Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Ear-Gasmic vol. 1 @ Dopler 28.3.2009
- Toto téma obsahuje celkem 245 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
sharx a poslední změna proběhla před 15 roky.
-
AutorPříspěvky
-
2. 4. 2009 v 13:31 #122512
Anonymní uživatel
HostIvo, mám ideu sm3 Poslouchám znova sety z Eargasmicu a něco mi tam chybí – mno, je to atmosféra party. Nechtělo by to na příště nějaký ruchový mikrofon? sm6
2. 4. 2009 v 11:24 #122498Komonek
Člen[quote Lukin_][quote Komonek]Ear-Gasmic vol. 2 - Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Andy Blueman, Daniel Kandi[/quote]
Nebyl náhodou A&F nedávno u vás? Třeba s PVD?[/quote]
Lukyneee.. Tz už nevíš kdo sem? hlavně že sme spolu byli na JoC a Aly and Fila na Beutiful things 😀 Takže nejsem ze Slovenska!!! 😀 A nemužu přece jezdit každý víkend na Slovensko 😀 Vím že tam A and F byli (byl)
2. 4. 2009 v 10:57 #122494armind
Člen2Ivo: hmm, no ja do platov dj´s nevidim.. ale ked hovoris ze za ATBho by to bolo kopec.. tak teda nic.. skoda skoda..
inak co sa tyka toho zostrihu: urcite tam nezabudnite zakomponovat posledny song z Langeho setu a to v povodnom zneni.. – Fera Corstena a jeho Indigo – pre mna moment vecera.. 🙂
2. 4. 2009 v 2:33 #122471IvoNinja
ČlenLukin: Mas pravdu, Aly & Fila sice stoji za to, ale vidi sa mi to uz ako prilis casto omielane meno, nedavno u nas na PVD, potom zase u vas v CZ na Transmission.
Joe: Bude z toho DVD, inac by samozrejme bola skoda zahodit takmer 20 hodin natoceneho materialu z 2 kamier. Cas kedy to bude hotove v DVD forme ti v tejto chvili presne povedat neviem ani cenu za aku by malo byt v predaji, ale bude kazdopadne
aj nejaky kratsi zostrih ako taka ukazka na stiahnutie.Armind: ATBho som videl raz na Transmission 3 a tiez ma oslovil, ale poviem ti, ze za cenu jeho honoraru by som mohol urobit 2-3x taky Ear-Gasmic ako bol Vol. 1. :-))) Cize urcite by sme sa nevedeli dostat na cenovu hladinu vstupenky ako bola teraz a to predsa nechceme, kedze chceme, aby si Ear-Gasmic Vol. 2 prislo vychutnat viac ludi nez Vol. 1.
Inac pozeram, ze mame online dalsie 2 pekne napisane reporty z Ear-Gasmicu:
http://www.rave.cz/clanek.php?id=12627
http://www.poslouchej.net/9569-Report-z-Party-Ear-Gasmic.html
1. 4. 2009 v 18:36 #122350Lukin_
Člen[quote Komonek]Ear-Gasmic vol. 2 - Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Andy Blueman, Daniel Kandi[/quote]
Nebyl náhodou A&F nedávno u vás? Třeba s PVD?
1. 4. 2009 v 18:07 #122348COsMiC-Ray
Členno tak ja by som si dal Santiago Nino, Tillmann Uhrmacher, Solarstone a Haris C sm11 no a takto by som vedel menovat az do noci
1. 4. 2009 v 17:48 #122341Palda61
ČlenBlueman není dj ne?
Jinak to by byla kromě pepého pěkná nuda sm0.
1. 4. 2009 v 17:45 #122340Kucas
Účastník[quote Komonek]Ear-Gasmic vol. 2 - Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Andy Blueman, Daniel Kandi... Byl bych maximálně spokojenej 🙂 [/quote]
až moc upliftu ne?
1. 4. 2009 v 16:46 #122325Anonymní uživatel
Host[quote Komonek]Ear-Gasmic vol. 2 - Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Andy Blueman, Daniel Kandi... Byl bych maximálně spokojenej 🙂 [/quote]
Tak to já taky, to by byla naprostá libůstka sm5
1. 4. 2009 v 11:56 #122267Komonek
ČlenEar-Gasmic vol. 2 – Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Andy Blueman, Daniel Kandi… Byl bych maximálně spokojenej 🙂 Jinak jsem přidal další videa v mím předešlím příspěvku, tak mužete zkouknout 🙂
1. 4. 2009 v 11:48 #122266sheppi
Členarmind:
ATBho radši ne, nic proti němu, ale hraje hrozně sm12
1. 4. 2009 v 11:38 #122263armind
Členja navrhujem na vol. 2 ATBho – o tohto dja som sa nijak nezaujmal… od rokov 2002-03 som od neho nepocul takmer nic.. ziadne sety, a ani jeho tvorbu.. minuly rok som ho vsak mal moznost zazit na NO 08 + sa ku mne dostalo nahodnou cestou par jeho setov a ja som len oci valal sm10 faaakt som sa nestacil cudovat.. ziskal si u mna velky respekt a jeho umiestnenie v mojom osobnom rebricku slo o kilometer vyssie.. fakt odporucam sm4
1. 4. 2009 v 10:50 #122261Anonymní uživatel
HostIvo akce byla výborná, já si zase nemyslím, že by ta cena vstupného byla vzhledem k line-upu přemrštěná, ale jak už jsi říkal, někdo holt kouká jen na cenu lístku… Napadá, bude z toho to slibované DVDčko? A za kolik? Nebo bude jen sestřih ke stažení? sm4
Ali & Fila for Eas-Gasmic vol. 2 sm111. 4. 2009 v 4:50 #122247IvoNinja
ČlenNightshade: Verim, ze budes mat prilezitost prist na Vol. 2. Teda hadam neostane len pri sluboch, pretoze aj pri EG1 naslubovalo more ludi, ze pride a nakoniec neprislo, takze neviem kde nastal problem, ten vecer bol dajaky zacarovany 🙂
Nuz, tak este na zaver vyjadrenie k prvej akcii Ear-Gasmic 🙂
http://websound.eu/online/news/13334/ear-gasmic-edition-vol-1-vyjadrenie-organizatora
31. 3. 2009 v 18:37 #122187COsMiC-Ray
Člensockaaa????v Bratislave som bol teraz asi kazdy druhy tyzden… a cestovat 3 hodiny + prestupy cez polku slovenska je tiez strasne zabavne… tato zurka ma az tak nelakala a bude ich este dost… april – jun su tu samé velke mena v sade aj v tych najvacsich pajzloch… od mike foyle cez jaytech az po dj shah je z coho si vyberat a nie som ten typ cloveka ktory sa vsade pchááá len aby bol niekde… a na jar vzdy radsej vyuzijem cerstvy vzduch ako prepotene kluby… thats all…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.