Úvod › Fóra › Trance Diskuse › E-MOTION dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 273 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
vyrys a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
19. 1. 2008 v 16:44 #62482
Anonymní uživatel
Neaktivnínebyl no, což mně docela mrzí, že to mám tak daleko do Brna, jinak bych jel…
ale jinak kdybych věděl, že to bude takhle výborné tak bych asi jel i tak 🙂 ale už je pozdě…no nic zase jsem prohloupil19. 1. 2008 v 16:43 #62481Sq4Raa
ČlenFreezer: tys tam nebyl…
19. 1. 2008 v 16:42 #62480Anonymní uživatel
NeaktivníSq4Raa: vůbec nechápu co tím sleduješ :oP
19. 1. 2008 v 16:30 #62479Sq4Raa
ČlenNásledující řádky jsou jen pro otrlé povahy
1) Above & Beyond – Home je nejlepší track, který kdy člověk stvořil.
2) V těsném závěsu je Callaghanova Big Sky.
3) Simon je blázen, vedle je něj jsou Zany s Prophetem chudí příbuzní.
4) Trance stále žije, takovou atmosféru neměli ani v roce 2000.
5) I’m trance till I die!
6) For Paya: Sq4Raa the trance terminator.Po přečtení na má slova ihned zapomeňte
19. 1. 2008 v 16:28 #62478dance-girl
ČlenE-Motion rulezz! Naprosto DOKONALÁ party, nemam co bych vytkla. :-P:-P:-P
Patterson je neuvěřitelnej rozsekávač, fakt třída! Nad Home, Big Sky a Without You přivřu oči 😀 btw Without You se nakonec ukázalo jako krásnej milostnej song 🙂
Zkrátka trance neni mrtvej, a Will Holland s Pattersonem nám to včera dokázali. 🙂
Díky Deivisi, díky, díky, díky!!!! 🙂19. 1. 2008 v 16:24 #62477ondrab
Členvelky diky Deivisovi, vyrysovi a vsem kdo se o ty Emoce stara….z teto akce se stala opravdu ta nejlepsi pravidelna trancova noc v republice…
jinak k vcerejsi akci…sice sem byl zase jako puk(necekane:oD), ale byla to povedena parba jak se patri…djz byly perfektni..opravdu se mi libili vsichni, kteri hrali..i typhoon na konci..jinac ten laser nebyl vyresenej zrovna nejlip no…ale svetla byly pekny…nebyla tam tma, bylo hezky barevno..pekne pekne..takze jeste jednou diky deivisovi a spol…a uz se tesim na dalsi dil…:-P19. 1. 2008 v 16:11 #62476Lukin_
ČlenUff tohle byl teda vypečený mejdan:-P
Po hudební stránce to bylo vynikající až na mladíka Willa který teda hrál dle mého až moc pomalu a vůbec nezáživně takže pro mě jedno velký zklamáni:-|.
Jednotlivě hodnotit dje nebudu pze bych musel psát jenom i Simonovi jaký to je kuledrtič co si může říkat pán DJ…Vynikající show a dokonalá komunikace s lidma už jenom když šavli dál dolů a začal řvát na lidi bylo dokonalé:-P..
Jinak k organizaci ta byla opravdu povedená ale i přesto sem našel dle svého dva nedostatky :
první bylo neuvěřitelný teplo! Vím že za tohle nikdo nemohl a nemohl předpokládat že bude skoro 30° ale myslím si že tohle by se nemělo podcenovat:oP
a druhý nedostatek dle mého bylo málo světel a blbě postavený laser…Já bych ho bud dal na lepší místo a nebo bych pořídil raději dva lasery tímhle se nic nezkazí ba naopak…A především všechny potkat a seznámil se s dalšíma lidma a to opravdu byl hojný počet lidí
19. 1. 2008 v 16:06 #62475Star_Guitar
Členvyrys: to teda hrál, já byla hrozně v šoku…. konečně někdo 😛
EDIT: Nyctalopia byla taky parádní euforka, jojo 🙂
19. 1. 2008 v 16:05 #62474hoky
Členjj ascent a aj nyctalopiu:-P:-P
19. 1. 2008 v 16:01 #62473vyrys
Člencoze??? Stepan hral Ascent a ja na to neparil??? kurna…:-/
19. 1. 2008 v 15:58 #62472hoky
Členkytára: jj to byl nějakej ocas:_)
19. 1. 2008 v 15:53 #62471Star_Guitar
ČlenTak to byl přátelé kotel.. vezmu to postupně (vynechám Alexxe, toho jsem nestihla) 😉
Deepress – šlo to, sice si vůbec nepamatuju, co hrál, ale šlo to 😀
Will Holland – musím se upřímně přiznat, že mě to moc nevzalo, takovýhle pomalý trancík si pouštím jako kulisu, když si čtu nebo se učím… :-/
Štěpán – wow! Ascent! konečně někdo vyslyšel mé úpěnlivé nářky a zahrál tohle na párty, jupí jupí jupí! to, co se během týhle skladby se mnou dělo, se nedá popsat…. 😛 jinak set celkově slušný
Simon Patterson – bože to byla vražda… :-O :-O :-O takhle našlapanej set snad nezahrál ještě nikdo, Simon je borec a navíc krásnej chlap, takže nejedno dívčí oko si přišlo na své 😀 já si na chvíli sednout šla, protože moje nožičky už odmítaly poslouchat, ale vydržela jsem to deset minut a musela se vrátit zpátky… jedním slovem LUXUS
Typhoon – ten to zpomalil a zazdil, stejně jsme ale všichni byli rozervaní na cucky, tak to bylo možná dobře
Jinak tam opravdu bylo teplíčko jako v sauně, Simon asi pořádně zatopil pod kotlem 😀 , ale věřím, že se tohle do budoucna pořeší, navíc takhle plno na Flédě ještě nebylo a možná ani Dejvis nepočítal s takovou účastí. Co mi ale vadilo, byl ten opilej blbeček, který v první brázdě neustále otravoval všechny přítomné včetně Simona. Bleh… Ale jinak… wow!
Sečteno a podtrženo, byla to jízda a těším se na březen!
19. 1. 2008 v 15:29 #62468Czech smejd
ČlenTak párty to byla naprosto nehorázná. Teď si řikám, že bylo dobře, že jsem do klubu dorazil až před desátou, jinak bych asi fyzicky nevydržel až do konce… Takže jen krátce.
Will: naprosto pohodovej setík, přesně tohle jsem od něho čekal
Stepan: tenhle borec umí a nebylo vůbec na škodu ho strčit mezi Wila a Simona. hrál samý pecky a při Southern Sun a závěrečné Oceanlab – Satellite jsem prožíval duševní orgasmy :oD
Simon: škoda slov, sem si ani nestihl zajít pro pivka. masakr set, neuvěřitelný
Lidi byli taky skvělý, tentokrát to byl kotel s opravdu velkým K a až na tu saunu ke konci úžasná party.
Dík všem organizátorům, djům i lidičkám, co byli na akci 🙂19. 1. 2008 v 15:17 #62465Honzin
Člennejlepsi akce a hned na zacatek roku jak tomu byva zvykem u Emotion. Simon a Will nasadili latku hodne vysoko. Akce hodne povedena, jizdy od zacatku do konce meho pobytu. Deivisi DEKUJI!!!!
F16: http://uk.youtube.com/watch?v=B7f6cLgP1Gg
Buldozer: http://uk.youtube.com/watch?v=eJOBxGGjsmI19. 1. 2008 v 15:08 #62464bladeblade
ČlenPrinášam vám fotoreport z E-Motion odkaz
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.