Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Ear-Gasmic vol. 1 @ Dopler 28.3.2009
- Toto téma obsahuje celkem 245 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
sharx a poslední změna proběhla před 15 roky.
-
AutorPříspěvky
-
3. 5. 2009 v 17:42 #127003
Komonek
ČlenChtěl bych se zeptat, zda bude to slibované dvd sm6
17. 4. 2009 v 0:07 #123768majklhauske
Členmilan: mno tak když ti všichni napišou at diskuzi nezastavuji tak sem jenom chodím kdyby se to ńák rozjelo víc, pokud pico napsal že se nebude vyjadřovat je to jenom ubohost anonymů že tu musej prndat … každopádně pokud by se popustily stavidla a ze slovače sem teklo moc h…. je řešením i diskutovaní na čas pozastavit
17. 4. 2009 v 0:05 #123766Ragny
ČlenLudia nechajte to uz tak … kedze vacsina z vas ani jedneho nepoznate , cest vynimkam ….. nuz bolo tu uz napisane vselico a este mozno bude … no problem sa nevyriesi a ani sa riesit nebude !!!! Tak uz to nerieste a zmierte sa stym ze toto je nevyriesitelny problem , lebo PICO sa nikdy …. zapamatajte si to !!!! Nikdy sa nikomu neospravedlni …. nieto este Ivovi … takze hodte toto vsetko za hlavu a riete radsej financnu krizu sm13
16. 4. 2009 v 16:52 #123691milan
ČlenJá bych toto forum uzavřel…to už je moc, co si tu někteří nepřihlášení (rádoby noví uživatelé) dovolujou co moderátoři?
Zajímavý že některý osobní nadávky v jiných forech mažete a tady necháte osobní útoky bez povšimnutí……16. 4. 2009 v 16:40 #123689Anonymní uživatel
Host[quote Anonymní uživatel]"... Co je ale pre mna velky vykricnik vo fungovani jeho ako cloveka na tejto planete je napalovanie a predavanie software a hier a nasledne komercne obohacovanie sa. Mam XY priatelov, ktory boli v minulosti svedkami a ktorym predal takto ukradnute vytvory ludi, ktory do toho dali viac ako len usilie a cas...."[/quote]
to uz je chrapunstvo co si dovoli toto individuum napisat..dobre ze sa tu uz nebude vyjadrovat 🙂
16. 4. 2009 v 10:29 #123633deivis
Člen[quote ondrab]deivis:to mas sice pravdu, ale porad nechapu souvislost mezi timhle a problemem mezi Picem a Ivem...sm17[/quote]
Mě je to jedno já odpovídal na to co psal ten týpek o tom jak je to v pohodě a jak se obhajoval. Pro mě to v pohode neni ale take je me to u zadku. Jen napsat toto veřejně chce odvahu.
16. 4. 2009 v 10:09 #123632DjDkD@ve
ČlenTak to vypalovani bych nevidel az tak zle, kdo z nas nekdy nekomu nevysmazil Dyfko, mp3, nebo nejakou gamesku, ale brat za to penize, to je zlo, velke zlo!!!
Nicmene si taky myslim, ze to s EG nema spojitost……..
Po narocnem procteni celeho topicu si myslim, ze si to budete muset hosi vyrikat mezi sebou nekde u piva, jinak se zdiskreditujete oba a scena na Slovensku, uz tak velmi chuda, pujde do piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip……….
16. 4. 2009 v 9:36 #123627ondrab
Člendeivis:to mas sice pravdu, ale porad nechapu souvislost mezi timhle a problemem mezi Picem a Ivem…sm17
16. 4. 2009 v 8:40 #123620deivis
ČlenJML – je mě jedno co kdo dělá a jak dělá. Ale pokud je na Slovensku normální vypalovat software a poté ho prodávat za účelem vlastního obohacení se, tak asi nejste normální..
V ČR je toto chování trestné… Nehrozí za něj pokuta (forma přestupku), ale je to trestný čin. Asi nejsme tak krátkozrací jako vy..16. 4. 2009 v 8:29 #123619zruda
ČlenMr. Sam byl už před několika lety v Brně na Trixu 03 🙂 Hrál tam pro zhruba 20 lidí, možná i míň 🙂
16. 4. 2009 v 0:37 #123613Anonymní uživatel
Host„… Co je ale pre mna velky vykricnik vo fungovani jeho ako cloveka na tejto planete je napalovanie a predavanie software a hier a nasledne komercne obohacovanie sa. Mam XY priatelov, ktory boli v minulosti svedkami a ktorym predal takto ukradnute vytvory ludi, ktory do toho dali viac ako len usilie a cas….“
toto dokaze povedat len najvacsi uboziak Pico … sak to je uplne mimo temu a je to totalne bezne :))) Takze to je skor trapas a snaha niekoho ociernit s uplnou banalnou trapnostou.( snazis sa, no)
Dalsia vec … ty aj keby si prerabal Pico a nikto by ti nechodil na party, tak by si zacal vypisovat, ze TO BOLO V TVOJOM PLANE, nepriznas nikdy nic, a vzdy sa snazis davat tie pseudo „mudrucke“ a „inteligentne“ argumenty … len skoda, ze zijes vo svojom malom svete 🙂
[b]Na zaver … teraz avizujes ze bude posledna BT – lebo si si splnil sny(lebo ty si taky clovek, co si dokaze plnit sny, wow), ale sa stavim na 100%, ze ked dopler otvori o par mesiacov, tak napises … nieco v style „bla bla BT SA VRACIA!“ sm3 Dufam, ze si tuto vetu kazdy zapamata![/b]
14. 4. 2009 v 20:45 #123457Newman
Člen[quote milan]Na EG jsem nemohl jenom proto, že jsem byl v práci. Jinak bych jel taky, protože nabídla taky jména, která se do Čr nevozí.[/quote]
Z celého lineupu EG nebyl v ČR jen The Thrillseekers, Brandt tu byl loni, Lange na poslední E-Motion a Mr. Sam na té mega Springtime Energi sm2
14. 4. 2009 v 16:01 #123409Ragny
Člen[quote milan]Jinak Pico, až malá vyroste, tak doufám, že se s pořádáním parties vrátíš a novou generaci naučíš chodit na akce stejně jako nás.[/quote]
Nevrati sa,ved tvrdi ze ma splneny sen. No pri nom si clovek nikdy nieje isty nicim …. no som aj ja zvedavy ze ci sa vrati , ale ak je taky cestny ako o sebe tvrdi , tak uz BT organizovat nebude !!!
14. 4. 2009 v 15:40 #123407milan
ČlenSpory jsou, byly a budou…..Ať už BT, EG nebo jiná party, pro mě byla BT vždycky akcí kvůli které jsem jel na Slovensko. Nepamatuju si BT, na které by se mi nelíbilo jedno jméno. Na EG jsem nemohl jenom proto, že jsem byl v práci. Jinak bych jel taky, protože nabídla taky jména, která se do Čr nevozí. A hlavně z toho důvodu, že se to koná v Dopleru. Nějaký koncept akce to už je věc druhá, ale klub dělá hodně. Pokud se Dopler zavře, Slovenská scéna přijde o hodně.
Jinak Pico, až malá vyroste, tak doufám, že se s pořádáním parties vrátíš a novou generaci naučíš chodit na akce stejně jako nás.14. 4. 2009 v 12:38 #123399tobu
Člen[quote=pico]vytahuje neprofesionalne zalezitosti, kedy sa snazil zmarit mi bookingy. Nepodarilo sa, jeho povodny lineup na Ear-Gasmic bol uplny odlisny. Az po tom co mu bookingove agentury nedali zmluvy, na ktore som mal option zacal uvazovat trocha normalnejsie. [/quote]
[quote=pico]Ukradne napady, ukradne kontakty, ukradne pot a vytrvalost niekoho ineho [/quote]
Pico, ak smiem vlastny nazor, zijes v iluzii toho, ze si tvorcom niecoho unikatneho, ze si vymyslel knowhow na klubove party, ze si bol v niecom prvy a ze mas na vyhradne pravo robit to ako jediny…
Pico, ak smiem dalej, trpis paranojou ze tuto tvoju iluziu sa snazi niekto naburat rusenim tvojich bookingov, kradnutim ti napadov, kontaktov a zlizovanim toho napeneneho mliecka tvojho cappuchina.
Vdaka tymto tvojim nazorom, zmyslanim si dokazal prist o vela priatelov, urazkami, obvineniami, krivdami… ja patrim k nim a ty sam dobre vies co mam na mysli, ako si sa znizil na uroven urazok, vulgarizmu a osocovanim mna a mojich priatelov… Ak si to nepriznas, ak odmietnes fakt ze my sme kedysi boli priatelia, tak potom len potvrdis co pre teba ludia znamenaju – su pre teba zrejme len individua, ktori sa ti na nieco zidu, a ak nepojdu s tebou tak su pre teba odpad… Kiez by som mohol raz povedat ze tvoj jediny problem je, ze nedokazes ludi pochopit a toto vsetko vzniklo z nedorozumeni…
Mam 100%ne ciste svedomie ako som sa ja k tebe odkedy ta poznam spraval, nemam ziadne vycitky svedomia ze by som spravil nieco cim by som sa spraval neferovo, nemoralne, neeticky. Napriek tomu som bol tebou odvdaceny urazkami a obvineniami…
Kiez by si sa Pico raz zamyslel nad dovodmi preco sa osoba za osobou tebe otaca chrbtom…….
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.