TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno

• Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 325)
  • Autor

protože to byla debata totálně out 🙂 tady je forum o emotion.;) a jako podle mě to až zas tak zabavné nebylo … a jestli si myslíš že mi to baví mazat po jednom přízpěvku třeba jednu stranu tak to nebaví…
    navíc mi veř nebo ne i když to tentokrát nebyl tento případ ozvali se mi i kolikrát samotný promoteři (deivis revolt a ješte nekdo tuším)s tím že chtej off topic ze svého fora odstranit v čem vyjdu vstříc pokud se jedno opravdu o odbočení od tématu.. 😉 pokud máš ješt enejaký problém neváje mi kontaktovat na ICQ..;)

Sickboy
    Člen

Proč se ty diskuze sakra promazávají? sm17

veon
    Člen

mozno sa mylim, ale co sa akreditacii tyka, vzdy to bolo nieco za nieco.

napr.:
    spravim ti reklamu .. dostanem vstup free
    upustim na cene za reklamu .. vstup free
    vyslem fotografov, kt spravia reklamu .. nejaky ten vstup free
    ….
    moznosti je vela 🙂

vacsinou to zavisi na dohode promoter – portal, .. . kde tu je cosi zadarmo? nikdy nie je nic zadarmo. ak promoter pusti niekoho na akciu totalne free, je to jeho vec a asi ma na to dovod. takisto pocet tych volnych vstupov si tak ci tak musi nejak strazit a tam rozhoduje miera podpory aku dostava od daneho portalu napr.

ale mozno sa mylim.. predsa len som z tohto uz nejaky ten cas vonku, tak ma opravte 🙂

zbytek ponechán je tam alespon nějaká debatai když ale jde spíše o moji lenost nebo vám těch par postů něco dalo ?

Komonek
    Člen

Takže tady jedno moje videjko…. Follow Meeeeee eeee eeee eee ee eeeee 🙂

deivis
    Člen

Majklhauske – Fléda má svého vlastního fotografa. Dle mě výborného.. Leoš Horký (Jumpman) a osobně mě stačí.

Redaktorům nic poskytováno není. Nic není automaticky. Promotér platí na webu reklamu (ano i zde se platí) a nikde není napsáno, že musí být redaktor vpuštěn zadarmo. To že to někde funguje neznamená že to funguje všude. Jsou lidé, kteří to mají díky serveru domluvené, ale u akce se vždy něčím prezentují.. Nikdy tam nejdou jen proto, že jsou od nějakého serveru. Takto to fungovalo dříve.. Už ale tak 2-3 akce ne.

a kolik je v cz OPRAVDU DOBREJCH FOTOGRAFŮ …5 ? a kolik jich aktivně a pravidelně fotí..?

navíc mám k tomu odpor po backstageií ružných akcí jsem se několikrát pohyboval co nekteří co jsou free dokážou (sám mám v tomhle taky máslo na hlavě o tom žadná:) ) proto radši zapalatit pak si toho človek víc váží..

Binary
    Člen

majklhauske: Akreditace nejsou nějaká vymoženost E-motion, ale běžná věc na všech parties. A věř mi, že kdyby se mi tam nechtělo, tak tam opravdu přes půl republiky nejedu. Jen jsem využil možnost volného vstupu, která je redaktorům poskytována, ale jestli si myslíš, že jsem tam jel jen pro blaženej pocit, že budu odškrtnutej na nějakym seznamu, tak to je dcla k smíchu…

deivis
    Člen

majklhauske – tak ona ta doprava není levná přeci jenom 🙂 vesměs to ale Binary napsal dobře. Osobně jsem velmi rád, že se selektuje publikum na to, kteří chtějí akci podpořit a na ty co na to buď nemají (což mě mrzí, ale cena vstupného je doopravdy u této akce směšná) a nebo nechtějí.. Prostě to tak je.. Z reportu, fotek a dalších věcí promotér akci nezaplatí.

Nulda
    Účastník

nooo ne ze bych to chtel vymlouvat ale to uzirani nevydim tak jednoznacne, kdyz je fotograf dobrej a foti pro navstevovanej server muze to mit ve vysledku uplne opacnej efekt. spis bych rek ze zalezi prave na promoterovi jak tohle omezit. zrusit je blbost, vzdyt to jen dalsi z levnych forem dobre reklamy…

binary zeptej se alexxe jak jsem kdysi kvůli tomu prudil já všechyn fotografy.. že si uživaj party za zdarma vstup.. to samý mi vadí na reportérech tak ku..a bud na tu akci chci nebo ne..

ono u fotáků mi sice balo argumentováno tím že foták není nejlevnejší a všechyn ty rybí oči a jiné doplny stojí ranec.. ale tak rpáve proto přece nebudu užirat promotérovy kterej se neco snaží dělat na vstupem ?

a nikdo mi to nevymluví..!

Binary
    Člen

Mno když ti ty akreditace tolik vadí, jak už jsi tu xkrát zmiňoval, tak je zruš a nemusíš to pak nikomu trapně vyčítat. Ono nejde jen o to zvednout zadek, ale taky ta doprava není nijak levná, a to co zaplatim ČD na jízdným, můžu nechat v Pze na baru.. takže buď v klidu, už mě tam neuvidíš. 🙂

zde bylo několik postů kde si binary vs.deivis trochu zanadavali, tak lehce promáznuto jde dizkusní forum. Pro tu srandu v ten večer to bylo fajn ale jinak to nemá žádnou vypovídající hodnotu a bylo to jenom kdo co dělá nebo nedělá. Několikrát jsem psal a budu se opakovat vzajemné antypatie jsou sice hezká věc, človek se alespoň pobaví na cizí učet ale máme jiné komukační kanály než je diskuzníí forum jak si pořádně od plic zanadávat..

….děkuji za pochopení

Binary
    Člen

Leosh: přesně tak sm15 deivis čeká, že se tu všichni rozbrečí a budou ho přemlouvat, aby zůstal u upliftu a on si tím jen namasíruje svoje už tak dost velké ego…

Leosh
    Člen

myslím, že vás Deivis tímto výkřikem o změně stylu akorát chce vyprovokovat k aktivitě zde na foru, čímž si udělá skvělou reklamu a za týden vám milosrdně řekne, že se nic měnit nebude… pamatuju si, jak asi před rokem vyhlašoval, že je to úplný konec a pak najednou po pár dnech řekl, že jede dál a ještě ve větším stylu…

pokud je to tentokrát pravda, tak mě to jako většinu zde diskutujících štve, protože tuhle party jsem si vždy užil kvůli kvalitě lineupu…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 325)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.