TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ear-Gasmic vol. 1 @ Dopler 28.3.2009

• Toto téma obsahuje celkem 245 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sharx a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 246)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Ivo, mám ideu sm3 Poslouchám znova sety z Eargasmicu a něco mi tam chybí – mno, je to atmosféra party. Nechtělo by to na příště nějaký ruchový mikrofon? sm6

Komonek
    Člen

[quote Lukin_][quote Komonek]Ear-Gasmic vol. 2 - Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Andy Blueman, Daniel Kandi[/quote]

Nebyl náhodou A&F nedávno u vás? Třeba s PVD?[/quote]

Lukyneee.. Tz už nevíš kdo sem? hlavně že sme spolu byli na JoC a Aly and Fila na Beutiful things 😀 Takže nejsem ze Slovenska!!! 😀 A nemužu přece jezdit každý víkend na Slovensko 😀 Vím že tam A and F byli (byl)

armind
    Člen

2Ivo: hmm, no ja do platov dj´s nevidim.. ale ked hovoris ze za ATBho by to bolo kopec.. tak teda nic.. skoda skoda..

inak co sa tyka toho zostrihu: urcite tam nezabudnite zakomponovat posledny song z Langeho setu a to v povodnom zneni.. – Fera Corstena a jeho Indigo – pre mna moment vecera.. 🙂

IvoNinja
    Člen

Lukin: Mas pravdu, Aly & Fila sice stoji za to, ale vidi sa mi to uz ako prilis casto omielane meno, nedavno u nas na PVD, potom zase u vas v CZ na Transmission.

Joe: Bude z toho DVD, inac by samozrejme bola skoda zahodit takmer 20 hodin natoceneho materialu z 2 kamier. Cas kedy to bude hotove v DVD forme ti v tejto chvili presne povedat neviem ani cenu za aku by malo byt v predaji, ale bude kazdopadne
    aj nejaky kratsi zostrih ako taka ukazka na stiahnutie.

Armind: ATBho som videl raz na Transmission 3 a tiez ma oslovil, ale poviem ti, ze za cenu jeho honoraru by som mohol urobit 2-3x taky Ear-Gasmic ako bol Vol. 1. :-))) Cize urcite by sme sa nevedeli dostat na cenovu hladinu vstupenky ako bola teraz a to predsa nechceme, kedze chceme, aby si Ear-Gasmic Vol. 2 prislo vychutnat viac ludi nez Vol. 1.

Inac pozeram, ze mame online dalsie 2 pekne napisane reporty z Ear-Gasmicu:

http://www.rave.cz/clanek.php?id=12627

http://www.poslouchej.net/9569-Report-z-Party-Ear-Gasmic.html

Lukin_
    Člen

[quote Komonek]Ear-Gasmic vol. 2 - Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Andy Blueman, Daniel Kandi[/quote]

Nebyl náhodou A&F nedávno u vás? Třeba s PVD?

COsMiC-Ray
    Člen

no tak ja by som si dal Santiago Nino, Tillmann Uhrmacher, Solarstone a Haris C sm11 no a takto by som vedel menovat az do noci

Palda61
    Člen

Blueman není dj ne?

Jinak to by byla kromě pepého pěkná nuda sm0.

Kucas
    Účastník

[quote Komonek]Ear-Gasmic vol. 2 - Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Andy Blueman, Daniel Kandi... Byl bych maximálně spokojenej 🙂 [/quote]

až moc upliftu ne?

Anonymní uživatel
    Host

[quote Komonek]Ear-Gasmic vol. 2 - Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Andy Blueman, Daniel Kandi... Byl bych maximálně spokojenej 🙂 [/quote]

Tak to já taky, to by byla naprostá libůstka sm5

Komonek
    Člen

Ear-Gasmic vol. 2 – Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Andy Blueman, Daniel Kandi… Byl bych maximálně spokojenej 🙂 Jinak jsem přidal další videa v mím předešlím příspěvku, tak mužete zkouknout 🙂

sheppi
    Člen

armind:

ATBho radši ne, nic proti němu, ale hraje hrozně sm12

armind
    Člen

ja navrhujem na vol. 2 ATBho – o tohto dja som sa nijak nezaujmal… od rokov 2002-03 som od neho nepocul takmer nic.. ziadne sety, a ani jeho tvorbu.. minuly rok som ho vsak mal moznost zazit na NO 08 + sa ku mne dostalo nahodnou cestou par jeho setov a ja som len oci valal sm10 faaakt som sa nestacil cudovat.. ziskal si u mna velky respekt a jeho umiestnenie v mojom osobnom rebricku slo o kilometer vyssie.. fakt odporucam sm4

Anonymní uživatel
    Host

Ivo akce byla výborná, já si zase nemyslím, že by ta cena vstupného byla vzhledem k line-upu přemrštěná, ale jak už jsi říkal, někdo holt kouká jen na cenu lístku… Napadá, bude z toho to slibované DVDčko? A za kolik? Nebo bude jen sestřih ke stažení? sm4
    Ali & Fila for Eas-Gasmic vol. 2 sm11

IvoNinja
    Člen

Nightshade: Verim, ze budes mat prilezitost prist na Vol. 2. Teda hadam neostane len pri sluboch, pretoze aj pri EG1 naslubovalo more ludi, ze pride a nakoniec neprislo, takze neviem kde nastal problem, ten vecer bol dajaky zacarovany 🙂

Nuz, tak este na zaver vyjadrenie k prvej akcii Ear-Gasmic 🙂

http://websound.eu/online/news/13334/ear-gasmic-edition-vol-1-vyjadrenie-organizatora

COsMiC-Ray
    Člen

sockaaa????v Bratislave som bol teraz asi kazdy druhy tyzden… a cestovat 3 hodiny + prestupy cez polku slovenska je tiez strasne zabavne… tato zurka ma az tak nelakala a bude ich este dost… april – jun su tu samé velke mena v sade aj v tych najvacsich pajzloch… od mike foyle cez jaytech az po dj shah je z coho si vyberat a nie som ten typ cloveka ktory sa vsade pchááá len aby bol niekde… a na jar vzdy radsej vyuzijem cerstvy vzduch ako prepotene kluby… thats all…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 246)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.