Úvod › Fóra › Trance Diskuse › E-Motion with Lange I 13.2.2009 I Fléda, Brno
- Toto téma obsahuje celkem 307 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
deivis a poslední změna proběhla před 16 roky.
-
AutorPříspěvky
-
15. 2. 2009 v 19:00 #117290
Newman
ČlenNo jo, jedinkrát za noc jsem si fakt zabékal s davem sm15
15. 2. 2009 v 18:47 #117289leqtrik
Členjj follow me…totalni extaze:-)
15. 2. 2009 v 18:35 #117288Kamca_
Člento Follow me muselo bejt fakt něco! 🙂
15. 2. 2009 v 17:21 #117280deivis
Člen[img]http://img19.picoodle.com/img/img19/3/2/15/f_thankyoum_cf0b341.jpg[/img]
15. 2. 2009 v 17:20 #117279StepanBruck
Člendeivis: nemas zac sm4 Ale rozepis to teda cely. Mel v tom prsty i Vyrys. No hlavne, ze to nakonec zahral. Rekl bych, ze to pak ale nedaval a nechapal tu atmosku sm3
15. 2. 2009 v 17:06 #117278Housik
ČlenMusím vyseknout poklonu Deivisovi a dalším lidem, kteří se podíleli na poslední E-motion s Lanýžem – z E-motion udělali při daném rozpočtu špičkovou akci! V pátek mě mj. zaujali výborní VJ’s, animací bylo hodně a všechny byly velmi stylové. Teď už to jenom chce, aby přišlo víc lidí a atmoška byla ještě hutnější. Mějte se 😉
15. 2. 2009 v 16:05 #117275deivis
ČlenŠtěpáne díky za Follow Me! Nikdy bych nevěřil, že to uslyším díky Tobě!
15. 2. 2009 v 14:12 #117271Xkey
ČlenTak musím taky napsat nějaký ten názor.
Na Flédu jsem došel když hrál Pizzadox, takže jsem moc nedáva pozornost, jelikož se kecalo. Štěpán – opět dobrej setík, jak jinak. Lange – musím říct, že celej set jsem se moc a moc bavil a celej sem si ho na 100% užil…no a Follow me nakonci spolu s umělým sněhem – málem jsem si cvrkl.sm15 . Sergej – říkal jsem si že na něho musím zůstat, jelikož jsem ho nikdy neslyšel – určitě jsem udělal dobře, protože na Langeho navázal více než dobře a celou noc pro mě ukončil s velmi dobrým dojmem. Co musím vyzvednout tak byl zvuk – musím říct že byl docela vymazlenej – ted až na pár chvilek kdy se mi nějak při vokálkách nepozdával. Lidí bylo akorát, sníh příjemě chladil a celou noc jsem si i přes obraženou páteř užil na 1. Jinak kdyby někdo našel černej koženej náramek puma… tak bych byl rád-dárek od přítelkyně, kterou jsem tím docela naštval. Takže na závěr: těším se na další Emotion a z tohoto dílu si odnáším super dojem. JEN TAK DÁL sm4
15. 2. 2009 v 14:08 #117268Bj_Carda
ČlenTak kdyby náhodou někdo chtěl zkouknout nějaké [b]videjko[/b], tak tady je moje kompilace z E-motion [url=http://www.youtube.com/watch?v=FNq22QCOBlw]www.youtube.com[/url] [i](pusťe si to v HQ, a nelekněte se zvuku. mikrofon ve fotaku to neměl šanci pobrat)[/i]
Jinak krátké shrnutí:
Zvuk – dobrej, ale středobasy a výšky mohli trošku víc osolit.
Světla super, i když pořád mi tam chybí nějakej ten laser, ale zas na druhou stranu by se muselo fest mlžit, a to nevím jestli by pomohlo ovzduší.
Jinak se mi hodne líbily ty nasviceny bily plachty po bocích stage, a taky umělej sníh (akorát teda koukám že Eurolite má dofuk tak 3m, no nic moc)Co se týče Djs:
přišel sem později tudíž.
Pizz@dox – hlavně ke konci, se mi to hodně líbílo.. dokázal bych si ho představit i v lepším čase.
Stepan Bruck – Jako obvykle dobrej setík. netřeba komentovat víc.
Lange – rozporuplné pocity. Asi sem od něj čekal malinko něco jiného. Jak už tu padlo byl to takovej vokálovej progress. nicméně spokojenost, celej set sem propařil.
Sergei Shkuroff – Mno tak tady už to byl totál progress. Párkrát se mu to tam i koplo pokud se nemýlím, ale jelikož nebylo nic lepšího, tak sem taky celej jeho set propařil.
Jet Fever – Kua chlape příště hraj trošku dřív. Po Sergejovi bych řekl že příjemná změna, a kdybych nebyl totálně zmožen předchozími borci, určitě bych si to moc užil. Takhle bohužel následoval odchod a cesta domů.Celkově. Super akce. ale upřímně, na E-motion s 4strings nebo Simonem Pettersonem to nemělo sm4
15. 2. 2009 v 13:43 #117267Newman
Člen[quote Palda61]Newman: noob sm2sm2. Onova to má už pár dní na myspace sm3[/quote]
sm8 já už na myspace nějak nechodím
15. 2. 2009 v 13:25 #117266Nevim
Účastníktak asi bych tady mel taky neco pisnout kdyz jsem tam byl (jestli to vubec bude nekdo cist a predem se omlouvam za chyby)
byla to moje teprve druha trance akce (1 byla Transmission 4) a 1. klubovka takze zase nemuzu tolik hodnotit a srovnavat 🙂 kazdopadne urcite lepsi nez TR.Mission jak co se tyce zvuku tak lidi a atmosfery
[b]Klub:[/b] paradni porstredi v lepsim klubu jsem nikdy nebyl a ovoce bylo ruleezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[b]Zvuku:[/b] kdyz hral Stepan tak me ten zvuk prisel trochu horsi protoze ty breakdowny jsem tam dost ztraceli
melodie tam byla malo slyset kdybych ty tracky neznal tak by se me to vubec nelibilo
mozna to bylo tim ze jsem stal nejak spatne kazdoapdne jak hral Lange tak uz to bylo mnohem lepsi ten zvuk uz byl vyraznejsi a nebylo to prezrazeny basama
mozna se pletu protoze dost posloucham mp3 a tam nemam basy tolik vyrazny abych jsi uzil melodii[b]DJ:[/b]
Pizz@dox (Sk): slysel jsem jenom par veci a moc s me to nelibilo az par vyjimek a taky to byl dost Zednik (zednik je ten kdo to po breaku Zazdi sm0 a ten byl uz tak ve 2. rocniku sm0)Stepan Bruck: ten to byla pro me parada hral dobre sice toho upliftingu byl az nekdy moc ale i tak parada jestli se nepletu tak hral Andy Blueman -Neverland ( tady me prave vadil ten zvuk ten Break tam byl dost utopenej sm19) / everlasting, Suncatcher-Epic (original) a pak dalsi veci ale to jsi tedka nevybavim
Lange: od nej jsem moc necekal byl to taky poradny Zednik ten uz mozna rovnou Betonoval sm0
ale par veci bylo good hnedka 1. nebo 2. song takovej ten Psychadelik nevi te nekdo co to bylo?
a ma samozrejme Mr. Sam feat. Claud9 – Cygnes a pak uz jsem byl ztrasne unavej tak jsem valil pryc takze jsem Follow me neslysel sm19Shrnuto: je jasny ze nikdy nebude party podle me ho gusta stim uz jsem se smiril takze tuhle party hodnotim docela vysoko ale plne doufam ze zaziji lepsi 🙂
BTW:
a kdyby ste meli nekdo nejaky odkaz na fotky tak jsem stim ja jsem jich zatim nasel malo a nekoho jsem tam pozadal o fotku s prateli takze bych ji rad videl 🙂15. 2. 2009 v 13:19 #117265StepanBruck
ČlenDnes večer ve 20:00 opět na rádiu [url=http://www.sensationfactory.cz]sensationfactory.cz[/url] takový malý after po páteční E-motion. Díky všem, kteří jste dorazili a bavili se sm4
15. 2. 2009 v 10:35 #117254Palda61
ČlenNewman: noob sm2sm2. Onova to má už pár dní na myspace sm3
15. 2. 2009 v 3:39 #117246majklhauske
Členmimochodem tuším že u schukoffa zaznělo Girls Suckcess od Schossova ….
15. 2. 2009 v 0:35 #117240Newman
Člen[quote pizz@dox]Serenade ako original tak aj Onova & Sebastian Brandt remix, nie Arctic Moon remix :)[/quote]
Onova a Brandt? sm10 Jej, já měl ponětí jen o AM remixu, tak jsem si myslel, že to byl on sm2 Moc rád bych si to zase poslechnul, byl to fakt kotel!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.