TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-MOTION dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 273 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel vyrys a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 275)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Já u posledního videa slyším Aly &Filu míchlý Callaghanem.

Sq4Raa
    Člen

iamek: Joke?

Sickboy
    Člen

Podle mě je to poslední video nějakej Colontonio. 😉

iamek: Simon Patterson – Bulldozer. :-P:-P:-P

Horvi
    Člen

Tak tu všichni pláčou kvuli tomu, že E-motion navštivili a já tu umírám breky, že jsem nedorazil -(( .Podělanej lyžák, už abych měl ty študentské roky za sebou. Jináč teda veliká škoda ,že neni ten set no, když jsou na něj jen ovace. Tak snad mě omejou E-mocionální slzy štěstí na 4 Strings. Začíná mě popadat depka z nepařbení, už aby byl pátek :o)

iamek
    Člen

Me vice bere to druhe videjko… to je luxus track… Nevite co to je? 😐

honzátos
    Člen

To Mountainer : tak to si piš, už nemyslim na nic jinýho než na Retro:´-)) Pořádně zas všici zapaříme !!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Taky jsem se chtěl zeptat na to poslední video. Sice to zní jak sto dalších jinejch tranců, ale ta melodie není zlá na dnešní standardy.

Palda61
    Člen

hoky: jo to je pravda, nádhernejch track.. Někdo určitě ví, co je že? 🙂

hoky
    Člen

joo to poslední video ten track je naprost kráásnej, to musím někde sehnat pač to tam se mnou dělalo nezkutečný věci faktkráááása:´-(

hoky
    Člen

deivis: už se stalo, já mu psal hned včera

tak takhle to vypadalo na E-motion…pro ty co nebyli at si muzou udelat vlastni nazor;-)

Stepan Bruck:

Simon Patterson:

deivis
    Člen

Myspace Simona Pattersona: Ti kdo maji myspace mohou napsat sve pocity z jeho hranio v CR k nemu na guestbook. Myslim si ze bude rad 🙂

SIMON PATTERSON myspace

Paya
    Člen

btw tracklisty zde 😉

Paya
    Člen

alexx: rádo se stalo 😀

kloki
    Člen

To budou opravdu ke stazeni jen dva sety?:-lAni stepanek nebude?Jinak stale vzpominam na patek,a uz se tesim na brezen,mezi tim jen bubles v olmiku,pac a zdravim vsechny,velky dik deivisovi a vyrysovi,fakt super.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 275)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.