TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno

• Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 325)
  • Autor
    deivis
    Člen

Chjo.. Kolik čistě tranceových akcí nabídlo více upliftu jak E-motion?

Pro zopakování….

[size=large][b]Historie E-motion[/b][/size]
    [b]John O´Callaghan (Ire), Lange (UK), 4 Strings (NL), SolarStone (UK), Martin Roth (DE), Joonas Hahmo (Fin), Darren Tate (UK), Simon Patterson (UK), Menno de Jong (NL), Sophie Sugar (UK), Adam White (UK), Dale Corderoy (UK), Mike Foyle (UK), Airbase (Swe), Ronski Speed (DE), Will Holland (UK)[/b]

spočítejte si kolik toho je uplift..

a to že zde všichni byli v ČR POPRVÉ nemá cenu ani říkat, to víte sami.

Po tolika DJs je prostě čas na menší změnu..

Sq4Raa
    Člen

Zas z toho nedělejte náboženskou válku…

ondrab
    Člen

newman:neboj, nepovazuju se za fanouska vrzu…ale z elektroniky posloucham troufam si tvrdit docela sirokej zaber a nejezdim na akce jen jednoho typu…a kdyz se nejake zabehle akci nedejboze zmeni koncept, tak se rozhodne nezaprisahnu, ze uz na ni nikdy nevyrazim, protoze prece nebudu poslouchat takovou hroznou hudbu sm4

ondrab
    Člen

btw, tolik tady omilanej Patterson…napriklad jeho jeden track ve trech podanich (Bulldozer, Thump, Smack) opravdu ale vubec neni zcasti vrz trance

Newman
    Člen

ondrab: a fanoušci vrzu sm16 si zase myslí, že jeho odpůrci poslouchají jen uplift, s tím nic nenaděláš sm4

hmm no já zamrzl na klasickém proggy což budu hrát i v dubnu tohle mi fakt nic moc neřiká.. par tracků není zlých ale jinak se mi to nelibí.;)

ondrab
    Člen

majkl:dle me to je vyvoj prog trancu, kterej se prolina s elektrohousem…vrz trance vymysleli upliftari, kteri neznaj nic jinyho nez uplift 😉

tak ono to na ten překlad sedí sm15 většina těch tracků je stejne na prd …

já to nepřekládal já bral jak bylo dodáno holt trance cz si udělalo sokromej název vrz trance.. sm4

ondrab
    Člen

hmm..asi du ted s krizkem po funuse, ale….ze tady nekdo narika, jak uz to nebude upliftova party a neprijednou na ni tranceri z republiky je pro promotera myslim daleko mensi zlo, nez kdyz mu nedojde na akci mistni publikum, ktere je trebas momentalne zamereno na proggy/house/electro sound a hlavne diky nemuz je fleda zaplnena….obcas me prijde, ze si nekteri uzivatele tohodle fora mysli, ze jsou ty akce delane presne pro ne a kdyz oni s tim nebudou souhlasit, akce nebude povedena a nikdo na ni nebude…

holt vyvoj je vyvoj, a poptavka je poptavka….bud se s tim smirte a prijedte se pobavit a nebo zustante doma a piste na forum jak je to vsechno hrozne zmrseny a hrozny…peace

ondrab
    Člen

[quote majklhauske]fart = vrz
    [/quote]

az na to ze fart je v prekladu prd a ne zadnej vrz….ale nevadi 😉

Binary
    Člen

Tak to se musím ohradit. Žádný flames nevyvolávám, jen se nebojim otevřeně a nahlas říct (napsat) svůj názor.

Moderátor je od toho, aby mazal double-posty, vulgarity, spammy apod. a ne příspěvky…

lol a co myslíš že delám? jinak vidím že v tobe sem se kurevsky sek ty si taky peknej vyvolavač flame.. toto je poslední post jak jsem psal výše sepište si petici dejte ji akrlovy a nechte mi odovolat já nemám za potřebí se furt s někým dohadovat o tom že on je trochu mimo. Koukej se taky trochu na jiný fora.. takovej SHP dostal ban na raveu za dva dny co tam přispíval .) jenže tady dlouhá léta nic nebylo a vesele se vedli offtopicy na dve stránky mezi dvema osobami a ten původní zamer založení nakonec zmizel, a tak proste na pořádek nejste zvyklý.. já práve že spousty OT toleruji na výše zmínením raveu to taky v nekterých forech striktně mažou a lidí tam je dost a maj o čem diskutovat… mě to je jedno když nebudu moderátor nebudu muset číst každej přízpevěk a ztrácet tu svůj čas , pokud bych to nedělal tak role moderátora je zbytečná … hogwg

btw nevím jak si vychovanej ty ale nadávky a vzájemné uražky jsou pro mě vulgarní.. človek je tvor který myslí a tak by se měl pokaždé domluvit ne se hadat jak babky na trhu.

Binary
    Člen

houska: Kdybys měl mazat všechen off-topic z každý diskuze, nezbyde tu nic. To tvoje promazávání mi přijde clkm zbytečný, netušim co si tim dokazuješ. Když si to pak někdo čte zpětně, neví hlavu ani patu.
    A k tématu to bylo, krom toho, žes nepochopil moje příspěvky, což ovšem neni můj problém.
    Nevšiml jsem si, že by takto neustále mazali jiní moderátoři, je to evidentně nějaká tvoje obsese.
    A diskuse mezi mnou a deivisem byla korektní, žádné tebou výše zmíněné urážky nepadly.
    Moderátor je od toho, aby mazal double-posty, vulgarity, spammy apod. a ne příspěvky, které mu nejsou po chuti.
    Asi řeknu Karlovi, aby mě udělal moderátorem a nastolím tu pořádek.

mno to mi taky nijak nevadí ale debata mezi mnou a binarym byla o nesmyslech 😉 debatu mezi deivisem a binerym jsme část ponechal.. jinak platí dokud jsem moderátorem tak vzajemné napadaní a vulgarity se snažím co nejvíce omezit pokud s tím má někdo má problém a chce to změnit tak emailujte karlovy když vás bude víc určo si tu budute moci zase rozjet vzájemné flame (ono není nad to si zaonanovat ořád nad nejakým dizkusím forem jaký sem king když tomu nypíšu že je č…. a ta je p… ) a vulgarní věci jako např nadávky nebo SHPho posty které mu sice občas nechám byt s nimi vnitřne nesouhlasím.. hogwg

Sickboy
    Člen

Tak to nemaž. sm3 Cenzurovat by se měly jiný věci. Mně jde akorát o to, že snad neni nic špatnýho na tom, když se diskuze k tématu „někam“ vyvine…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 325)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.