TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Eddie Halliwell, Fabric – Ostrava 3G (11.9.2009)

• Toto téma obsahuje celkem 218 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lukin_ a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 222)
  • Autor
    sneck05
    Člen

ne vazne bezte nekdy na fledu,tam kazdej solicko,ale fabric se druzi,pokud jim nejde vylozene o prachy,kalit zadarmiko

Sicky
    Člen

Jo, sme v klidu bo je tu zima.

Mr. Važňak

pokoko
    Člen

spíš jsou ve fabru všichni v klidu a ne jako važnaci v jiných klubech:D

Sicky
    Člen

[quote sneck05]proc jsou ty holky ve fabru tak pritulne??zatim je to jen tady,v brne,olmiku nic..o co jim jde??[/quote]

Anebo taky proto, že na severu je chladněji, a proto se musí víc tulit, aby jim nebyla zima.

Sicky
    Člen

[quote sneck05]proc jsou ty holky ve fabru tak pritulne??zatim je to jen tady,v brne,olmiku nic..o co jim jde??[/quote]

Asi hledají nový domov. Znáš ten pořad Chcete mě? sm4

pokoko
    Člen

protože fabric je fabric jednoduche vysvětlení:D

sneck05
    Člen

proc jsou ty holky ve fabru tak pritulne??zatim je to jen tady,v brne,olmiku nic..o co jim jde??

Lukin_
    Člen

sneck05 : Tohle poslal přímo Fisher takže netuším jestli budou i další sety.

Anonymní uživatel
    Host

[quote TIGI][quote Anonymní uživatel][quote pokoko][quote Anonymní uživatel][quote Anonymní uživatel]Jeste ze mame tyhle curaky kteri nam to takhle zdatne osvetli.[/quote]

Setkáme se na Dirty Dancing, HOnzo![/quote]

podle mě spíše na líbimseti pááárty:D[/quote]

Jo, to je úpe mega klubová noc, nejlepší ve Fabryku. sm0[/quote]

Nepřipadáte si trapně ?
    Podle způsobu vyjadřování by jste měli spíše psát na líbko než sem.[/quote]

Jen jsme si sem na chviličku odkočili z líbka a hned se do nás někdo naváží. sm19
    Dostaneš na zadek, bakaný kluku! sm18

PS: Neber všechno tak vážně. My jsme ty příspěvky mysleli ironicky…

sneck05
    Člen

nebyl by Hyde??link??

pokoko
    Člen

[quote TIGI][quote Anonymní uživatel][quote pokoko][quote Anonymní uživatel][quote Anonymní uživatel]Jeste ze mame tyhle curaky kteri nam to takhle zdatne osvetli.[/quote]

Nepřipadáte si trapně ?
    Podle způsobu vyjadřování by jste měli spíše psát na líbko než sem.[/quote]

Já třeba vůbec abych ti řekl pravdusm17

Lukin_
    Člen

[url=http://bryzant.com/Dateien/temp/sets/2009/Christian_Fischer_Live_at_Fabric_11-09-09.zip]http://bryzant.com/Dateien/temp/sets/2009/Christian_Fischer_Live_at_Fabric_11-09-09.zip[/url]

TIGI
    Člen

[quote Anonymní uživatel][quote pokoko][quote Anonymní uživatel][quote Anonymní uživatel]Jeste ze mame tyhle curaky kteri nam to takhle zdatne osvetli.[/quote]

Nepřipadáte si trapně ?
    Podle způsobu vyjadřování by jste měli spíše psát na líbko než sem.

Anonymní uživatel
    Host

Musim řict, že na Eddiho jsem se těšil jako male dítě, takže přišlo velke sklamani, když jsem zjistil, že nepřijede…ale Andyho jsem slyšel minuly rok, a věřil jsem, že mě nesklame ani letos, zahral dost slušně. Plus zaverečne foto s nim a naši bandou..spokojenost. Lucca přijemně překvapila, až na ten sound co byl na Mainu ze ktereho mi piskalo v ušich ještě včera, tak bych dodal, že to byla povedena akce. Zbytek rana už jsme stejně stravili na Technu, kde mě osobně Robiq naprosto dodělal. Jako oslava matury to bylo perfekt !!! Jen doufam, že v brzke době budu mit možnost vidět Eddiho, protože tohodle chlapka slyšet life by stalo zato !!! Takže všem dík, za skvělou atmosféru…..

D4ve
    Člen

moooc luxusni akce… i bez Eddieho! sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 222)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.