TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-MOTION dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 273 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vyrys a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 275)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Některý fotky jsou libový :D:D:D

Fox Mulder
    Člen

Tak po všech peripetiích tohoto fotoreportu je konečně venku! :)-D Troufám si soudit, že je to zatim můj nejlepší fotoreport, kterej jsem kdy udělal. 🙂 Má i rekordní počet fotek, celkem 211. Snad se vám bude líbit. 😉

Jako fotograf bych chtěl poděkovat deivisovi za perfektně nasvícenou stage a za průzračný vzduch bez mlhy a pak Winnie za půjčení lepšího foťáku, bez kterýho bych takový fotky nikdy neudělal! 😉 DÍKY OBĚMA! (tu)

PHOTOS @ E-MOTION / FLÉDA / BRNO (18.1.2008)

photo by Fox Mulder @ Trancetouch.com

the bigest photo report in history of Trancetouch.com: 211 pictures

ENJOY!

gizmo, andrews: >:D< jj, 3. unora frcim do Jeseniku 😀

Gizmo
    Člen

add Andrewsuv komet k fotce Štěpána : To si špatně vysvětluješ – právě rozradostněn ukazuje kolik na horách napadlo sněhu :oD:oD:oD:oD (následující 2 fotky potvrzují moji domněnku – všichni 3 porovnávali kolik sněhu právě leží v tom alpském středisku kam se chystají) Obávám se že já bych tu ruku musel dát o kousek níže 149 cm 🙂 uz se těšim jak malej …

hoky
    Člen

jj taky souhlasímže to gizmo dobře a vtipně vystihl;-)

Paya
    Člen

vyrys: +1

vyrys
    Člen

Gizmo napsal(a):
    ——————————————————-
    > Simon : z rozsekaného publika udělal fašírku
    > nasypal do mixeru ten přejel Buldozerem a za
    > pomocí F16 rozprášil po okolí (teda po sále)
    >
    rekl bych, ze tohle je nejtrefnejsi popis toho, co sme v patek zazili;-)B-]

Gizmo
    Člen

tak a detailnejc

Alex: neslyšel jsem celého – dobrý start
    Depress + Will : Půjčím si hlášku zaznamenanou od Skwary : rozsekano na kousky
    Štěpán : Bohužel jen přes dveře bo jsem čekal jak to dopadne s tiskovkou ale mlask – občas se mi chtělo utéct a jí pařit
    Simon : z rozsekaného publika udělal fašírku nasypal do mixeru ten přejel Buldozerem a za pomocí F16 rozprášil po okolí (teda po sále)

a pak už jsem moc nevnímal

+ Lidi (nevím kdo tu psal, že akce stojí a padá s lidmi – totál souhlas Simon možná přijel vyšťavenej ale už při rozhovoru F-tipkařil a z detailu jsem viděl jak ho lidi drželi na nohách a donutili lítat a to jak fyzicky tak hudebně). Při focení Post cuitum (:-D)zářil jak slunce a měsíc dohromady a křenil se jak 80 kilo křeníku 🙂

+ dobře se fotilo – žádné namyšlené postavičky odhánějící mě s foťákem pryč

+ DJs – potvrdilo se, že výběr byl citlivý a skladba uváženáB-]

+ klub – pohoda rozumná naplněnost na horní hranici ale akorát, kladně hodnotím i členitost, místa na sednutí a 2. stage

+ bary – rozumné ceny a žádné čekačky (až na čestné malé výjimky)

+ Banda známých nejen z trance.cz, DJz.cz … prostě paráda

+ organizace – nezaznamenal jsem naprosto nic co by mě mohlo výrazně poškodit celkovej dojem

+ ta mega groupa seďo/ležo/stojící – nevim koho to napadlo, ale přesně to odpovídalo náladě – někteří z toho prostě kycnuli na pr*el :oD:oD:oD

– teplo – ověřoval jsem si, že topení běželo i v době kdy se vedro snášelo jen těžko (a pot tek proudem)
    – světla – nemůžu posoudit rozdíl oproti minule ale pro mě maličko untergrund na hlavní stage, kde dominovala červená což mi vadilo spíš kvůli focení … ale o5 nic coby kazilo výrazně celkový dojem
    -že jsem kvůli focení víc nepařil, ale to bych asi opravdu umřel protože to byl strašnej masakt

závěrem : Fléda se stala mojím oblíbeným podnikem, E-motion Pařbou, Simon DJem, Deivis promotérem …. ještě něco ??? :-D:-D:-D
    MASAKRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

2Star_Guitar: složení tohohle vláčku se měnilo několikrát a počty lezli od 2 vogónků vejš … ale s tím drbáním zad to neni špatnej nápad …. tak příště :oD:oD:oD:oD

tranceboy
    Člen

Takže je na čase abych celou akci trochu zhodnotil. Do klubu jsem přišel jako jeden z prvních návštěvníků, takže jsem toho viděl a slyšel:_) víc než dost. Jako první zahajoval set alex van Berg, musím se pžřiznat že jeho hudba mi vůbec nic neříkala, nebyl to trance, alespon ne takový, jaký mám rád. Po něm zahrál DEPRESS,jeho sert byl vymakaný, promyšlený plný tranceových linek a moc se mi líbil, fakt good music. Po něm se dj žezla ujal producent z Velké Británie Will Holland, jeho set byl plný zajímavých skladeb, které jsem si vychutnal až do posledního beatu.Dj Stjopa hrál tvrději než obvykle, ale opět jsem zde nalezl plno skladbe, které jsou mi velmi blízké. PO ně,m se žezla ujaj SIMON PATERSON-hlavní megahvězda, díky níž jsem nemoíhl ani dospat. Nálada při jeho setu byla nepopsatelná, něco takového jsem v životě neviděl Chvílemi jsem myslel že se Fléda rozpadne na milion drobmných kousků….ten pocit se mi zapíše do mého podvědomí na hodně dlouhou dobu, jedním slovem: masakr, který jsem na žádné jiné party nezažil….. poté se žezla ujal typhone alre jegho music mi nic moc neříkala,tak jsem se sbalil a šel na rozjezdy:-(
    Skoro celou party provázela nepopsatelná atmosféra, která se může zažít jenom nA trance party, kdepak nějaký techno:-!. Jediná věc co mi vadila tak bylo extrémní množství lidí na MAIN STAGE-nedalo se tam vůbec pohnnout a pak taky skleněné střepy na zemi o jeden jsem se pořezal a ještě mě to bolí

Gizmo
    Člen

tak po vcerejsku je první část fotek na DJZ tak kuktam

A k akci se rozepíšu víc až přečtu reakce ostatních (by jsem na sebe tvrdej a nečet sem nic než dodělam všechny fotky z víkendu (cca 700))

teď krátké hodnocení – TYYYYYYY KRÁÁÁÁÁS(V)OOOOOOOOOOOOOO

(btw Sickboy to viděl stejně)

milan
    Člen

Report a fotky z E-Motion taky zde: http://www.chart.estranky.cz/clanky/news—promotion-2008/e-motion-18_1_08-report-a-fotky
    A tentokrát report a fotky přehledně dohromady, abyste nemuseli klikat zvlášt na report a zvlášt na fotky:oP

Palda61
    Člen

hoky: kdo by se na tebe nekoukl:´-)):oD

hoky
    Člen
    hoky
    Člen

jj taky sem kouzelníka willa uložil, jinač armine fota jsou dobrý,taky koukám že moje fotka má nejvíce shlednutí a to celkem 20 tak dík že se na mě tak rádi dvate:oD:oD:oD

Newman
    Člen

Will Holland the Magician, to jsem si musel uložit :oD:oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.