TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with 4 Strings – dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 124)
  • Autor
    deivis
    Člen

Díky za skvělou atmosféru!

Tento track od 4Strings a tato atmosféra byl můj nejhezčí narozeninový dárek od Vás:

DÍKY!

Denny
    Člen

to styk pohlavson:
    ahojka promiň že jsme se s tebou ani s Vencou nerozloučily nějak jsme ztratily pojem o čase a najednou bylo pět a bajkal nás vytáhl že jdeme na vlak sm7 tak snad se příště zase někde potkáme sm4 pa slečny Denny a Ajinka sm3

_ayrton_
    Člen

našel jsem nějaká další videa, pro připomenutí krásné atmosféry sm3

tak uz tu mame prvni fotecky z patkusm11

enjoy it!sm4

http://www.poslouchej.net/fotky-Fotky-z-E-Motion-s-4-Strings-1016-1.html

swo
    Člen

Moje první E-motion byla moooc emotional, super večírek, nemám výtky, kromě toho vedra, to jsem nedávala a dost to znepříjemňovalo paření. Investice do klimy je nutnost.

binary: Zdarec! Hned jaxe dneska dostanu po vysílání zu hause,
    taxi tě do ICQ hodím.. sm4

mountainer: Omlouvám se, mám na jména blbou paměť a pak to vypadá, že
    jsem úplnej blbec.. sm7 Úplnej nejsem.. sm15

iamek
    Člen

Akce to byla velmi ale velmi luxusni… Moje prvni emotion a byla skvela :)… Hlavne slyset 3x Take me away byla lahudka pro moje ouska :)…. Ta sauna byla silena, to jsem jeste nezazil… Ale dalo se to diky tomu bravurnimu setu zvladnout.. Deivis thx :)… Tesim se na dalsi emotion… Asi zacnu byt jejim pravidelnym navstevnikem 🙂

dukelak
    Člen

jediná výtka je sauna…jinak akce neměla chybu a pro mě to „zase“ byla asi nejlepší e-moce ze všech sm2…všichni djz zahráli skvěle, ale to,co předvedl Jan sm10! ještě jsem neviděl, aby si dj hraní takhle užíval!
    jinak Anticipation & Ready od Nifrysm5, Off the World & Divine od Štěpána sm5sm5…a uplně celej set DJ 4 Strings sm5sm5sm5…jak psal Lukin, 3 verze Take me away, výbornej mashup s Anticipation (lehce pozměněnou)…eh,takhle zpětně se těžko vzpomíná, co hrál…Sunrise, Lifter, Silence (sm10sm5)…Revolt mě zničil Galenem Behrem…a závěrečná b2b sm5…luxůůůůůs! zdravim všechny spolupařany & spolupařmenky sm2

ziky_
    Člen

Čauvec lidi. No musím říct, že jsem takovou akci nečekala. Nifra mě velice překvapila sm16, ale na 4 Strings nikdo neměl. Všichni si zahrají to své a mizí, ale on to pořádně rozjel, hlavně ta komunikace s publikem…to se vidí málokdy!!! Nemělo to prostě chybu. sm5….teda nepočítám tu šílenou saunu. sm6sm12

DjDkD@ve
    Člen

Tak uz jsem take ve stavu, kdy mohu neco napsat sm15

Akce se celkove vyvedla, lidi bylo hodne, vykony Djs taky dobry, ale……….

Nejprve zacnu klady:
    Libila se mi Nifra (je to fakt kocka sm16 ), jeji set jsem spis prokecal s kamarady a pak jsem delal anketu, takze nemuzu hodnotit……..
    Stepan Bruk byl celkem dobry, ale pocitove mi prislo, ze zahral o neco lepe v lednu, ale to jeho finale bylo luxusni! 8/10
    4 Strings zahral dosti libove, mel tam pro me sice 2 hlucha mista, a to hnedle na zacatku, kde mi nesedlo par tracku (je mozne, ze jsem byl prehratej z te sauny) a cca kolem 2:15 kde taky zahral par kousku co mi nesedlo do momentalni koncepce setu, ale mimo tyto 2 pasaze se celkem slusne rozehral a musim mu dat 9/10
    Revolta jsem ze zacatku neslysel, protoze jsem se musel jit vzpamatovat z toho vedra na druhou stage, pak jsem se vratil jeste na b2b Revolt 2 4 Strings a jeste jsem si zaskakal sm2

ted tedy to ALE:

Pro me osobne bylo jedno obrovske minus cele akce, a to byla ta neuveritelna sauna, kdybych nestal po vetsinu setu 4 Strings kousek od vetraku, tak bych nejspis chcipnul………. sm13
    Myslim, ze by pomohlo, kdyby se alespon 4 vetraky zavesily nad parket a 4 byly na vyvysenem miste vepredu……..

Pak jsem jeste zaznamenal nedostatky u zvuku, kde celkem casto vypadavala prava strana repraku, predevsim pri Stepanove setu (tak jsem se radeji presunul k vetraku na levou stranu).

No a vecne tema kuraci……. ti co coudi v davu jsou proste u me naprosti kreteni sm17

Tot ma zpetna vazba, doufam, ze to deivisovi pomuze k tomu, aby pristi e-motion byla jeste lepsi, THX sm0

Mr.Boli to
    Člen

Ahoj lidi, prostě výborná akce. Nifra mile překvapila, čekal jsem, že bude dobrá ale i tak překonala moje představy. No a k 4 Strings namám co dodat, totálně mě rozekal. Skvělá zpětná vazba s publikem. Bylo vidět jak si to užívá, prostě pohodář. Jj jediný co se dá vytknout bylo to vedro, lilo ze mě jak z prasete sm0 a taky ty procházející lidi, to bylo každou chvíli, akorát kazej člověku pocit z paření. Ve výsledku skvělá párty, určitě se zase vrátím. Ps: Nezaložíme sbírku na klimatizaci? sm15

zruda
    Člen

Akce super sm3 Akorát únava a stres zapracovaly natolik, že jsem jel domů už dvojkovým rozjezdem sm9 Ale i tak super, povedlo se mi pokecat chvílu s Nifrou sm11 A zeptat se Deivise, kde se dají sehnat trička sm3 V květnu by už měla být diplomka ve fázi poslední kontroly, tisku nebo rovnou vázání, takže slibuju, že vydržím podstatně dýl.

Jissiette
    Člen

Souhlasim s vyse napsanym, vyborna akce, vsichni djove, ktere jsem slysela (Soul Lovers, Nifra, Stepan a 4 Strings) byli vynikajici!

drobne minusy:
    – kuraci na parketu v tom nejvetsim vedru (ja jsem taky hnusnej kurak, ale na parketu v tlacenici teda ne!)
    – sjety parecky – sjeti lidi mi normalne nevadi, ale jisty pary si to vecny onufavani, objimani a pripalovani cigaretek, pri kterym zabrali pul parketu, teda mohli nechat nekam do chilloutu. Krom toho ani moc neparili, spis se potaceli uplne z rytmu ostatnich paricich, takze mi po nich zbyla modrina na lokti, podupany nohy od osmicentimetrovych jehel a dvakrat malem rozbita usta o podlahu, kdyz se do me nevybirave opreli. Takovym priste zakaz vstupu sm13
    – v satne mi ztratili mou oblibenou salu sm8

plusy:
    – 4 Strings se svyma opickama a vizazi Patricka Swayzeeho pred dvaceti lety, hehe
    – nadherna atmosfera, skutecnej tranz
    – Newman, na kteryho se staci podivat a zacnete parit jako blazni, dokazal by nejspis donutit tancit i mrtvolu, diky diky moc, Tomi sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 124)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.