nejdříve k výkonům DJs:
Alexx van den Berg – neslyšel jsem, dorazil jsem až na úplnym konci setu
Deepress – pro mě asi druhý nej set za večer, zabodoval už klasikou José Amnesia vs. Serp – Second Day (Martin Roth Remix)
Will Holland – poté co jsem slyšel jeho kompilačku, tak jsem se obával, že zahraje tak jako tam, a obavy se dosti naplnily, po Deepresově už docela našláplém setu přišel relativně pomalejší set plný vcelku neznámých skladeb, který byl spíše takovým krokem zpět, pořádnějc mě nakoply až poslední dva tracky
Štěpán Bruck – jako Ascent a Nyctalopia dobré, ale jinak to byl takový ten ordinérní a občas nudnější uplifting, nemělo to tu správnou šťávu (možná to bylo zvukem, který mi při jeho setu přišel takový sterilní)
Simon Patterson – JEDNOZNAČNĚ NEJLEPŠÍ SET CO JSEM ZATÍM KDY NA AKCI SLYŠEL – nikdo asi neočekával tolik Tyas soundu (až mi to přišlo lehce podezřelé vzhledem ke konkurenční akci :oP), každopádně to bylo přesně to co jsem chtěl slyšet, pořádně jsem si zaskákal, no prostě samý pecky bez jakéhokoliv oddechu – Mirella, Bulldozer, Heart 2 Heart, Light At The End a závěrečné kombo F-16, Without You, Intuition a Constellation, to jsou moje highlighty už tak dost „highlightového“ setu 😛 i to prokleté Big Sky tam pasovalo 🙂
TyPhone – z hlediska vývoje párty jsem na konec očekával hard nebo tech, takže jsem byl zaskočen jeho progressivem, tracky dobré, ale v tu dobu už nebylo žádných sil se do toho alespoň pohybovat
a ještě klady a zápory:
+
Pattersonův set
skvělí lidé z trance.cz
–
horko
ožralové/otravové/debílkové
minule byly lepší dekorace
psycho vizualizace, představoval bych si spíše nějakou pozitivnější, veselejší a barevnější projekci
závěrem:
Deivisi, děkuju!