TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-MOTION dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 273 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vyrys a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 275)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

děsuplně děsuplně, ale na party jsou Tyasoviny to naprosto nejlepší ze všeho…škvára by mohl vyprávět 🙂

SHP
    Člen

Tyasovin, to zní děsuplně 🙂

Lukin_
    Člen

Ale hlavně že se nám to moc líbilo:-P

K1aptcha
    Člen

honzátos: to si piš 😛 párty plná Tyasovin, Rothovin a Callaghanovin 🙂

honzátos
    Člen

Téééda lidi to musel bejt kotel:-) Tak to mi ani neřikejte ve srandě že zazněla tahle věc José Amnesia vs. Serp – Second Day (Martin Roth Remix) :-O omg

SHP
    Člen

Hele Škvárine, já to moc nechápu, jako gut jo? 🙂

iamek
    Člen

Diky bohu ze jsem nejel…….

K1aptcha
    Člen

nejdříve k výkonům DJs:

Alexx van den Berg – neslyšel jsem, dorazil jsem až na úplnym konci setu

Deepress – pro mě asi druhý nej set za večer, zabodoval už klasikou José Amnesia vs. Serp – Second Day (Martin Roth Remix)

Will Holland – poté co jsem slyšel jeho kompilačku, tak jsem se obával, že zahraje tak jako tam, a obavy se dosti naplnily, po Deepresově už docela našláplém setu přišel relativně pomalejší set plný vcelku neznámých skladeb, který byl spíše takovým krokem zpět, pořádnějc mě nakoply až poslední dva tracky

Štěpán Bruck – jako Ascent a Nyctalopia dobré, ale jinak to byl takový ten ordinérní a občas nudnější uplifting, nemělo to tu správnou šťávu (možná to bylo zvukem, který mi při jeho setu přišel takový sterilní)

Simon PattersonJEDNOZNAČNĚ NEJLEPŠÍ SET CO JSEM ZATÍM KDY NA AKCI SLYŠEL – nikdo asi neočekával tolik Tyas soundu (až mi to přišlo lehce podezřelé vzhledem ke konkurenční akci :oP), každopádně to bylo přesně to co jsem chtěl slyšet, pořádně jsem si zaskákal, no prostě samý pecky bez jakéhokoliv oddechu – Mirella, Bulldozer, Heart 2 Heart, Light At The End a závěrečné kombo F-16, Without You, Intuition a Constellation, to jsou moje highlighty už tak dost „highlightového“ setu 😛 i to prokleté Big Sky tam pasovalo 🙂

TyPhone – z hlediska vývoje párty jsem na konec očekával hard nebo tech, takže jsem byl zaskočen jeho progressivem, tracky dobré, ale v tu dobu už nebylo žádných sil se do toho alespoň pohybovat

a ještě klady a zápory:

+
    Pattersonův set
    skvělí lidé z trance.cz

horko
    ožralové/otravové/debílkové
    minule byly lepší dekorace
    psycho vizualizace, představoval bych si spíše nějakou pozitivnější, veselejší a barevnější projekci

závěrem:
    Deivisi, děkuju!

vyrys
    Člen

Skvara: hehe…zkratka ten, kdo tam vcera nebyl a nevidel to, tak to nepochopi. od vcerejska miluju big sky!:oDB-]
    Veon: bohuzel, uz to vim celej den od Deivisa…co dodat, moooooc velka skoda:-/
    Kloki: ty brdo, se zenou sme si vas trech vsimli, takze vyucujete trancu hned od zarodku jo?:-)

Jamie
    Člen

Mate pravdu hosi, nejak se mi to asi smotalo,hral to Stepan, (vim ze mi to pripominalo vzdalene Resound) a ted sem toho Federova slysel, tak jsem si vzpomnel

Palda61
    Člen

Jamie: myslím, že ne;-)..

edit: jo to je spíš pravděpodobnější, že to zahrál štěpán:-)

mountainer
    Člen

Dmitri Federov – Falling Of Stars (Paul Miller Remix) jednoznačně zaznělo, debatovali jsme o tom s panem Newmanem, ale myslim, že to hrál Stjopa

Jamie
    Člen

Nepamatuje si nekdo jestli hral Simon: Dmitri Federov – Falling Of Stars (Paul Miller Remix)?

kloki
    Člen

Taky vas vsechny zdravim.S mou tehulkou jsme byli poprvy na E-motion,a jednoznacne nadseni.Jinak prostor fledy je moc pekny a prostorny.No hlavne,ze jsem se neztratil.Nektere jsem sice nepotkal,snad priste,diky fakt nej a nej trance party,i ta druha stage dost dobra,zdravim sympaticke hochy z ochranky u vchodu,dohlizeli na mou tehulku,kdyz ja paril;-)Jinak ty tricka e-motion tam k dostani nebyli?Nevite kde by se dali sehnat?zatim se mejte,pa

ondrab
    Člen

skvara:uz zase zacinas poslouchat klasickej trance jo??…ses jak houpacka coveceB-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.