TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-MOTION dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 273 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vyrys a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 275)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

Fox: JJ mlha je zabiják – mám dojem, že na některých akcích tím maskují nedostatečný počet lidí … a to téhle akci určitě nehrozilo – faktem je, že v Mecce bych svetelmajstrovi občas nejradši ublížil … i když teď na Wippovi to nebyl takovej extrém jako na Filterheadz … fotky zkouknu

btw druhá část mého fotoreportu bude dnes navečer nebo večer vystavena :S … nemůžu za to je to prostě tak … (to pro ty co se ptali ..8–).)

hoky
    Člen

taxem si dočetl rozhovor a chválím,dobrá práce

mountainer
    Člen

vyrys: tam se mi stalo ani sám nevim co, zřejmě chvilková slabost 🙂

vyrys
    Člen

Sickboy, Mountainer: paradni rozhovor a su aj rad, ze vlastne potvrdil vsechno, co odpovedel uz v mem rozhovoru. btw uplne si vybavuju tu v poho naladu, kdyz ste ho zpovidali,)

a vubec nechapu, proc se mi v mem prispevku vyse porad nezobrazuje ta nalinkovana fotka:X

vyrys
    Člen

Fox Mulder: opravdu paradni fotoreport,)

mountainer: normalne to, co Sickboy vari v Plzni:D btw a tobe se tady stalo co?:-)

Fox Mulder
    Člen

2 Sickboy: Super rozhovor, zajímavý otázky.. :)(tu)

Fox Mulder
    Člen

Tak já zkusim sepsat svoje dojmy.. (:P)

PLUSY:
    +klub

Fléda se mi moc líbí.. Interiér sice trošku postarší, ale mě se hlavně líbí, že je Fléda velmi prostorná, je celá v rovině, takže člověk nechodí furt po schodech (viz slavné kluby Roxy & Mecca), je tam i druhá stage, hodně barů, místností, míst k sezení, smí se chodit ven.. Prostě super, líbilo se mi tam!! :)-D Mám ten klub rád.

+line-up
    Ten hodnotim kladně jak z hlediska obsazení (za celou noc nebylo jediné slabé místo!!), tak i z hlediska seřazení.. Obsazení ŠtěpánaBrucka mezi dva headlinery bylo docela odvážný a pro někoho překvapivý, ale podařilo se!! Atmosféra tak mohla skvěle gradovat při setu Simona Pattersona! (tu)

+set Simona Pattersona
    To byla lahůdka pro moje ucho!! Ten, kdo je mrtev není trance, ale ten, kdo tohle tvrdí! Trance žije!! Jeho kombinace psytrancu a techtrancu bylo přesně to, co mám rád!! (tu) Jen tak dál!

+absence mlhy
    Nevím co je to za zvyklosti v posledních letech, asi nějaká móda, ale promotéři skoro na všechny party cpu mlhu. Jednak člověk vůbec nevidí (on skoro nevidí ani bez mlhy), hůř se dejchá a předevšim to strašnym způsobem kazí fotky, pokud nemáte externí blesk a nefotíte nepřímym bleskem. A když je mlha pořádná, tak vám nepomůže ani to. Deivis žádnej takovej kontraproduktivní nesmysl neobjednal a udělal dobře!! Takhle to je nejlepší!

+světla
    Tak perfektně nasvícenou stage jsem už dlouho neviděl.. 🙂 Moc hezky se na to koukalo a hezky se to fotilo.. (tu)

+lidi & atmosféra
    Nevim, jestli je to organizací, nebo Brnem, nebo Flédou, nebo line-upem, nebo lidma z Trance.cz, ale na E-motion je vždycky super atmosféra, skvělá energická nálada, atd.. Kvůli tomuhle se sem vždycky budu vracet, za těch 330 km to stojí!!
    Děkuju všem, co tam vytvářeli tak úžasnou a divokou atmosféru!! :)-D>:D<X( A taky děkuju všem svým kamarádům (a kamarádkám), díky kterým jsem si mohl E-moce tak užít!! 😉

+ceny
    Holt Brno neni Praha. 🙂 Ceny na barech byly v poho a vlastně i cena na vstupu.. Za takovou skvělou party je to luxusní!

+deivis:
    Je to skvělej promotér a je znát, že jeho hlavním cílem je spokojenost lidí a ne finanční prospěch. Je vidět, že to dělá od srdce a dává si záležet! :)-D(tu) Super, jen tak dál, deivisu, těšim se na další E-moce!! (tu)

Mínusy:
    -čistota na WC

Nebudu to tu rozpitvávat, už jsem řešil s Mr. deivisem.. 😉 Byla to největší slabina E-motion. Věřím, že příště to bude lepší! 😉

Na jiné mínusy si nevzpomínám. 🙂 Pokud budu mít příště možnost a nic mi do toho nevzleze, nebudu chybět!! 😉

E-MOTION RULEZZ !!!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

::o::o::o oujé ty to umí rozjet:)-D

Sickboy
    Člen

(:D Mně se líbí ten nenápadný výsměch Kytárky vlevo. (:P)

EDIT: Vpravo. 😎

Newman
    Člen

(:D(:D(:D

Fox Mulder
    Člen

Mě se podařilo přistihnout a dokonce i nafotit homosexuální styk mezi prochim (pokud se nepletu) a bajkalem přímo pod stagí!! ::o::o::o

(:D(:D(:D>:D:D:D<

Sickboy
    Člen

To teda jo, z té krásy kolem jsem byl v rozpacích, tak jsem jen vystřelil obočím… >:D< (Ukrutný to smajl!)

A jinak pro všechny: ROZHOVOR se SIMONEM najdete na http://www.DJz.cz !!! :)-D

mně se strašně líbí Sickboyův výraz tady mezi děvčaty… asi nevěděl co si počít 🙂

hoky
    Člen

jj dobrý fotky foxi(tu):D

mountainer
    Člen

vyrys, co jsi to pil? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.