Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Ear-Gasmic vol. 1 @ Dopler 28.3.2009
- Toto téma obsahuje celkem 245 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
sharx a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
14. 4. 2009 v 11:15 #123393
COsMiC-Ray
Členmyslím si ze ja som najvacsi slovensky trance promoter sm3
14. 4. 2009 v 9:33 #123387Pico
ČlenAhoj Collin.
Je mozne ze som tipek ako pises, no sudis jednoznacne podla reci. Ja teba sudit nemozem, neviem kto si.Co sa tyka (flux BT tiesto 15 strana), za vsetkym co som napisal si 100% stojim a som rad ze si to sem skopiroval.
Co sa tyka nezhod. Kazdy z nas ma nejaku minulost, nikto na svete nezije bez konfliktov alebo bez toho aby nedokazal vyjadrit svoj nazor na veci s ktorymi vnutorne nesuhlasi. Ano mas prvadu je to nepopularne, ale co je zmyslom zivota ist s vacsinou aj ked vies za aku cenu. Zakryvat si oci a suhlasne prikyvovat vsetkemu co je in a neskusit sa pozriet na veci do hlbky ? S casu na cas si preverit, ci za uhladenenou formou vystupovania nestoji vypocitavost, alebo loz ?
Za vyse ako 19 rokov sa stane myslim si ze kazdemu normalnemu cloveku ze narazi na zdanlivo neriesitelne problemy, ktore si vsak casom sadnu. S Kamilom sme sa stretli v zlom case, kedy problem ktory medzi nami nastal bol v tej dobe tazko riesitelny. Priznavam, ze diplomacia nie je moj styl, ale rovnako som nemohol slubit nieco co bolo odomna pozadovane. Tato vec je uzavreta a myslim ze sucasne neexistuje medzi mnou a Kamilom nejaky problem. S Antenom som dlhorocny kamarat, tvorili sme spolu klub, tvorili sme spolu DJ-sky par a myslim ze sme vytvorili spolocne velmi vela usilia na to aby scena mala pevny zaklad. Tych par nezhod, ktore ani netoja za rec, pretoze nie su nicim vynimocne posunulo dopredu vyrazne mna aj jeho. Na cas sme si isli kazdy svojou cestou, co vo finale prinieslo neskutocne akcie ako v jeho rezii v klube Unique, tak moje v klube Dopler. Nebyt sporu, mozno by nevznikli ziadne party a len by sme kdesi hravali a klepkali sa po pleci aky sme dobrí. Vies ono kazdy problem ma svoje + aj – zavisi od toho ako sa na neho pozeras a ci aj dotycnych poznas. Momentalne uz opat par rokov s Antenom, alebo Antena so mnou spolupracuje a dovolim si tvrdit ze mam vztah rovnaky ako kedysi ak nie lepsi. Vznikol novy klub, snazenim vsetkych nasich spolocnych priatelov, co k tomu dodat.
K Ivanovi som sa vyjadril na predchadzajucej strane. Vies toto nie je volebna kampan na prezidenta a nejde mi tu o nejake nadbiehanie, alebo nahananie popularity. Ja vlastne o popularitu nestojim, je dolezitejsie pre mna upozornit na veci ktore nie su v poriadku, pretoze mam dlhodobe skusenosti a viem k comu sa vyjadrujem a kam neskor povedu. Ked si precitas tieto slova o rok, pochopis ze vsetko co je site horucou ihlou, prehnane do nebies, nikdy nebolo tak ako vyzera okamzite.
Ked sa ale zaoberas mojou minulostou, ktora je uplne transparetna. Skusil si sa v ramci objektivity pozriet aj na tych sympatickych ludi ? Bol by si mozno prekvapeny. Nechcem teda vytahovat, ale jednu vec si neodpustim, pretoze velmi silno suvisi s dokreslenim povahy Iva. Su veci ku ktorym sa nikdy neznizim, tak ako on opisuje v svojej obhajobe a vytahuje neprofesionalne zalezitosti, kedy sa snazil zmarit mi bookingy. Nepodarilo sa, jeho povodny lineup na Ear-Gasmic bol uplny odlisny. Az po tom co mu bookingove agentury nedali zmluvy, na ktore som mal option zacal uvazovat trocha normalnejsie. V principe mi to nejak nevadi vsak o nic nejde. Co je ale pre mna velky vykricnik vo fungovani jeho ako cloveka na tejto planete je napalovanie a predavanie software a hier a nasledne komercne obohacovanie sa. Mam XY priatelov, ktory boli v minulosti svedkami a ktorym predal takto ukradnute vytvory ludi, ktory do toho dali viac ako len usilie a cas.
Ked si spojite tuto pre mna zavaznu trestnu cinnost s jeho pocinanim v minulosti a porovnate v sucasnosti nerobi vlastne nic ine. Ukradne napady, ukradne kontakty, ukradne pot a vytrvalost niekoho ineho a caka ze si naplni vrecka. Zial v tomto businesse platia uplne ine pravidla na ake je pravdepodobne Ivan zvyknuty.
Collin na stredouerospkeho promotera sa nehram, teda neviem co si ani presne pod tym myslel. Len pisem postrehy, od ktorych necakam ze budu extra popularne. Vsak preco ludi poburuju, zamysli sa nad tym ?
A este posledna vec, skus byt pozornejsi. Moj spor z Ivom zacal vtedy ked som odmietol splnit jeho ziadost ktorou bola pozadovana financna odmena za napisanie reportu. Ak si spojis 2+2 zistis ze odvtedy ziadny BT report z jeho „pera“ nevysiel.
Dakujem ti ku gratulacii a ani nevies ako sa strasne tesim 🙂 Ako som spomenul, tieto veci ktore sa tu riesia su uplne nepodstatne pre moje bytie. Svoje stastie si urcujem sam tak ako kazdy z nas.
p.s. toto je moj druhy a zaroven posledny text na danu temu na tomto fore
Peace 2
14. 4. 2009 v 9:20 #123384Anonymní uživatel
Hosttroska by som tvoje slova resp odseky vytrhol z kontextu..
[quote-0 Pico]
Co sa tyka tvojich dalsich narazok. Anjel rozhodne nie si, no neznizim sa tak hlboko aby som napisal jeden slusny text o podrazoch ktore s tvojej strany a zo strany tvojich spolupracovnikov boli spachane, uplne bez chrbtovej kosti.
Nebudem daleko od pravdy ked vyslovim hlas za viacero ludi s pozadia sceny, ze tvoje falosne kamaratsvo, ako aj pizz@dox a tobu, pravidelne smejdenie v backstagei BT. Prebranie kontaktov od techniky az po bookingy. [/quote-0]
k tomu by som povedal nieco: o com si kua myslis ze je tento svet? o tom ze vsetci ludia sa budu ticho pozerat na ludi a bez ziadneho kontaktu? ja si skor myslim ze si len obycajny ohrdnuty chlap ktory zistil ze tie kontakty ktore mal si ho dali na blacklist co sa aj stalo, ze? a presne tie iste kontakty radsej komunikuju s niekym kto sa sprava ako dospely a nie ako obycajne dieta, co si v tomto pripade len ty..
[quote-1 Pico]Aka je teda pravda z mojho pohladu
[b]- Pan NINJA ktory vydava svoju party za uspech je z mojho pohladu babrak, ktory prerobil znacne mnozstvo penazi, pretoze jeho uspesnu akciu navstivilo "masovych" 350 ludi. Pri nakladoch ktore mal ide o dotovanu akciu, ktora by zo vstupneho nikdy nemohla byt zaplatena. Clovek ktory ma skusenosti tieto veci vie odhadnut dopredu.
- Naobjednaval si techniku a rozne ine veci, ktore podla mojho usudku nemaju v klube co hladat, pretoze zatazuju penazenky ludi, resp. v tomto pripade tu jeho. Klubova party nie je pojazdny cirkus a kazdy rozumny promoter na svete sa snazi tlacit cenu listka dole aby ludia prisli na hudbu.
- Nerozumie marketingu a tym padom to najdolezitejsie co ma BT hned po hudbe on nestihol skopirovat. Nedokazal zaujat a oslovit ludi, vdaka ktorym akcie mozu existovat. Zaklad jeho party tvorili ludia, ktorych vychovala Beautiful things a polovica z nich bola v klube free, alebo sucastou pocetneho pripravneho tímu. Ja robim BT s Festerom sam, cize 2 kusy.[/b][/quote-1]
a kolko doslo tebe ludi na tvoju prvu party v hlbocine, pan PICO?????????to mi povedz a neporovnavaj to s doplerom pretoze EG team si aspon vybral tazsi oriesok ako ty kedze ty si nic do toho nedal v Hlbocine..ty si akurat prisiel rozlozil sa a bolo..vtedy to boli este zurky ale teraz mi to len pripada ako skoda casu ze som ta tam chodil navstevovat..
dovol aby som sa zasmial a vysmial ta..ze ty robis s festerom BT sam!!! tak toto je skor klamstvo z tvojho pohladu pretoze co ja viem a co mam aj potvrdene tak ty si jedine povedal koho chces na BT..ostatok robili dvaja nemenovany producenti, z ktorych sa uz nastastie jeden na teba vysr…l a druhy uz tu sancu nedostane..a nevravim samozrejme tie baby ktore ti sedeli na telefone..atd atd..cize z tvojej strany zavadzanie zavadzanie..
[quote-2 Pico]Na zaver by som dal rad do pozornosti par suvislosti. Klub Dopler a elektroniku nakopla pred 3 ma rokmi BeOkey, Beautiful Things a Progress Your mind. Pan Ninja vtedy stepoval v prvej rade medzi klubermi s tuzbou zoznamit sa so mnou. Ponukal mi sam od seba spoluprace, len aby sa dostal blizsie ku kontaktom. Za jeho sluzby, teda pisanie PR clankov dostaval odomna 10.000.- Skk za kazdu akciu. Nas spor nastal vtedy, ked ma zacal nutit aby som mu preplacal pisanie partyreportov co som jednoznacne odmietol a odkazal ho na pokladnicu serveru pre ktory report pise, teda websound.eu. Podobne to bolo z dj pizz@dox, ktory naliehal aby sa stal ako dj clen BT a aby si pisal za meno moju znacku. Ked som ho odmietol s clenstvom, ale nie s podporou (pozrite ako casto sa na bt ci mini objavil), vynadal mi a spojil sa rovnako z ohrdnutym ninjom. [/quote-2]
ak sa nemylim tak jediny kto bol ohrdnuty a kto kopal si bol ty..a samozrejme tymto textom to zase len potvrdzujes..
na zaver by som povedal jedno: viem ze toto nie je posledny kopanec z tvojej strany kedze zdochynajuci kon kope najviac ale som rad ze jeden z poslednych..
14. 4. 2009 v 2:20 #123378Collin
ČlenTiez suhlasim s iIvom…
Ako Pico proti tebe ako promoterovi nic nemam..fakt si urobil nieco pre nasu clubovu scenu ale ako osoba si radny tipek. preco ? tak tu je dovodPico pise (flux BT tiesto 15 strana)
„Treba si zacat veci vsimat, pracu promoterov, ich sluby v tlacovkach vs. skutocnost. Vysku vstupneho vs. vyprava a meno dja a pod. [b]Reporty z akcii ktore citame na weboch treba brat s rezervou a nebat sa napisat svoj nazor aj ked je nepopularny a mensinovy[/b]. Z mojej skusenosti su reporteri vo velkej vacsine vdacny za VIP listky, prip. backstage a chcu sa aj takymto sposobom zavdacit promoterovi. Tym padom vytvoria iluziu o dokonalej party. Myslim ze nie vzdy je to v poriadku a zdrava kritika urcite nezaskodi, pretoze oddeli zrno od pliev. V lepsom pripade sa z kritiky stane kvalitny nastroj na zlepsenie akcií.“
Nazor sme napisali styria vratane mna na tvoje forum.resp sme ti len pripomenuli ako si ty dakedy krityzoval Puscu ked robila Tiesta v Inchebe. boli to tvoje citaty..A co sa stalo? vsetkym styrom si dal BAN
to je len jedna z mala veci preco niesi u niektorych ludoch oblubeny.Je cudne ze ty mas stale s niekym nezhody.
Pico ws Kamil Polner
Pico ws Antena (niekolko rokov do zadu)
Pico ws Ivo
atdSkus niekedy priznat chybu vinu aj ty a nehrat sa na Europskeho promotera.
A ked sme uz pri zaplateni Ivovho reportu…co si mu vraj daval 10 000…Tak moze byt takyto report objektivny?
Si uvedom co pises,lebo sam si protirecis.peace
BTW : tiez ti gratulujem k malemu…
14. 4. 2009 v 0:37 #1233752Sexy
Člennic nemaz, me by treba zajimalo,jak se ted vyjadri pico… nejsem v tom nijak zainteresovanej, ale tenhl flame ctu a zatim se tez priklanim k nazorum organizatora EG 🙂
14. 4. 2009 v 0:19 #123373majklhauske
Členpopravdě děsím se toho co mi tady ráno čeká za promazavání sm6
takže to zkusím po dobrém a prosím tímto kluky slovenské aby se vyvarovali laciných gest typu post ragnyho ..
ostatně pokud vůči sobě něco máte tak je nejlepší si to říci pěkně z očí do očí takhle po netu ze sebe akorát deláte trubky ….13. 4. 2009 v 23:55 #123372Ragny
Člen[img]http://img8.imageshack.us/img8/6246/picobthm9.jpg[/img]
nieje o com sm14
13. 4. 2009 v 23:45 #123368Ragny
ČlenNuz nezostava mi nic ine ako suhlasit s Ivom . Ved my na Slovensku dobre vieme co je „Pico“ zac .
13. 4. 2009 v 23:45 #123367Nightshade
ČlenOkay tak to by uz asi stacilo Pico a Ivo ,my ktori nie sme v tom nejak zainteresovany nemozeme vediet jak to je
ja sa priklanam k Ivovi,ale tak uz nechajme toho 🙂
tesim sa aj na BT aj na dalsie vydanie EG13. 4. 2009 v 22:46 #123360IvoNinja
ČlenPICO: Tak vidim, ze tu mame uvedenych vela nepravdivych alebo zavadzajucich faktov, tak ich idem upravit na pravu mieru, aby aj nezainteresovani ludia pochopili, ako sa veci maju. 🙂 A ktorej strane uveria, to uz bude na nich.
Co sa tyka toho kvazi uplacania cateringom reporterov v backstagy ako si napisal, ak teda mas pocit, ze som tymto uplatil len Rocketa – ako pises, mojho kvazi silneho stupenca (vtipne :)), aky potom tvoj podnet na takyto utok mal vyznam? Chcel si tym dat najavo, ze Rocket napisal prilis chvalivy report, ktory chvalivy byt nemal? A preco potom aj reporteri z rave.cz a poslouchej.net napisali tie reporty rovnako chvalive? 🙂 Preco more ludi napisalo kvantum pozitivnych komentov? Myslis, ze vsetkych tych som pozval zadarmo na akciu alebo ich pozval do backstagu na catering? Ak si to myslis, tak to si asi riadne naivny. Naozaj nevidim dovod napadania Rocketovho reportu, lebo nechapem, kam si tym cielil.
A to aku som mal velku kampan a co ma stala je len a len moja zalezitost, pripadne sikovnost. Rovnako ta nema co trapit ci nieco portal plati fotografom alebo nie. Keby mali akykolvek honorar, mna by to nezaujimalo, moje pohostenie v ramci cateringu v backstagi by bolo rovnake. Napokon, aj ty si mal vzdy v backstagi alkohol a nealko a nieco slane na zjedenie, lenze to tam bolo vzdy porozhadzovane ako na smetisku (a urcite sa u nas taktiez nepovaloval zachodovy papier po stole :), takze my sme si dali zalezat aj na samotnom naaranzovani.
Co sa tyka podrazov, neviem na co narazas, ale podrazy som videl skor z tvojej strany. A najviac ma dojal ten posledny, ked si mna a mojich ludi obvinil, ze som ti zrusil booking Johana Gielena a ja som vobec absolutne nic netusil. Nasledne som cely tvoj problem riesil s Johanom a jeho manazmentom za teba. Uz vidim ako by si mi ty s niecim pomahal, kebyze ja mam problem s nejakym bookingom, to bolo seriozne trapne, mohol si sa aspon ospravedlnit, ze si ma krivo obvinil, ale na nieco take by si sa ty neznizil, vsakze..
Ohladne mojho smejdenia v backstagi, zdrzoval som sa v backstagi na tvojich akciach vzdy len minimalne a to tiez len za ucelom, aby som sa stretol s headlinermi a vyspovedal ich, na zaklade coho som s nimi spravil vzdy nejaky kratky rozhovor alebo zozbieral informacie, ktore som spisal po akcii do vycerpavajuceho reportu. A musis uznat, ze tie reporty ti poriadne zviditelnili celu akciu a aj ohlasy na nu, to co si tu pisal, ze som po tebe pytal honorar za pisanie reportov, na take si skutocne nespominam, pretoze reporty som vzdy pisal uplne zadarmo (resp. len za vstup na akciu). Co sa tyka kontaktov, ziadne kontakty som nepreberal, duplom nie bookingy, napokon mohol si vidiet aj na Ear-Gasmicu, ze nikto z labelov ani bookingov, ktore si tu mal ty na Ear-Gasmicu neboli. Prisli cisto novi DJi, ktori na BT nikdy nevystupili, vsetky kontakty som si zohnal sam a s BT to nemalo nic spolocne. A preberanie kontaktov od techniky? Nebud smiesny, ved email aj telefon na Ruda Tuceka z Ministry ma na svojom webe a ten som urcite nemal od teba, toto co tu pises je fakt na jeden velky vysmech.Co sa tyka konca BT, dobre vieme ako to je, tak ako tu bolo poznamenane, Dopler sa zrejme zavre a tak tvoje posobenie nema kde pokracovat. Jedine ako mi dokazes, ze to s koncom BT myslis vazne bude, ked ju neurobis ani nasledujucich 5 rokov, ani ked sa Dopler opat otvori. 😉
Nuz, takze ja som ten babrak, ktory prerobil znacne mnozstvo penazi? 🙂 A to ta trapi? 🙂 Bola to prva akcia, len malo pilotnych akcii je hned v zisku, pozri sa na ine eventy, napr. staci spomenut dnes uz spickovy event Transmission, ani ten nebol hned po prvej akcii v zisku. To, ze som nemal vypredane mi nevadi, pre mna je dolezite, ze vsetci, ktori prisli, boli s akciou na 110% spokojni a ze vsetko vyslo tak ako bolo planovane a absolutne nic nezlyhalo. Sam si mohol vidiet tie maximalne pozitivne ohlasy na weboch a neboj, tychto ludi osobne nepoznam a ani som ich nijako neuplatil, aj ked verim, ze tato myslienka ta uz urcite zase napadla. Ake boli moje naklady je tiez len moja zalezitost, to, ze ty si takuto akciu nechces/nemozes dovolit, pretoze si ju financne sam vobec nezastresujes je uz tvoj problem. A ja som si neobjednal techniku, ktora by zatazovala penazenky ludi, ved vstup 18 EUR bol podla mna primerany na takuto vypravu s cisto medzinarodnym line-upom, napokon, len o 3 EURA drahsi ako tvoja prichadzajuca BT, co je uplne zanedbatelna ciastka. „Ja robim BT s Festerom sam, cize 2 kusy.“ Nas tim sa sklada z viacerych ludi a kazdy ma nieco ine na starosti a preto vsetko funguje a krasne sa stiha. Nadavas na nekvalitu a neprofesionalitu fotografov, ale chybu netreba hladat v nich, ale v sebe. To, ze ti chodia ako stado oviec aj v 6 kusoch okolo DJa naraz po podiu nie je ich chyba, oni sa len snazia urobit co najlepsie zabery, je to chyba promotera, ktory si to nevie zorganizovat. Na Ear-Gasmicu sa nic taketo nestalo, vsetko fungovalo ako hodinky a vsetci boli spokojni a vysledok si videl, vynikajuce fotoreporty mnohych fotografov na mnohych web portaloch.
Co sa tyka toho PR, ked tvrdis, ze som taky zly v PR, preco si chcel, aby som ti pisal PR na najvacsie akcie? A preco tie akcie boli vdaka mojmu PR vzdy uspesne? 10.000 si mi dal pokial viem za PR len raz a to za Ferry Corstena a neslo o 1 clanok, ale o niekolko clankov vratane biografie, interview, atd.. a to nie je zrovna malo prace, pokial toto PR ma byt spickove a na urovni. Tu cenu aj spolupracu si mi navrhol sam takze trosku smiesny tvoj citat „ponukal mi sam od seba spolupracu…“ Vzdy som si daval zalezat aby bolo vsetko 100%ne. Zvysne akcie, ktore som ti v ramci PR zastresoval boli honorovane len polovicne (taktiez podotykam, ze navrh padol z tvojej strany), pokial si dobre spominam. A myslim, ze toto ludi ani vobec nezaujima. Reporty pisem z nadsenia, pre ludi a vlastneho potesenia, tak ako som ich pisal aj pre teba a pre BT a toto je ta odmena a vdaka z tvojej strany, parada. To bol vzdy tvoj problem. Nikdy si nebral ohlad na to, co kto pre teba kedy urobil, na druhy den takato osoba akoby bola pre teba cudzim clovekom. Poviem ti len tak, keby si bol taky profik ako o sebe hovoris, davno by si sa nad celou vecou len pozvniesol a vobec ju neriesil. Bohuzial ako profik vobec nevystupujes, chyba ti diplomacia a rozvazne vyjadrovanie.No a na zaver – nazor na hudbu menit nebudem, vzdy som mal jeden a ten isty nazor na hudbu a vzdy som bol verny trancu a tak to aj ostane. A uberat na technike ci vyprave taktiez nemienim, pretoze to je to, co robi Ear-Gasmic pravym Ear-Gasmicom. Adios. 😉
13. 4. 2009 v 21:21 #123350pokoko
ČlenPokud bude teda tato BT poslední tak tam budu 100%…..Jinak to je velká škoda, protože dopler je nej klub kde jsem kdy bylsm3
13. 4. 2009 v 21:02 #123348Ragny
Členpretoze uz tak nevynasa ako kedysi ….
13. 4. 2009 v 20:59 #123347Dolikus1
Členproč by se měl zavírat Dopler?
13. 4. 2009 v 20:45 #123346Ragny
ČlenNo ja neviem PICO , ale to ze si ty vybudoval klubovu scenu to je sice pekne , no neviem o tom ze by si mal patent na promoterstvo a hovoris tu ako prerobil IVO ,no to kolko krat si ty prerobil npr. Above & Beyond v PKO to uz nespomenies a je pravda ze klubing na slovensku ide dole hubou a ty si si splnil sen …. skor napchal vrecka a zmiznes …. no a podla mna nekoncis preto ze mas splneny sen , ale ze uz nemas kde robit BT-cky …. kedze nad Doplerom sa zatahuju vsetky mraky a hrozi jeho zatvorenie …. takze vela uspechov do buducnosti ….. a este vela splnenych snov !!!!
13. 4. 2009 v 20:32 #123342Nightshade
ČlenPico: Gratulujem k babatku ,,
Vies mozno je to tak ze on mlady a chce sa ukazat ja mu davam za pravdu v mnohych smeroch , ale vies zas od teba ako uz dost skuseneho promotera vyzneju nepekne slova na EG ,tym myslim niektore vyroky, (ked ich najdem budem citovat) je to neferove. Ked sa ti ta akcia nepacila ,alebo si bol nahnevany ze proste nejaky novacik kto vyrastal vedla teba robi trance party , tak sa to da povedat aj insie viacej diplomaticky. Netreba hned rypat do toho. Som si isty ,ze si velky milovnik tranceu a vsetkeho okolo toho, takze EG by ta az tak nemala vadit ,ved si si isty ze ako uz skuseny promoter robis lepsie party. Tym chcem povedat ,ze nechat priestor aj inym to skusit a diplomaticky komentovat priebeh toho party. A ivo je nadseny momentalne takze ja ho chapem na 100%, len sa nehadajte ,ohladom toho a nebudte jak decka
Pico-skuseny promoter, hraval pri zrode trance parties, Ivo- novacik ktory skusa nove veci.Na koniec aj tak je to o hudbe 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.