TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Ear-Gasmic vol. 1 @ Dopler 28.3.2009

• Toto téma obsahuje celkem 245 odpovědí. Do diskuze (52 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sharx a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 246)
  • Autor
    Nightshade
    Člen

[quote DjDkD@ve]Ja si zase myslim, ze vizualni stranka party je take dulezita, ale je fakt, ze nekteri lide jsou socky a radeji si poslechnou to radio......

No a urcitou roli sehrala i ta krize, pokud lidi denodenne media masiruji s krizi, tak to zanecha na rade lidi nasledky, a to i v pripade, kdyz se jich ta krize zatim nijak nedotkla.......
    Osobne si taky myslim, ze minimalne takovejch 150 - 250 lidi odlakalo to radio.......[/quote]

nj je to uz tak, proste radsej si to vypocuju doma , ale tak prezit atmosku toho alebo si doma sediet a kukat do pc je ina vec 😛

no jj s tou krizou je to tak, proste media len stale kecaju o tom je to ludska psychcika cim viac im to hovoria tym viac tomu uveria.

lutujem ze na EG som nebol, musela to byt fenomenalna noc, respekt organizatorom 😉

Lukin_
    Člen

[quote DjDkD@ve]nekteri lide jsou socky a radeji si poslechnou to radio......[/quote]
    Protože někdo třeba neměl peníze na tu párty a poslechl si to aspon v rádiu tak musí být socka? sm12
    Tak tohle je fakt ubohý ale totálně

DjDkD@ve
    Člen

Ja si zase myslim, ze vizualni stranka party je take dulezita, ale je fakt, ze nekteri lide jsou socky a radeji si poslechnou to radio……

No a urcitou roli sehrala i ta krize, pokud lidi denodenne media masiruji s krizi, tak to zanecha na rade lidi nasledky, a to i v pripade, kdyz se jich ta krize zatim nijak nedotkla…….
    Osobne si taky myslim, ze minimalne takovejch 150 – 250 lidi odlakalo to radio…….

COsMiC-Ray
    Člen

no vsak jasne.. nespochybnujem kvalitu eventu… ani si to nedovolim,.. keby to neni na ah.fm mozno by som dosiel aspon kvoli Thrillseekerovi… ja na party nepotrebujem dake vizualne efekty a oblbovacky, zaujima ma len hudba… a v radiu som dostal cely event zadarmo sm0

veon
    Člen

ivo ak bude dvojka a ja budem moct, posnazim sa .. len to absolutne nezavisi odo mna 🙂

cosmic: ak mas na mysli nieco zaklusne je to ich problem .. podla mna dosli o skvelu party, kt chybala len ucast ludi..

COsMiC-Ray
    Člen

inak si myslím ze vyhovarat sa na krízu alebo na to ze na slovensku nikto nepozna dobru trance music je zbytocne… lebo aj tak to tak neni… ludia mali iny dovod pre ktory neprisli sm3

IvoNinja
    Člen

veon: Tak pevne dufam, ze na Ear-Gasmic Vol. 2 uz prides. 😉

veon
    Člen

ivo: hej hej, ja som sa zrejme zle vyjadril. mal som na mysli, ze je to jedna zo zvlastnosti a prave ta sa mi ratala hodne, (dalsia napr online stream na AH). dost vela veci nemozem ani len posudit, nakolko som na evente nebol (z foto toho clovek az tak moc nevycita). v kazdom pripade drzim prsty nech sa dari. zatial ma u mna EG male bezvyznamne plus 😀

IvoNinja
    Člen

DjDkD@ve: 5 DJov je privela, pokial chceme ostat aj pri Ear-GasmiXe, co samozrejme aj chceme, kedze to je nasa zavedena vec, dokonca na zaklade ohlasov ludi je mozne, ze Ear-GasmiX z pol hodiny predlzime do buducna na hodinu, to sa este uvidi. Sebastian Brandt je urcite dobry, bohuzial takto bol stanoveny line-up, aby postupne gradoval, aj ked chapem, ze ty by si Sebastiana videl zrejme najradsej ako headlinera, no co sa da robit. Keby sme boli v Holandsku, klub by sa naplnil na hocikoho z tychto mien, ale nie sme, cize musime uvazovat do buducna nad menami, ktore vedia pritiahnut aj sirsie davy ludi.

Inac zatial tu su moje videa z Ear-Gasmicu:

http://websound.eu/online/news/13321/party-tube-ear-gasmic-28-3-2009-@-dopler

A prve foto reporty:

http://websound.eu/online/foto/1083/ear-gasmic-vol-1-desire-to-trance-part-1-28-3-2009-dopler-bratislava

http://websound.eu/online/foto/1086/ear-gasmic-vol-1-desire-to-trance-part-2-28-3-2009-dopler-bratislava

http://www.techno.cz/foto/v/techno/palci/090328-Dopler_Ear_Gasmic_Lange_Thrillseekers_Mr_Sam_Sebastian_Brandt%20_Pizzadox

http://www.szene1.sk/event/162784/photos

http://www.ilovemusic.sk/reporty/28-03-2009-ear-gasmic-dopler-ba-part-1

Report:

http://www.szene1.sk/site/ear_gasmic_report_szene1

DjDkD@ve
    Člen

Ja bych teda rozhodne chtel jeste raz Sebastiana Brandta ale rozhodne v lepsim case, ten pro me osobne zahral nejlepe!

Z meho pohledu by byla asi idealni koncept s 5ti DJ’s, 2 ne moc zvucni (zacinajici SK, CZ, PL) na zacatek a konec a 3 zahranicni z toho alespon jeden hodne znamej jako tahak na lidi – (no a doprostred zase nejakej megamix sm15 )

IvoNinja
    Člen

veon: Zvlastnost eventu ale nie je predsa o tom, aby bol cely line-up nadupany zahranicnymi DJmi, to sme xceli len na pilotnu akciu, pretoze fakt prvy a posledny DJ neuvidi take mnozstvo ludi, uz to mam odsledovane, najviac ludi chodi do klubu okolo 23:00 a odchadza po 4:00 a urcite aj pre tych international DJs nie je prijemne, ked zacinaju hrat pre par ludi a obdobne to plati aj na samotnom konci. Zvlastnost eventu Ear-Gasmic je niekde inde, vo vsetkych tych ostatnych detailoch, ktore sme pre navstevnikov pripravili, u nas ale ludia este nevedia ocenit taketo mena a preto im treba priniest fakt silne tahaky. Co sa tyka video zaznamu, ano, na tom sa daju usetrit nejake peniaze taktiez, ale potesi mat nasledne kvalitny video zaznam, zostrih, ci DVD.

armind: The Thrillseekers bol fakt cool, naozaj by som ho mal rad ako rezidenta a on urcite tiez, sam povedal, ze uz pobehal cely svet, ale ze taky full servis aky zazil u nas zrejme nezazil este nikde, ze sa citil ako v rozpravke, velmi bol spokojny ako sme sa o neho postarali a to iste povedal Mr Sam, ze sa citi ako male dieta na Vianoce, velmi boli vdacni a bolo to uprimne citit, takze som si isty, ze nikoho z DJov, ktori u nas zahrali by nebolo kedykolvek zavolat, ale je rozdiel mat rezidenta ako je napr. Markus Schulz na Transmission, kedze halovka si to moze dovolit, pri klubovke je to tazsie a preto sa budeme snazit do buducna priniest ine mena, ale urcite stale silne zaujimave a mozno este vacsie tahaky. Dakujem taktiez za tipy od ludi na DJov, ktore ste tu popisali a tiez verim ,ze The Thrillseekersa este v buducnosti urcite zavolame, pretoze tento DJ na mna taktiez najviac z celeho vecera zaposobil a to aj po sukromnej stranke, je to fakt paradny chlapik, super showman a zabavac.

Tracidova poslední produkce byl teda slušný minimal, aspoň pokud mi paměť dobře slouží… nemáš v tom Milane trošku guláš? sm3
    Pokud vím, tak o nějakém setu taky ani vidu ani slechu.

K1aptcha
    Člen

OT continues…
    milan: no a Tracid jako hrál někdy poslední dobou ve WTTC? nebo jak to myslíš? mě google teda nic nenachází…

milan
    Člen

shp – já myslím že hitovka od Tiesta – Adagio for strings se pořád bere jako trance, nebo už je to hardcore?V pořadu Welcome to the club takhle prostě hraje. A jestli je to komerční trance, nebo ten undergroundovej, to už ti může být jedno. Pokud je v playlistu Tiesto, Armin, Dyk a jimi podobní, pořád je to trance.
    edit – běžní návštěvníci parties neznají nic jinýho než Adagio, nebo dykovu New york city..Jestli se 9 z 10 lidí zeptáš kdo je Lange, nebude vědět nikdo.

SHP
    Člen

Kai Tracid někdy přestal hrát trance? Ne.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 246)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.