jiným… A taky máš pravdu v tom, že dav při setu Simona prostě boural Flédu :oD…

Tohle bych chtěl jednou zažít:-)… Vidět, jak se lidi nehorázně baví tím, co hraju… 😛

Newman
    Člen

Héééj, tak tohle bylo něco!!! Protože neznám tolik superlativů, tak řeknu jen, že set Simona Pattersona byl úplně famózní, nejlepší v životě a to, co se při jeho setu dělo s davem, se nedá slovy popsat! Děkuju dejvisovi s vyrysem za to, že ho sem přivezli, tohle byla trefa! 😉 Tato noc byla dále výjimečná v tom, kolik známých lidí jsem tam potkal, prostě na každém kroku někdo! Bez trance.cz to nejde! B-] Zdravím všechny, bylo vás moc, tak nebudu jmenovat, abych někoho nevynechal. Jmenovat budu jen Kamču a soucu, které jsem nově poznal :´-))

vyrys
    Člen

CZECH FOREVER!!! tohle mi napsal Simon Patterson
    Kloki: OK, priste se stavime pokecat, ale co se tyce tech tricek, tak momentalne nevim jak to bude, zrejme se bude logo e-motion menit a taky firma, ktera ty trika delala, protoze sme s ni nebyli moc spokojeni

hladice
    Člen

😀 Co napsat 😀
    Alexx – vcelku zajímavý a různorodý setík 😛
    Deepress – moc pěkný,vydařená premiéra 🙂
    Will – po prvních 2 skladbách to na můj vkus jaksi tvrdě valil, ale pak nastal jakýsi zlom a krásnej pohodovej klidnej trancík jen si zalítat – škoda že nebylo místo :´-( Takže musím říct, že oproti některým kritikům, mě mile překvapil 😀
    A ŠTĚPÍK – co dodat, opět nezklamal, ba naopak, začíná být ottrrrrrkanější a komunikace s publikem je taky lepší
    – intro – nádhera 🙂 a 4strings versus Dyk znělo v klubu úplně famózně :oD
    – takže s politováním musím oznámit, že pro mě to byl The Best Set pátečně-sobotní noci
    Simon – to byl jedním slovem MAZEC – ale mé tělo stávkovalo-nožičky a zádička bolela :oP takže jsem nevydržela skákat celý set :-O

Jinak velká poklona všem skákačům nejen při setu Štěpi.
    Štěpáne oni by za tebe snad položili i život!::oD:oD:oD

a veliké minus – jak už bylo několikrát řečeno Vedro – jsem myslela že se rozteču jak sněhulák!
    a taky ten kretének co lezl nahoru byl hroznej plus někteří další ….

Vzkaz pro muže co se drali pro desky- byli jste jak stádo volů!:oP když se před ně dá červený praporek 😀

kloki
    Člen

vyrys-diky,ze sis nas vsimnul,mohli jste se stavit,pokecali bysme,oba dva trance zereme,tak doufame,ze bude i to maly mimco;-)Jinak opravdu super party,akorat bolej nozicky;-)Hele,nevis nahodou,jestli by se daly sehnat ty tricka s napisem e-motion,priste se prihlas,ju.Nas neprehlednes;-)BONBA,uplne super trance a FLEDA nema chybu,pa

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.