TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with 4 Strings – dojmy

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 121. až 124. (celkem z 124)
  • Autor
    _ayrton_
    Člen

Opět super akce, Deivis v tiskovkách nelhal, atmosféra se dala krájet (bohužel i vzduch ale to je jiná)…….
    Na jedničku musím hodnotit světla (Deivis dokázal, že můžou být skvělý i bez laseru) a malinké přestavení projekce na 2 plátna – ještě jednou skvělé – neměnit sm3
    K samotným výkonům – s Nifrou to byl pro mě trancový ráj (konečně jsem ji viděl odehrát celej set, ne jak v Blavě poslední půl hoďku), se Štěpánem trancová pohádka (je pořád lepší a lepší – dokazuje proč je rezident) a s Jan de Vosem trancová smšť (nemám slov – naprosto úžasný set……), Revolt mě nějak nesedl, pak jsem už zamířil domů…..a na závěr Vyrys – opravdu ještě neuvažuješ o kariéře DJ, mixování naprosto bez chyby sm3
    ještě bych kladně hodnotil omezený pohyb fotografů po stage (samozřejmě někomu se to nebude líbit), ale s jejich přibývajícím počtem poslední dobou trošku pro mě narušovali dojem z akce (prostě jde o to užít si vepředu dj’s a ne hlouček kolem něho)
    mínus má opět velké teplo…..
    a speciální mínus jedna guma (co minule vlezl na pódium) – opět vepředu dělal problémy…..a taky chování některých, co musí se tlačit pořád dopředu, pak se tam chvilku potácejí, narážejí do ostatních a za chvilku zas zmizí a pak to opakují několikrát za večer sm17 …..ale to je problém všude
    na závěr – Deivis díky za krásné chvilky na E-motion party
    …….uvidíme se v Dopleru na Blank & Jones……sm4

Fox Mulder
    Člen

Asi tak nějak. sm3

Opět vyvedená akce!! sm5 Jen vadu na kráse tomu kazilo ovzduší na hlavní stagei.. sm6 Horko, vlhko a zakouřeno (kdo nemá v hubě cigáro, neni IN!! sm13 Kreténi!). Nedovedu si představit, jak to tam bude vypadat v květnu. Už tohle bylo drsný..

Kladů bylo jinak milion, dance-girl a Paya se vyjádřili výstižně, neni třeba opakovat! sm4 Na E-motion se fakt vyplácí jezdit, i za tu dálku (ze severních Čech).. Vynikající akce, vždy perfektní! Brno rulezz a hlavně tandem deivis a vyrys!! sm2sm4

Teď jdu spát, bolí mě noha z toho jak jsem jí měl celou cestu na plynu.. sm0

Paya
    Člen

Dojmy mám ty nejlepší (tedy až na tu saunu, muhehe)

Vyrys, Stepan, 4 Strings LXS!!!

Nej okamžiky večera:

Vyrysova kombinace The World Doesn’t Know a Hello Strings (!!!!!)
    Nifřina závěrečná skladba Nitrous Oxide – Waves
    Stepanova kombinace Let Go a Do You Feel (!!!)
    Stepanova skoro závěrečná pecka Selu Vibra – Divine
    a Stepanovo finale Corderoy – Sweetest Dreams
    4 Strings hrající třikrát Take Me Away
    4 Strings hrající letošní hymnu Trance Energy (!)
    Revolt hrající SuperNature
    a samozřejmě B2B!

Díky všem přátelům, které tímto moc zdravím, díky posádce Foxcaru a zejména jeho pilotovi, a ještě jednou všechno nejlepší oslavencům!

dance-girl
    Člen

Tak jak? Pro mě opět vyvedená akce sm11sm11sm11
    Vyryse jsem slyšela poslední dva tracky a super (s Hello strings jsem se přenesla o 3 roky zpátky), Nifra mi moc nesedla, Štěpán super, ale dost času jsem strávila na bar stagi (elektrohouse rulla! sm0), 4 Strings mazec… sm2sm2sm2 výborná komunikace s publikem, sympatickej chlápek, neskutečně nadupanej pařební set…sm5 Revolt nevim, taky mě nějak moc nebavil, tak jsem šla na Louise Ellia a Ljuka-M si taky nějak nepamatuju…
    lednovej Patterson ale pořád zůstává nepřekonanej…
    jediná výtka – chybějící klimatizace sm6

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 121. až 124. (celkem z 124)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.