TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno

• Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 325)
  • Autor
    zruda
    Člen

Jé, zase Nifra 🙂

bajkal
    Člen

nn nebude to spatny a i ja se dostavim na 100%sm3

tracidek
    Člen

V dubnu na Emotion nemusí být špatně:-)

deivis
    Člen

[b]E-MOTION
    17.4.2009, Fléda, Brno
    very special quest:
    ACTIVA (Discover, UK)
    Nifra (SK), Stepan Bruck, TyPhone, Majklhauske[/b]

[img]http://img19.picoodle.com/img/img19/3/12/23/f_activam_9f9c115.jpg[/img]

Komonek
    Člen

SERGEI SHKUROFF??? To neeeeeee :o((( těším se na štěpána a samozřejmě že i na Lange… Ale Shkuroff? pamatuju si jak krasně mě Fila v Dopleru naladil… a potom Shkuroff to totalně zprasil… začal hrat samy takovy bezrytmický a bezmelodický vrzanice.. viz. Burian… no děs… Tak aspon se během jeho setu pořadně opiju :o))))

deivis
    Člen

[quote COsMiC-Ray]Deivis v poslednom čase si vsimam ze dost slovakov pozyvas na svoje akcie.... len asi moc sledujes websound ako pozeram...podla neho by som sa neriadil... tam supportuju djov len ich znamy a priatelia.... na slovensku mame ovela lepsich borcov sm3[/quote]

Websound sleduji stejně jako jiné weby, ale že by měl vliv na výběr DJs? 🙂 To určitě ne 🙂
    Jinak nevím. Pro mě je Slovensko cizina, takže dám osobně na ty známější DJs.

COsMiC-Ray
    Člen

Deivis v poslednom čase si vsimam ze dost slovakov pozyvas na svoje akcie…. len asi moc sledujes websound ako pozeram…podla neho by som sa neriadil… tam supportuju djov len ich znamy a priatelia…. na slovensku mame ovela lepsich borcov sm3

sm10 ….. dejve, já tě žeru sm2 sm5 sm5 sm5

deivis
    Člen

[quote hellman]deivis: no já se jen lekl 😀 mi nedošlo, že vlajka by byla o chlup jiná :-)[/quote]

Hellman: no víš mýám rád prostě modrou červenou a bílou. Jiná se tam nehodila. Pro promo mě vyhovovali stejné barvy 😀

Star_Guitar: Tak už utíkej na záchod 🙂

dejvis: no to bych se asi pos… blahem sm10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: no já se jen lekl 😀 mi nedošlo, že vlajka by byla o chlup jiná 🙂

deivis
    Člen

[quote hellman]deivis: jestli platí to, co si mi psal, že se ruší, tak si myslim dyk nedyk, jede se do brna :-)[/quote]

Tak pokud deivis napsal že to je zrušené a nebylo to ofiko venku ani nikde na myspace atd. tak je to přeci zrušené ne?

prochi
    Člen

Jo jo,to bude záznam z akce kde jsem zrovna byl….že bych si ho zopákl?naposledy to byla jíízda

deivis
    Člen

[quote Star_Guitar]deivis: jistě, pane ministře sm2 omlouvám se, nechala jsem se unést[/quote]

A co toto..? třeba…
    [img]http://www.activamusic.co.uk/banner_lav6.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: jestli platí to, co si mi psal, že se ruší, tak si myslim dyk nedyk, jede se do brna 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 325)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.