TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno

• Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 325)
  • Autor
    deivis
    Člen

[quote DjDkD@ve]to houska:

To je sice mozne, ale PvD v klubu je uplne neco jineho jak v hale.......
    I kdyz nepopiram, ze by ta dubnova emoce nebyla taky lakava, no asi se jeste rozhodnu po Trance Energy, ale zatim proste vede PvD........[/quote]

Ohledně Dubna bych něco řekl, ale nechám si to pro sebe..
    Osobně ale.. Chápu Tě. Dyk v klubu..

DjDkD@ve
    Člen

to houska:

To je sice mozne, ale PvD v klubu je uplne neco jineho jak v hale…….
    I kdyz nepopiram, ze by ta dubnova emoce nebyla taky lakava, no asi se jeste rozhodnu po Trance Energy, ale zatim proste vede PvD……..

dk dave tak což o to lupen na dyka určite půjde dobře střelit sm0 a budeš mít komplet zaplacenou emotion sm11

DjDkD@ve
    Člen

Tak toho 17.4. me docela piiiiiiiip (uz mam lupen na PvD), protoze v unoru urcite nebudu……….

deivis
    Člen

[quote milan]Spíš bych se asi díval na jména, která byla na plakátě jako druhá. Nevím jestli zrovna deivis by dovezl jednoho headlinera dvakrát. Podle mě to bude nové jméno na emotion plus někdo kdo už tu hrál.[/quote]

Ne bude to pouze jmeno, ktere tu uz hralo. Bude to v cervnu. tesne pred prazdninama. Proste to bude takova rozluckova akce s minulou sezonou..

milan
    Člen

Spíš bych se asi díval na jména, která byla na plakátě jako druhá. Nevím jestli zrovna deivis by dovezl jednoho headlinera dvakrát. Podle mě to bude nové jméno na emotion plus někdo kdo už tu hrál.

Nemo
    Člen

no ja bych brala zase Armina 😀

Kamca_
    Člen

já bych brala znova Pattersona! sm5

Athro
    Člen

Ja chci Riche!!! sm5

zruda
    Člen

Adama Whitea bych bral ze všech zmíněných asi nejvíc.

deivis
    Člen

[quote Lukin_]Aby to nebyl Adam White :D:D:D[/quote]

Tak on Adam White nejen ze zahral vybone, ale byl to i skvely clovek 🙂 Vubec bych se nezlobil za nej..

Flash2001
    Účastník

Já si ji užil naprosto výborně (i s tím kotníkem, doteď vzpomínám na to skákání na jedný nozesm15), navíc se na ni i příjemně koukalosm4

zruda
    Člen

Všechna jména, co tu padla, by byla super. Kdyby byla Sophie, snad budu mít na její set tu správnou náladu. Minule to nevyšlo (pozor, není to její chyba!).

Flash2001
    Účastník

Kdyby to tak byla Angličanka… Sophinku bych si dal znovu moc rád…sm5

Lukin_
    Člen

Aby to nebyl Adam White :D:D:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 325)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.