TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno

• Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 325)
  • Autor
    Newman
    Člen

Tak v tom případě Simon Patterson FTW sm5

milan
    Člen

deivis – Podruhé na emotion a angličan?Odhaduju Will Holland?

deivis
    Člen

Bude to anglican…..

tracidek
    Člen

no kdyby tou opakovačkou byl Airbase,tak se vůbec nezlobímsm3

deivis
    Člen

Ohledne Shaha nevim. Aktualne mam v merku jednu dvojici na zari.
    A cerven bude skrz termin a skoro uz prazdniny opakovacka.

Flash2001
    Účastník

hellman: to bych někdy docela i rád, prý je to tam solidní kotel
    milan: do Blavy nejedu, týden předtím budu na Trance Energy, tak spíš pojedu za rodinou do Svitav

btw, to už jsme lehce OTsm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

flash: nebo ještě líp, na dyka zajeď do berlína, to je daleko největší zážitek 🙂

Flash2001
    Účastník

deivis: Však v pohodě, vím, že to není nic jednoduchýho pořádat akce a občas to holt takhle vyjde. Dyka jsem v klubu ještě neslyšel, tak tentokrát dostal přednost onsm4 Na další Emotion už snad dorazím (teda pokud UM nedovezou třeba Shahasm15, ačkoliv toho bych si dokázal představit právě spíš ve Flédě, už kvůli tamější atmošce).

milan
    Člen

Flash – Na Dyka do klubu nejezdi. Když to uděláš jak já a pojedeš na něho v březnu do bratislavy, tak tě ani nebude mrzet, že ho v dubnu neuslyšíš a stihneš jak Dyka, tak Emotion.

deivis
    Člen

[quote Flash2001]V únoru tam budu určitě, duben bohužel ne, jdu na Dyka (k***a, proč musí být 2 akce v jeden den...). Ale Activa mě bude hodně mrzet...[/quote]

Budeme se s UM asi dost často krýt. I když červen a posléze září uvidíme. Osobně musím plánovat termíny více jak půl roku dopředu skrz klub.
    Tentokrát to vyšlo dvakrát na stejný termín. Nedá se nic dělat. Activa je zabookovaný a prostě měnit teď již nic nechci 🙂

bajkal
    Člen

Flashi na Dyka se vykasli na E mo muzes se mnou zakalitttttttttsm3Jinak v Unoru nebudu chybet

Flash2001
    Účastník

V únoru tam budu určitě, duben bohužel ne, jdu na Dyka (k***a, proč musí být 2 akce v jeden den…). Ale Activa mě bude hodně mrzet…

Lukin_
    Člen

mmm Activa? pouvažuju

Únor ještě nevim, ale duben 100% !!! sm3

milan
    Člen

Pěknej dárek k vánocům.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 325)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.