TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with 4 Strings – dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 124)
  • Autor
    vyrys
    Člen

Czech smejd: v poho reportsm4

Newman
    Člen

tranceboy: 60,- stála ta 0,75 l Mattoni Sport, já za malou třetinkovou platil snad jen 25. Ale uznávám, že jsem se orosil, když si kámoš koupil tu drahou Mattonku, to mi přišlo naprosto střelené

tady můj malej report, kdyby někoho zajímalo sm15

http://www.czechsmejd.ic.cz/4stringsreport.php

sm0

tranceboy
    Člen

Takže nyní můžu napsat něco z mých zážitků z party emotion.Byla to jedna z nejnádhernějších trance party na které sem vůbec kdy byl.Do klubu sem dorazil krátce po 21 hodině a už jsem měl možnost poslouchat vyryse- jeho set nebyl vůbec špatný pěkný, svižný trance, po něm nastupovala nifra- o djkách sem neměl valné mínění ale tato slovenská kráska mě docela překvapila, a poté set residenta stepana, on sám zvolil zlatou trance cestu a hrál převážně zt dosti známých skladeb, není též bet zajímavosti že již po druhé hrál na začátku setu stejnou skladbu-poté zlatý hřeb noci-4 STRINGS-nálada byxla natolik euforická že se nedala vůbec popsat něco takového na jiných parties jen tak neuvidím-moře tvrdých basů, dunivých beaartů a dlouhé trance plochy….na to do smrti nezapomenu

Nelíbily se mě zde 3 věci
    KUŘÁCI- ten kdo kouří cígo a hned potom hulí trávu-takoví tam taky byli…tak bych ho nejraději nakopal do jeho tlustý, smradlavý prde…
    při setu 4 strings vzduch naprosto nedychatelny– přistě prosím nejaky větračky nebo si budu muset donést misu ledu
    ceny na baru- 60 korun za malou flasku matonky je sila…

alexx
    Člen

vyrys: díky sm2

vyrys
    Člen

Alexx: parad jako vzdy

alexx
    Člen

e-motion with 4 strings | fléda | brno (cz) | 07-03-2008

photos @ alexx | alexxij.com

deivis
    Člen

FOTO na http://www.rave.cz by Tomstar

souca
    Člen

mountainer – neměj strach, v pátek tu pařbu pojmu velice profesionálněsm11 Tyas se má na co těšitsm15

deivis
    Člen
    deivis
    Člen
    deivis
    Člen
    deivis
    Člen

Autor: Monique (IP zapsáno) – děkuji, lehce se to zlepšilo, ale stále nic moc..

Monique
    Člen

…. super akcička, díky Deivis , byl to zas pořádnej nářez …..

…. nemá cenu se moc rozepisovat, všici už popsali skvělou náladu, nejvíc sme si užili Vyrys, Nifra, Stepan,
    4 Strings a pak už sme pod tíhou sauny sm10 nárazově odpadli …. v květnu aby se šlo snad v plavkách sm0

… projekce a světla taky super (naštěstí bez laseru), škoda jen pár malých výpadků hudby na pravé straně, ale šup šup už aby byl květen sm5

to Deivis: brzký uzdravení sm4

Housik
    Člen

Myslím, že to, že tady není jediná negativní zmínka o DJ’s, mluví za vše. Jan předvedl fantastický až neskutečný trancový set a byla by škoda, kdyby byl v ČR naposled. Snad dojde na jeho slova, že se rád vrátí! Na Tyase vyrážím z Uh. Hradiště, jede někdo z podobné lokality? 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 124)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.