TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with 4 Strings – dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 124)
  • Autor

Dá se někde poslechnout ta Štěpánova novinka – Nole… ? Sice ji hrál v setu, ale jednak jsem ji nezaregistroval a hlavně jsem vůbec netušil, že vytvořil něco vlastního sm3 …
    Případně vyskytne se někde v prodeji (nějaký e-shop) ?

Gizmo
    Člen

mountainer aka Český dvojník SvD (ROFL) : super práce jen tak dál …

hoky
    Člen

tak rozhovor taky chválím, good worksm4

mountainer
    Člen

a máme tu rozhovor s Janem na DJz.cz

Lukin_
    Člen

Ale vím že jeden týpek mu napsal na mobil 4 Strings – diving a ukázal mu to jestli to nebude hrát a on ukázal že jo a vono nicsm7… škoda no

deivis
    Člen

Autor: Tecko (IP zapsáno) – pár jich tam je. To jde na mé triko. Nemělo by se stávat. Cílené to ale nebylo. Omlouvám se!

Tecko
    Člen

ok nevim kolik tam je teles potkal jsem jedno u baru dal jsem nepatral

deivis
    Člen

Autor: Tecko (IP zapsáno) – Ano.. Ale to nemelo vliv na celkovou teplotu.. Ty topeni sou tam dve a vem si ze na tom sla nechat v klidu ruika. Bylo teple ale ne vrele.. A rozhodne to nevytopi klub na takovyto extrem..

Tecko
    Člen

Nevim jestli se to tady resilo ale vyte ze se v klubu topilo? deivis psal ze do priste 2 veci ktere dopomahaji teplu odstrani…je to jedna z nich? asi jsem spatne cetl…dyztak sorry

vyrys
    Člen

Paya: gratulace a at mas porad to pero dobre nabrouseny, dalsich 50 bude za chvilu, takze pomale zacni premyslet nad oslavou reportu s cislem 100sm4

Paya
    Člen

btw, když už tady byl ten link na můj report, teďka jsem si všimnul, že má pořadové číslo 50 sm0 to už by vydalo na slušnou knížku sm15 doufám, že budu mít dost času napsat dalších padesát kousků sm4

deivis
    Člen

Autor: Housik (IP zapsáno) – hodně vzdálená budoucnost!

Housik
    Člen

Deivis, jestli se ti podaří dotáhnout Above&Beyond, tak to bude mazec! Rozhodně jsem pro!!! Ti jsou na E-motion jak dělaní 🙂 Jedeme na ně do Wroclawi 5.4., jede ještě někdo?

kuchtajz
    Člen

Tak bych prosil nějaký pořádně našláplý demo,děkuji sm5

deivis
    Člen

Autor: kuchtajz (IP zapsáno) – Štepan pro Vas namíchá demo 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 124)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.