Úvod › Fóra › Trance Diskuse › E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno
- Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
16. 2. 2009 v 19:23 #117486
Kamca_
Členjá bych to s tou změnou stylu na emotion taky nebrala zas tak vážně … zejtra to může bejt zas jinak …
16. 2. 2009 v 16:03 #117438dukelak
ČlenRozhodně se hlásím k SoI / Emo mohykánům, od Ronskiho nechybějícím na žádný party, až na poslední dvě, který nebyly rozhodně opomenutý kvůli „nevyhovujícímu“ lineupu, ale nějaký shodě náhod či na co to mám svíst sm2.
K „fart trancu“: Šrukoff je jasnej, ale vzhledem k času hraní by se mělo hrát co? navíc techy-vrz trance v jeho podání se mi opravdu líbil, výběr tracků velmi dobrej…ale že vrzal Lange? eheh? anebo takhle…je Let solitude v original mixu snad vrztrance? anebo tady lidem opravdu vadí i melodickej track, co nemá „stereotypně“ gradace až do nebes?16. 2. 2009 v 12:44 #117414Sq4Raa
ČlenPodle fotek se mi zdá, že tam byl ucházející počet lidí. Já osobně jsem nedorazil, protože Lange mi zkrátka tolik neříká, i když věřím, že někoho určitě oslovil. V dubnu bych si tipl účast vyšší; už jen proto, že vystoupí hned dva DJs, které tu chce spousta lidí slyšet. Včetně mě.
Co se týče té změny: Jestli jsem to správně pochopil (i s pomocí Klapči, protože číst to tu bylo únavné), tak další díl po 17.4. už bude v duchu ,,vrzaček“. Já s tím problém nemám, ale do Brna asi na něco takového nedorazím. A pokud ani ostatní, najdeme si jinou párty, kde se budeme pravidelně scházet.16. 2. 2009 v 12:38 #117412Gizmo
ČlenVím, že nemám díky své sporadické účasti co kecat, ale vývoj akcí je prostě normální – potud se tak musím zastat Deivise. Na druhou mi to nedá – řeknu, že by bylo škoda Uplift výrazně omezit případně přímo vypustit … . E-motion (si dovolím říct) získala jméno právě díky upliftu (a nevrzavému proggu) to takové, že (podle reakcí) hodně lidí z celé republiky (míň línejch než já) jelo několik hodin. Ač Vím, že hudební směřování míří k vrzu (který mi akci nezkazí – to zase ne) neopouštěl bych výrazněji nastavenou linii – vždyť podle stejné logiky by se dalo říct, že hudební směřování míří k R’n’B a pseudorockovým kapelám amerického typu. Věřím, že by šlo udělat vystoupení Hip-Hap-Hopových umělců protože na to by byl pravděpodobně plný dům, a akce by se bez problémů rentovala (nebo Evu a Vaška – ale na ty je prej dlouhá čekačkasm15). To už opravdu zacházím do extrémů, ale říct jsem tím chtěl, že pokud jde o mě jako pozorovatele, že bych si dokázal představit mírný „pokrok v mezích zákona“. Pokud je slibováno více stages nevidím problém, aby byli stylově různorodé (jak tomu bylo i teď u dvou) a uplift byl stále významně zastoupen … . Dokonce tohle řešení mi chybí na více akcích a E-motion za něj chválím – jít si „odpočinout“ od jednoho stylu na jinou stage mi opravdu vyhovuje. To, že se Deivisovi prozatím daří to co málokomu – tedy provozovat koncept, který se postupně rozvíjí a nespí na dosažených vavřínech je prostě fakt a za to mu (a všem v pozadí E-motion) patří dík. Nezbívá, než doufat, že se podaří bookovat takový výběr, aby spokojeny byli všechny strany …
Ps.: Jak ví asi jen Bajkal tak rozhodnutí, že nepojedu na tenhle díl padlo až velmi pozdě – v práci batoh s foťákem(a kupodivu i komplet nabite baterky a prázdné karty), vinyl Follow me … a nakonec jsem se proste nedokopal no 🙁 V sobotu slavila u nás neteřinka rok a dojet v 8-9 ráno z Brna by asi nebylo úplně OK…
16. 2. 2009 v 11:05 #11740316. 2. 2009 v 7:38 #117394vyrys
Člentak jak to tak ctu, tak to vypada, ze nejvetsi emoce tadyk vyvolava prave ten vrz trancesm0
lidi, proberte se a neberte ty fora tak vazne, co se tyce me, ja su naprosto v klidu…sm11
btw a pokud by lidi proste prestali chodit, tak proste e-motion skonci. je to jednoduchy a par lidi bude mit klidnejsi spani pred par patkama za roksm4
16. 2. 2009 v 1:25 #117390majklhauske
Členfart = vrz
progressive je progressive..;)16. 2. 2009 v 1:16 #117389Bj_Carda
Člen[quote milan]Podle mého názoru, pokud je party čistě trancová, tak by se na ní mělo jak vrzat, tak zpívat a aji upliftovat. Přece nejde celej večer poslouchat jenom uplifting, nebo třeba vrzání ne?[/quote]
Přesně tak. Každému se líbí něco jiného, a tudíž by to chtělo trošku od každého. Ale nechápu proč by se měl vyloženě měnit směr celé párty. Že je to trend ? Na to já z vysoka kašlu. Kdybych měl sledovat trendy tak dneska poslouchám hip hop, a podobný sračky. Prostě mám rád trance, tak chci na trance party. Že zrovna nějakou odnož nemusím, tak to je můj problém, a klidně dvě hoďky za večer přežiju seďět na baru, nebo jenom poslouchat. Ať se pobaví i jiní že. Ale zas pak naoplátku se chci pak bavit i já.
Ja nevím. Asi je to ode mě sobecké, ale vzal sem E-motion jako svou bezkonkurenčně nejlepší párty, kde se jednou za čas vyblbnu, zapařím na hudbu co mám rád, a kterou jinde neušlyším, a kde si užiju perfektní atmosféru… Mno a pokud se opravdu stane že E-motion bude [b]výhradně[/b] o něčem jiném než doposud, tak to beru jako konec dobrých časů, podraz, a budu pěkně nasranej.. (všimněte si toho „výhradně“, totiž pokud budou menší změny, v tom že se dostane ke slovu víc djs co hrajou Prog, Vrz,Fart Trance nebo jak [i](kurňa řekněte mi jak to mám nazývat slušně abych někoho nenasral)[/i] , s tím že se zachová rozumná míra upliftu případně tech trancu, tak s tím problém nemám.
16. 2. 2009 v 0:54 #117388milan
ČlenPodle mého názoru, pokud je party čistě trancová, tak by se na ní mělo jak vrzat, tak zpívat a aji upliftovat. Přece nejde celej večer poslouchat jenom uplifting, nebo třeba vrzání ne?
15. 2. 2009 v 23:57 #117386DjDkD@ve
Člento deivis:
Nevim co hrali, nebyl jsem tam, a to z duvodu, ze mi tato e-mo lajnou nevyhovovala a vseobecne jsem ji vnimal jako nejslabsi od presunu na fledu…….
U me je spis problem v tom, ze ten „vrz-trance“ na me osobne nepusobi jako trance, ale jako uplne cizi hudebni styl a desne me nudi – kazdemu se libi neco jineho, proto nekteri jasaji, jini jsou zklamani…….
Proste pokud pripustim ten fart, jako odnoz tranciku, tak je to pro me rozhodne ta nejkontroverznejsi odnoz…… To uz spis snesu treba psy-trance nez ten fart…….
15. 2. 2009 v 23:54 #117385K1aptcha
ČlenDexx: nevím jaks to myslel, ale pojem [b]fart trance[/b] tady na fóru nikdo nepoužívá (možná Freezer sm15), a termín [b]vrz trance[/b] zas není nijak urážlivý, já osobně ho používám i když na mě ten určitý track působí pozitivně, podle mě to přesně vystihuje tu podstatu
a i kdybych „zesměšňoval to co se mi [b]zrovna[/b] nelíbí“… – mě se většina toho nelíbí vůbec a [b]nikdy[/b] nebude, hlavně pokud ta vrzací složka vůbec nesouvisí s tou trancovou nebo když to absolutně nelogicky zazdí breakdown, jak je to v mnoha produkcích
a na nějaký trendy kašlu!Deivis: no jestli je teda Kearney skoro techno, tak pak je vrz trance prostě skoro house – jen s tim rozdílem že je tam breakdown
a ono je to vůbec složitější… prostě se tohodle vrzání chytli trance DJs a producenti a od tý doby je tam to slovo trance no sm12
15. 2. 2009 v 23:43 #117383deivis
Člen[quote majklhauske]divis mnoo já teda z karneyho taky nejse m uple odvařenej (ale znám lidi co už asi tedak odšrtávaj kalendář sm15) ale slavím tam narozky takže v tu dobu už mi to bud jedno sm15 sm15 sm16[/quote]
Odšktrtávat mohou co chtějí. Teď záleží zdali dojedou a nebo zůstane opět jako u spousty lidí jen u řečí 🙂
Btw Lange je celej nahranej 🙂 Sem zvědav na ten vrz až si to poslechnu doma v klídku..15. 2. 2009 v 23:40 #117382majklhauske
Člendivis mnoo já teda z karneyho taky nejse m uple odvařenej (ale znám lidi co už asi tedak odšrtávaj kalendář sm15) ale slavím tam narozky takže v tu dobu už mi to bud jedno sm15 sm15 sm16
15. 2. 2009 v 23:39 #117381Star_Guitar
ČlenTady nejde o nějaké smiřování, tady jde o to, o co všechno tahle párty přijde ve chvíli, kdy začne vrzat. Atmosféra, ony zmiňované emoce, atd.
Já neříkám, že musí hrát uplift celou noc, budu nadšená, když se Dejvisovi podaří poskládat line-up tak, aby to šlo postupně třeba prog-vrz-uplift-tech-hard, prostě párty s vývojem. Party jen o vrzu si dost dobře představit neumím – melodického vrzu je navíc tragicky málo, většinou jsou to všechny ty Chakalaky apod. a pochybuju, že by na to normální člověk vydržel celou párty pařit sm3Jo a k tomu Kearneymu. Mám staženy dva sety (Sunrise a Absolute) a musím říct, že takový náklep jsem dlouho neslyšela. Tolik k těm hloupým poznámkám o A&F.
15. 2. 2009 v 23:37 #117379deivis
Člen[quote Dexx]Chtěl jsem se zeptat, jestli se ve světě normálně používá nějaký termín pro to, čemu tady vy říkáte "vrz trance"? Nebo si tuhe škatulku vymysleli jen zdejší frustrovaní upliftáři?
Já ty tranceaddicty a trance.nu nesleduju, tak by mě zajímalo jestli se o tam o tom taky tak hádaj.[/quote]+1
Jinak pokud vím E-motion je o trance ne o upliftu. Uplift je jedna z odnoží trance music. A pokud čtu správně používáte zde slovo vrz trance. Stale tam to trance je.
Btw Elektra má také v názvu Elektro a o Elektru už více jak rok není. Je o minimaltechnu, technu atd..DjDkD@ve [sz] – co hrál Lange, co hrál Sergei..? TRANCE!
Že vám ale nevadí Kearney kterej hraje skoro techno. Fakt divím se..
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.