TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with 4 Strings – dojmy

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 124)
  • Autor
    Flash2001
    Účastník

mountainer, styk pohlavson: Mně to přišlo divný, že by ze Svitav byl i nějaký další trancer a já ho neznalsm15

mountainer
    Člen

pohlav stykson: Honzík, ale beztak jsem pro všechny mountainer sm15 a moje sídlo je ve velkoměstě Děčíně, Svitavy jsou omyl sm2

Mno jasně!! sm15

Poraď mladýmu sklerotikovi ještě jendou pls svý jméno.. sm3

Díkes!

hoky
    Člen

sm15sm15

2hoky: jejda tak to si by ty jo…a ja si rikala, ze sem toho divneho typka uz nekdy videlasm15sm15

Zdravím všechny…

Akce naprosto brutální a rozhodně nelituju těch ujetejch 217 km (rovnou ze šichty)… Takhle vyšťavenej sem už nebyl ani nepamatuju sm3

Klady:
    2 plátna, světla
    výkony DJs a to hlavně 4 Strings (masakr největší)
    partypeople a skvělá atmosféra
    Opat polotmavý 17°

Zápory:
    opět neskutečné vedro
    někteří bezohlední lidí a kuřáci (kámoš má popálenou ruku) – zakázal bych to, alespoň na main place

To je asi to hlavní, netřeba víc dodávat, všechno už bylo řečeno přede mnou.

P.S.: těšte se na videjka, něco se mi podařilo s kámošem natočit, tak to ještě hodim na youtube sm0

komar
    Člen

No taky jsem se už probral z komatu a dostal k PC…na to, že jsem původně neplánoval jít spát vůbec sm15

Emoce byly opravdu emotivni, hudebně naprosto skvělé, pařansky též samozřejmě až na to vedro který mě neskutečně zničilo, takže po dohrání Jana jsem byl víceméně odsouzen už jen k brouzdání kolem a poslouchání sm3

Jinak plzeň za 34,- chválím, ale když jsem si došel polomrtvý pro sport mattonku, platil padesátikorunou a jeste jsem byl stejne jako Tecko požádán ještě o 10kč tak mi taky málem vypadly oči z důlků…asi budu muset víc prozkoumat nápojový lístek a objevit kouzlo toho Foxova nealka za 28,-, každopádně z neperlivý vody za 60,- mám husí kůži ještě teď…

A samozřejmě díky všem které jsem potkal, posádce Foxcaru a hlavně řezníkovi Lawrencovi, který snad šlapal Foxovi na paty a dohnal ho do Prahy v rekodním čase sm15

hoky
    Člen

katterina: doufam, že ten exot nejsem jásm15sm15

ahojky lidicky, vezmu to zkratka..jeste jsem se poradne neoddychla po ty narocny noci…noci, ktera opravdu ale stala zato. Tohle byla moje druha navštěva moravsky metropole a urcite ne posledni….Deivis a Vyrys big thanks sm11

Bohužel naše dámská jízda dorazila až na Štěpana,který to tak neskutečně rozbalil, že pak už človek jel až do rána….vážně úžasná akcesm4. jo a zdravim všechny lidičky z trance.cz….bylo vazne super vas znovu videt a společně zapařit…

see y on next e-motionsm11

(PS: taky v Brne mate opravdovy exoty, to co se tam pohybovalo vedle nas…chvilema sem myslela ze umřu smichemsm15sm13)

Denny
    Člen

Úděsnou cestu do brna ztísněné na zadní pětce v autobuse jsme si krátili takto :

Dnes pátek sedmého třetího dvatisíce osmého je
    v Brně ve Flédě párty e-motion co žije
    rozpumpuje musicou nás obě
    v busu Aja a Denny trpí
    mp3ky jako spásu uchopí
    za Bajkalem aspol. vyráží se chlastat
    to dodává jim sílu tu cestu obstát
    blbě čumět nebude se
    když vodka na stůl přinese se
    ráno vláčkem domu pojedem
    a na další párty to zase brzo rozjedem
    trance je naším jediným záchytným bodem
    a nepřestane dokud live and happy budem!!!!

Hrabalo nám lehce sm15

Fox Mulder
    Člen

2 Tecko: Já si naopak ceny na barech Flédy pochvaluju! Taky na Flédě nesockuju a všechno pití si kupuju v barech, nečepuju ho na záchodech. sm3 Teda většinou..

Nealko stálo 28 Kč – stejný nealko, ale v obyčejnym kelímku, mě v Roxy stojí 40 Kč. O Mecce ani nemluvim, ta je tak drahá, že si tam nekupuju skoro nic, nebo jen vyjímečně…

mountainer
    Člen

styk pohlavson: joo to jsi ty, jak ses nás s Binarym ptal, jestli jsme byli na Ottavianim? sm0

Denny
    Člen

Habartovská a Chodovská korporace dorazila domu!!!!!!! Vse v pořádku až na tu dloooooouhatánskou cestu a ovzduší ve flédě sm17 nho jinak Bajkal zklamal páč nekalil vodečku po cestě zpět ale je mu odpuštěno páč se o nás s Ajinkou postaral a pomáhal nám s orientací při přestupu v Praze na nádraží sm15 všechny zdravíme a těšíme se na brzké setkání sm3 Denny a Ajinka05
    PS: západní Čechy sajou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sm15sm15

Payo,

jaxems e tě ptal na tu pecku, co hrála Nifra, není to náhodu tohle?

HEATBEAT – CHOCHICHO TIENE HAMBRE?

Hrál to Markus v GDJB a je to luxus… sm5

M4RT1NEK
    Člen

Parádní axička … děkuju všem spolupařmenům … sm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 124)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.