TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ear-Gasmic vol. 1 @ Dopler 28.3.2009

• Toto téma obsahuje celkem 245 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sharx a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 246)
  • Autor
    IvoNinja
    Člen

Hosi, diky vsetkym, ktori ste prisli. Navstevnost zaskocila samozrejme aj nas, ale zjavne sme to prestreili s cenou vstupneho, kedze je obdobie financnej krizy a i ked sme v hlavnom meste, media na ludi zjavne tak silno zaposobili, ze to nakoniec takto dopadlo. Dufali sme, ze hudobnych nadsencov je u nas viac, ale evidentne sme sa mylili. Fajnsmekrov je asi naozaj len tolko, kolko realne v sobotu vecer prislo do klubu Dopler a zvysok obsadenie DJov nezaujima, ale len samotna cena vstupneho. Rozhodne ale potesilo, ze i pri tomto nizsom pocte ludi bola v klube spickova atmosfera, ktora sa dala doslova krajat a ludia si to plne uzivali. Taktiez som rad, ze ste s celou akciou i s jej pripravou a slubovanymi prvkami boli spokojni a uz teraz vam mozem slubit, ze Ear-Gasmic Edition Vol. 2 bude mat urcite lepsiu cenu a zrejme este luxusnejsi line-up. 😉 Tak dufam, ze nesklamete a pridete opat. 🙂 Pripadne vase navrhy, ktorych DJov by ste radi videli (cisto z trance sceny) sem mozte kludne napisat. 🙂
    Co sa tyka ziveho prenosu Afterhours, priamo sef/majitel radia Dan povedal, ze keby sme takuto party zorganizovali v hudobne vyspelej krajine, akou je napr. Holandsko, tak mame zarucene vypredany klub. U nas vsak ludia poznaju len DJov ako je Tiesto, Armin a PVD.
    Padla tu taktiez otazka do buducna riesit zivy aj video prenos, nad tymto urcite neuvazujeme, pretoze aj keby to bolo mozne, tak by uz ludia naozaj nemali motivaciu do klubu prist. 🙂 A sami musite uznat, ze zazit nazivo je o niecom inom.
    Mimochodom, dalsi fotoreport uz je aj tu, PALCI nafotil luxusne foto: http://www.techno.cz/foto/v/techno/palci/090328-Dopler_Ear_Gasmic_Lange_Thrillseekers_Mr_Sam_Sebastian_Brandt%20_Pizzadox

Anonymní uživatel
    Neaktivní

spartaaaa sm0

[img]http://www.techno.cz/gallery2/d/389205-3/DSC_0720.JPG[/img]

[quote Anonymní uživatel]Mno tak hned první šok po příchodu - hraje Mr. Sam. Druhý šok - hraje pro šest lidí sm10 Na konci Sebastian hrál pro hlouček možná dvaceti nadšenců a nejsem si jist, zda se tam s organizátory zuřivou gestikulací nedohadoval, jestli je to jako normální sm0 Jinak s úrovní VIP patra spokojenost, super zázemí, velmi solidní ceny. Zvuk super, lasery vynikající, slibovaná zrcadlová show bylo efektní lámání paprsků o disko koule. As The Rush Comes mě rozsekalo na kusy sm11 Akce parádní, uprostřed to mělo výbornou atmosféru, Classic set is a dream thing, Jenom jmenovaní DJs se asi museli vzhledem k malému publiku cítit trochu trapně...[/quote]

Když jsem se bavil se Samem po jeho setu, říkal, že jak viděl, že tam bylo tu první půlhodinu asi těch 10 lidí,
    začal prej chlastat, pač se bál, aby to nedopadlo jako týden předtím tady v Praze.. sm13

Seb je škoda, že neměl lepší hrací čas, i jeho mladá, co mu dělá btw manažerku, to říkala.

Anonymní uživatel
    Host

Styk: souhlas, vizualizace super, jenom škoda, že VJs na konci utekli a na obrazovkách se do zblbnutí opakovala tatáž smyčka…

Anonymní uživatel
    Host

Mno tak hned první šok po příchodu – hraje Mr. Sam. Druhý šok – hraje pro šest lidí sm10 Na konci Sebastian hrál pro hlouček možná dvaceti nadšenců a nejsem si jist, zda se tam s organizátory zuřivou gestikulací nedohadoval, jestli je to jako normální sm0 Jinak s úrovní VIP patra spokojenost, super zázemí, velmi solidní ceny. Zvuk super, lasery vynikající, slibovaná zrcadlová show bylo efektní lámání paprsků o disko koule. As The Rush Comes mě rozsekalo na kusy sm11 Akce parádní, uprostřed to mělo výbornou atmosféru, Classic set is a dream thing, Jenom jmenovaní DJs se asi museli vzhledem k malému publiku cítit trochu trapně…

Akce parádní..

Lidí jsem čekal taky víc, ale ty co tam byly, udělaly skvělou atmošku.

Parádní čistej zvuk, skvělý DVD vizualizace za djs a skvělá muzika celej večer.
    Pro mě nejlepší Mr. Sam a Seb, trochu víc jsem čekal od Langeho.

Koukal jsem, že tady poslouchající moc nevzal Mr.Sam, na place to teda rozjel parádně…
    Cygnes, This is Silence, Not enough time, In and out of love v Durand mixu apod.. Mělo to hlavu a patu.. sm3

Zdravím Honzu, Hokyho, Sickboye, Newmana, Payu a všechny další spolupařmeny a pařmenky.

P.S.: Hoky+Sickboy, hoďte po mě svý ÍcéQéčko. sm4

Sickboy
    Člen

Tak já jenom stručně. Akce to byla poměrně vydařená. Uznání si zaslouží především celej Ear-Gasmic team, protože takřka všechno bylo perfektně připraveno a vyladěno do nejmenšího detailu. Nejen proto mě mrzí, že nedorazilo víc lidí. sm7

No a největší highlighty večera: brutální přivrzlý remix As The Rush Comes v podání Mr. Sama a Horizon s Amsterdamem od The Thrillseekers.

Zdravim všechny.

Palda61
    Člen

Trošku doupravím TL.

Lange pres. Firewall feat. Kirsty Hawkshaw – Sincere for You
    The Quest – C Sharp
    Nu NRG – Dreamland
    System F – Cry
    William Orbit – Barber’s Adagio for Strings (Ferry Corsten Remix)
    System F – Out of the Blue (Original Mix)
    Saltwater – The Legacy
    Cygnus X – Superstring (Rank 1 Remix)
    Lange – Follow Me
    The Thrillseekers – Synaesthesia (Ferry Corsten Remix)
    Chakra – Love Shines Through
    Svenson & Gielen – Twisted (Energy mix)
    Rapid Eye – Circa Forever (R.E. Mix)
    Rank 1 – Such Is Life (Original mix)
    Art Of Trance – Madagascar (Ferry Corsten Remix)
    Ronski Speed With Stoneface & Terminal – Incognition

Vlastig
    Účastník

milan:Je tam chyba v tracklistu v tom classics mixu..misto tiesta zam ma byt „William Orbit – Barbers Adagio for Sttrings(ferry Corsten rmx)“sm4. Moje TUNE for ever!sm11

Komonek
    Člen

Nechcou se mi vypisovat zážitk! 😀 Každopadně akce vynikající a povedená! Tak alespoň pár mích videí 🙂 (postupně je budu uploadovat. Mám jich asi 10)

Mr Sam playing Cosmic Gate – Not Enought Time

Ear-GasmiX

The Thrillseekers playing Sean Tyas – Melbourne

The Thrillseekers playing Ferry Corsten – Made Of Love

Lange playing Out Of The Sky

sheppi
    Člen

milan:
    šak v pohodě sm4

jinak tady jsou první 2 fotoreporty

[url=http://www.websound.eu/online/foto/1083/ear-gasmic-vol-1-desire-to-trance-part-1-28-3-2009-dopler-bratislava]websound.eu[/url]
    [url=http://www.szene1.sk/event/162784/photos]szene1.sk[/url]

milan
    Člen

sheppi – taky jsem si říkal, ale playlist jsem kopíroval z fora afterhours, takže jsem ho nedělal já

sheppi
    Člen

milan:
    jenom malá oprava u toho classic mixu, nebyl to Tiesto – Adagio for Strings, ale William Orbit – Barber’s Adagio for Strings (Ferry Corsten Remix) sm3

co se týče akce, tak jsem nadšený, stálo to za to, i když mě trochu sklamal Stuart (Lange)…lidí tam bylo bohužel opravdu málo, ale zase ty ženské…no prostě radost pohledět sm5
    Mr. Sam zahrál solidně, hlavně ke konci setíku jsem hodně pařil, Lange jak už jsem psal mi skoro vůbec nesedl, plus má u mě za Love Story v Andy Moorově Dub Mixu, pak přišel classic mix, který byl parádní a skvěle se při něm vzpomínalo na časy už bohužel minulé…potom nastoupil Steve a zahrál velice povedený setík, u něho jsem málem propařil boty, hlavně když zahrál Amsterdam a Us…Sebastiana jsem tak trochu vypustil, protože jsem byl zrovna v backstagi a se Sickboyem jsme zpovídali Steveeho, nakonec jsem ještě stihnul asi 40 minut jeho setu, nehráal špatně, ale moc jsem mu nezáviděl, protože hrát pro 20 lidí asi není moc motivující…

jinak zdravím hokyho, Newmana a Sickboye sm11
    [img]http://fsc.szene1.at/evs1/5648454/e712a/evs1_5648454_e712a.jpg[/img]

milan
    Člen

Jenom 350 lidí?sm10škoda, zasloužilo si to víc..nebylo z těch 350 nejmíň 100 čechů?sm15…Tak ale když k těm 350 připočtu těch 950 co bylo online na afterhours, tak docela solidní „návštěvnost“ ne?Co takhle příště zaexperimentovat a udělat online i s obrazem?

hoky
    Člen

no teď jsem se z toho všeho probral, jako Dopler opět nezklamal akce fakt rulezní, ženský taky jedna radost(stejně jako d@ve jsem taky unešen z jedné čerticesm5)

k djs nemám ani jednu výhradu, ani nepamatuju kdy mě naposled odrovnal hned první dj v pořadí Mr Sam fakt dobrej hlavně druhá půlka setu
    Langeho set taky dobrej ale z celého večera mi přišel nejslabší
    Thrillseekers výýýborný tady mě potěšil Steve trackem Rapid Eye – Circa Forever (Galen Behr & Orjan Nilsen Rework) a Asarjou na konec
    Sebastian u něj mě mrzí ten mizivej počet lidí aby hrál pro cca 30 lidí to je fakt škoda pač by si zasloužil víc taky to pořádně rozjel hned na začátek hodil Cold Blue – 11 days (Sebastian Brandt Remix)sm5

na závěr dík opět početné české grupě, zdravím komplet všechny sm4
    nic jdu něco sníst a pak opět pokračovat ve spánku

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 246)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.