TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Eddie Halliwell, Fabric – Ostrava 3G (11.9.2009)

• Toto téma obsahuje celkem 218 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lukin_ a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 222)
  • Autor
    milan
    Člen

To jsou mi ale novinky..ještěže jsem nakonec nejel, páč bych byl asi pěkně nasranej 🙂

DjDkD@ve
    Člen

No to se deji veci sm15

Na to vyjadreni agentury jsem taky zvedavej……..

D4ve
    Člen

[quote andre]andy hodně luxusní set! lahůdka sm5 stejně jako minule dokázal,že umí, náhrada za eddieho na jedničku s hvězdičkou, ikdyž eddie je eddie,trošku něco jinačího...
    celkově hodně slušně zaplněno (ani jsem tak moc nečekal, ale pořád si myslím,že většině je fuk,kdo hraje), úplně full ale nebylo
    Grednerův set mě zas moc nezaujal - půlka mi přišla taková nemastná neslaná,druhá už lepší...
    ještě furt teď pořádně neslyším,to už se mi dlouho na akci nestalo sm7
    jako andy nezklame, ale příště by si mohl fabric team víc dát záležet na smlouvách, za rok ho zas na stejném místě slyšet nemusím...[/quote]

souhlas se vsim sm3

andre
    Člen

andy hodně luxusní set! lahůdka sm5 stejně jako minule dokázal,že umí, náhrada za eddieho na jedničku s hvězdičkou, ikdyž eddie je eddie,trošku něco jinačího…
    celkově hodně slušně zaplněno (ani jsem tak moc nečekal, ale pořád si myslím,že většině je fuk,kdo hraje), úplně full ale nebylo
    Grednerův set mě zas moc nezaujal – půlka mi přišla taková nemastná neslaná,druhá už lepší…
    ještě furt teď pořádně neslyším,to už se mi dlouho na akci nestalo sm7
    jako andy nezklame, ale příště by si mohl fabric team víc dát záležet na smlouvách, za rok ho zas na stejném místě slyšet nemusím…

Anonymní uživatel
    Host

deivisi…..kde si můžem přečíst to vyjadření ben spiera o kterem jsi mluvil?

ondrab
    Člen

marty gredner:tak sme se zasmali…hahaha..a ted sem ty blazne prestan psat jakoze Gredner 😉

iamek
    Člen

Nechce si dat nekdo praci prelozit do anglictiny oficialni vyjadreni Fabricu ? Na emotion ho pak budu zvat na vodkovanou 😀 …

Anonymní uživatel
    Host

I na 10. narozkách bude. Čím dál víc agentur totiž s náma vyje….á a za chvilku už stejně nebude koho zvát…
    A mimochodem Peeta s Rogersem už tu vozíme tolik let a taky si nikdo nestěžuje, tak proč zvát na rodinné stříbro Fabricu nějaká jména, která tu stejně nikdo nezná.

Fabric crew

Anonymní uživatel
    Host

A příští rok dovezeme Andyho na 3G-čko taky. Těšte se! sm15

Fabric Crew

deivis
    Člen

[quote pokoko]No já vím že píšou hovna. Už se těším na vyjádření a doufám že bdue dost peprné bych jim to nejradši postnul na stranky v angličtině:D.....Me by jenom zajimalo jak s epovedlo grednerovi tak rychle booknout moora...Sice vím že to je jeho nejoblíbenější dj protože to kdysi říkal tak možná sním je "kámoš", ale i tak. Ale tak co lidem kteří tomu nerozumí a vůbec do toho nevidí tak budou věřit fabru a PFA budou přát jen to nejhorší.(Tím nechci říct že do toho vidím jen používám selský rozum)[/quote]

Hlavně je to podraz i vůči akci co bude za 14 dnů na Boby, pač těm o Moorovi také neřekl.. Nechápu toto jednání.
    PFA nic nepotřebuje tady. Dostat sem DJe z PFA je občas problém, ale ne kvuli agenture, ale kvuli vytizenosti DJs jejich hraním. Takovej Eddie ma na půl roku dopredu plno. JoC pomale to stejné.
    PFA nepotrebuje Fabric ani nic jiného. Maji své. Spoustu akcí dopředu, promotéry kteří jim věří atd. Toto je nemůže pošpinit ale dle mě to řešit tyto lži budou..

andre
    Člen

pokoko: já myslím, že hodně lidí ve fabru to ani dnes nepozná kdo tam hraje, takže jim to bude šumák…

pokoko
    Člen

No já vím že píšou hovna. Už se těším na vyjádření a doufám že bdue dost peprné bych jim to nejradši postnul na stranky v angličtině:D…..Me by jenom zajimalo jak s epovedlo grednerovi tak rychle booknout moora…Sice vím že to je jeho nejoblíbenější dj protože to kdysi říkal tak možná sním je „kámoš“, ale i tak. Ale tak co lidem kteří tomu nerozumí a vůbec do toho nevidí tak budou věřit fabru a PFA budou přát jen to nejhorší.(Tím nechci říct že do toho vidím jen používám selský rozum)

deivis
    Člen

[quote pokoko]Spíš PFA už tu nikoho nepustí:D[/quote]

Tak pokud o nich píše tyto věci ( [i]Nebojíme se označit chování agentury PFA za mafiánské, protože arogance, hloupost, nátlak a sebemenší neochota pochopit svízelnou situaci, do které dostali nejen klub, ale především Vás, natěšené clubbery a média, která nám pomáhala s masivní podporou akce 3G.[/i] ) tak to bude jak řkáš..

pokoko
    Člen

Spíš PFA už tu nikoho nepustí:D

Lukin_
    Člen

Teď Fabric nikoho nebude bookovat kdo je pod PFA 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 222)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.