Úvod › Fóra › Trance Diskuse › E-MOTION dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 273 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
vyrys a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19. 1. 2008 v 17:50 #62508
.:veon:.Členvyrys, len som si precital zaciatok trheadu a uz ta musim sklamat 🙁 po 3 hodinach nahravania, tzn niekde na zaciatku willovho setu sa vyskytla nejaka chyba a prestalo to nahravat. kedze som nemal moznost kontrolovat priebeh nahravania, na chybu som dosiel az rano, pri baleni notebooku. hrozne som sa tesil, ze si vypocujem sety zo zaznamu, lebo ani ja som nejak extra nemal nemal moznost pocuvat sety a takto si vypocujem holy prd. aspon mam poucenie do buducnosti, ze to treba lepsie vymysliet. na dalsiu emotion uz snad bude vsetko ok
edit: ocekoval som to, polhodina willovho setu je OK
19. 1. 2008 v 17:46 #62506
BinaryČlenZ mojí první návštěvy E-motion a Flédy mám jen ty nejlepší dojmy. Fakt super akce se super atmosférou, kterou uměj udělat jen lidi z trance.cz 😀 Navíc je to útulnej, pohodovej klubík s dobrejma cenama. 🙂
Holland mě malinko nudil, ale Simon to je teda borec… We’ll See + Bulldozer pro mě bylo neskutečných cca 15 minut… :-O Taky mu děkuju za Anticipation 😛 To jak jsme tam zpívali Big Sky bylo fakt famózní :oD Ale možná největší vrchol večera pro mě bylo José Amnesia vs. Serp – Second Day (Martin Roth Remix). Tenhle track slyšet někdy live byl můj sen! :-O
Jo a zdravim všechny starý a nový známý. 🙂
Sq4Raa: :-O :oD
19. 1. 2008 v 17:42 #62502
JamieČlenFreezer: pro zajimavost ,co si slysel?
19. 1. 2008 v 17:40 #62500Anonymní uživatel
Neaktivníškvára jantar je, k tomu se přidávám i já 😀
ale podle toho co jsem slyšel – že tam pařil ajk o život na Big Sky…tak to asi nebylo myšleno ani moc ironicky od něj co tu psal 🙂 takže vše v naprostém pořádku 😉19. 1. 2008 v 17:39 #62499
majklhauskeČlen:´-( musím sem hodit tohoto smilíka.. ale ač jsem nechyběl zatím na žadné sound of ibiza (pravda jedné jo tu co delal radan s burianem jako hedlinerem ) a žádné volně navazující emotion tohle byla moje poslední akce… teplo ješte zkousnu ale furt se někam prodírat a de facto chodit kolem sedaček jak mlsnej pes a čekat až si budu moc sednout …. protože po třech hodinách staní eventálně chození mě už proste nohy bolí…
jinak teda hudebne mi sedela spíše second stage.. trance už je dneska plný skladeb které nemají co človeku dát..i když hlavně holland a štepán z toho co jsem stihl slyšet hrajou fajně .. …vzhledem k tomu že 4 strings mi nic neříkají (navíc to že se to hoho vložily narozky jednohos erveru lidi přilaká taky nějaký ) a daren tate s corderoyem taky nic moc (jo bejt to tak v dobách Sweetest Dreams) takže to zatím nevidím.. ale bylo dobře a je na co vzpomínat..:)
19. 1. 2008 v 17:36 #62498
JamieČlendance-girl: ja se prohlasil za mistra? a uz vubec jak s tim souvisi muj pocet prispevku B-]? Nechci se s nikym hadat, mam jeste euforickou naladu a je skoda si ji zkazit
jen jsem ten jeho prispevek nepochopil a slovo jantar nechapej hanlive jako kr.ten apod.19. 1. 2008 v 17:26 #62493
dance-girlČlenZato ty jsi se svými 50 komentáři opravdovým mistrem…
19. 1. 2008 v 17:11 #62491
JamieČlenTo Star_Guitar: Me srdicko taky poradne pri Ascentu zaplesalo, moje 1. Ascent party premiera
To Sq4Raa: si jantar %-)
19. 1. 2008 v 17:10 #62490
Palda61ČlenJinak souhlasím s lukinem…. Vedro neskutečný a laser umístěný špatně, ale spíš bych dal ještě 1 laser navíc:-)…
19. 1. 2008 v 17:05 #62489
StarfČlenooooo diky za IDcko Shapes, sem furt nemoh prijit na to, co to bylo za track… pro me jednoznacne 2 nejlepsi casti vecera :´-))
19. 1. 2008 v 17:04 #62488
Sq4RaaČlen:oD
19. 1. 2008 v 17:03 #62487
mountainerČlenSimon ze Škváry vytřískal hardstyle 😀 jooooooo
19. 1. 2008 v 16:55 #62485
hokyČlenpalda:jj ta willova holka fakt moc hezká:-P btw taky koukám na PL:oD
19. 1. 2008 v 16:48 #62484
Palda61ČlenNo, v buse jsem spal 20 minut, ale doma jsem vytuhl a nakonec jsem se vyspal aspoň 3 hodinky:-)…
Takže… Alexe jsem skoro neslyšel, takže nemůžu hodnotit. Deepress zahrál celkem pěkně, pohoda, jsem spokojen. Co se týče Willa… Těšil jsem se na něj nejvíc, ale abych řekl pravdu, tak mě malinko zklamal. Čekal jsem trošku víc energie. Kdyby hrál celej set, jako hrál poslední 2 tracky (včetně Timeless:-P), tak bych byl naprosto spokojen:-). Štepán… Slyšel jsem ho poprvé,a hrát umí, hrát umí velice dobře, ale zdálo se mi, že moc nekomunikuje s lidma… Nevzpomínám si, že by roztleskával lidi nebo něco podobného. Moc díky za Nyctalopiu v originálu, klasiku 11 days, Oceanlab a už nevím:oD… Simon si zaslouží novej odstavec…
To není prostě možný :oD
… Jojo, nejlepší set, co jsem kdy na akci slyšel… ;-)Přeskočil i Re:Locate na BaM2 a to je co říct:-). Strašně velkej nářez, strašně moc energie, strašně moc vražednejch tracků… Těch nějakejch 12 minut, kdy zahrál We will see a hned pak Bulldozer, bylo pro mě snad nejlepších 12 minut celýho dne:-)…Co to kecám, jaký snad.. Určitě!:oD Prostě nářez, neskutečnej…Byla to moje první E-motion, ale budu jezdit dál a dál.. Takže thx to vyrys a deivis;-)… Dále bych chtěl poděkovat zejména hellmanovi, škvárovi, sickboyovi, dance-girl, raduš, soucovi a já už nevím komu.. Nechci jmenovat dál, protože bych na někoho určitě zapomněl, takže zdravím všechny, koho jsem tam potkal a že těch lidí není málo :´-))…
Prostě DĚKUJU!!!..
btw1: u toho setu jsem si uvědomil, co pro mě vůbec trance znamená, co se mnou dělá a jak ho miluju.. Takže děkuju Tiestovi :´-)), že mě přivedl k taneční hudbě a děkuju lidem z diskuze na libimseti.cz, bez kterých bych ho neposlouchal.. Tak musel jsem si vylít city:oD:-D…
btw2: Will má nááááádhernou přítelkyni
Přesně takovou chci taky:oD… Ale samotnej Will je taky krásnej kluk :´-))a Simon to samý :-D…Tak, to asi vše…. Jdu zas koukat na Premier League:oD
19. 1. 2008 v 16:45 #62483
LosinacekČlenZdarec! Lidi mazec párty jako minule mě moooc potěšila a to včetně bar stage. DJ´s nám dali pěkně do těla a to snad tak že jsem vypotil i to co jsem v sobě neměl:-D To bych považoval za docela podstatné -. Když po 2. hod začal hrát Simon tak jsem byl totál k.o bo se tam nedalo dýchat a bylo tam otřesně nahuleno:-/ ! škoda snad se časem povede to trochu ovzdušnit. Už se těším na březen kdy se to rozjede všechno na novo;-)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.