Toto téma obsahuje celkem 115 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel dance-girl a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 124)
Dá se někde poslechnout ta Štěpánova novinka – Nole… ? Sice ji hrál v setu, ale jednak jsem ji nezaregistroval a hlavně jsem vůbec netušil, že vytvořil něco vlastního sm3 …
Případně vyskytne se někde v prodeji (nějaký e-shop) ?
Autor: Tecko (IP zapsáno) – Ano.. Ale to nemelo vliv na celkovou teplotu.. Ty topeni sou tam dve a vem si ze na tom sla nechat v klidu ruika. Bylo teple ale ne vrele.. A rozhodne to nevytopi klub na takovyto extrem..
Nevim jestli se to tady resilo ale vyte ze se v klubu topilo? deivis psal ze do priste 2 veci ktere dopomahaji teplu odstrani…je to jedna z nich? asi jsem spatne cetl…dyztak sorry
btw, když už tady byl ten link na můj report, teďka jsem si všimnul, že má pořadové číslo 50 sm0 to už by vydalo na slušnou knížku sm15 doufám, že budu mít dost času napsat dalších padesát kousků sm4
Deivis, jestli se ti podaří dotáhnout Above&Beyond, tak to bude mazec! Rozhodně jsem pro!!! Ti jsou na E-motion jak dělaní 🙂 Jedeme na ně do Wroclawi 5.4., jede ještě někdo?