Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Eddie Halliwell, Fabric – Ostrava 3G (11.9.2009)
- Toto téma obsahuje celkem 218 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Lukin_ a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12. 9. 2009 v 18:01 #140236
milan
ČlenTo jsou mi ale novinky..ještěže jsem nakonec nejel, páč bych byl asi pěkně nasranej 🙂
12. 9. 2009 v 16:18 #140229DjDkD@ve
ČlenNo to se deji veci sm15
Na to vyjadreni agentury jsem taky zvedavej……..
12. 9. 2009 v 12:45 #140208D4ve
Člen[quote andre]andy hodně luxusní set! lahůdka sm5 stejně jako minule dokázal,že umí, náhrada za eddieho na jedničku s hvězdičkou, ikdyž eddie je eddie,trošku něco jinačího...
celkově hodně slušně zaplněno (ani jsem tak moc nečekal, ale pořád si myslím,že většině je fuk,kdo hraje), úplně full ale nebylo
Grednerův set mě zas moc nezaujal - půlka mi přišla taková nemastná neslaná,druhá už lepší...
ještě furt teď pořádně neslyším,to už se mi dlouho na akci nestalo sm7
jako andy nezklame, ale příště by si mohl fabric team víc dát záležet na smlouvách, za rok ho zas na stejném místě slyšet nemusím...[/quote]souhlas se vsim sm3
12. 9. 2009 v 11:49 #140204andre
Členandy hodně luxusní set! lahůdka sm5 stejně jako minule dokázal,že umí, náhrada za eddieho na jedničku s hvězdičkou, ikdyž eddie je eddie,trošku něco jinačího…
celkově hodně slušně zaplněno (ani jsem tak moc nečekal, ale pořád si myslím,že většině je fuk,kdo hraje), úplně full ale nebylo
Grednerův set mě zas moc nezaujal – půlka mi přišla taková nemastná neslaná,druhá už lepší…
ještě furt teď pořádně neslyším,to už se mi dlouho na akci nestalo sm7
jako andy nezklame, ale příště by si mohl fabric team víc dát záležet na smlouvách, za rok ho zas na stejném místě slyšet nemusím…12. 9. 2009 v 9:34 #140193Anonymní uživatel
Hostdeivisi…..kde si můžem přečíst to vyjadření ben spiera o kterem jsi mluvil?
12. 9. 2009 v 6:56 #140191ondrab
Členmarty gredner:tak sme se zasmali…hahaha..a ted sem ty blazne prestan psat jakoze Gredner 😉
11. 9. 2009 v 22:21 #140174iamek
ČlenNechce si dat nekdo praci prelozit do anglictiny oficialni vyjadreni Fabricu ? Na emotion ho pak budu zvat na vodkovanou 😀 …
11. 9. 2009 v 22:13 #140171Anonymní uživatel
HostI na 10. narozkách bude. Čím dál víc agentur totiž s náma vyje….á a za chvilku už stejně nebude koho zvát…
A mimochodem Peeta s Rogersem už tu vozíme tolik let a taky si nikdo nestěžuje, tak proč zvát na rodinné stříbro Fabricu nějaká jména, která tu stejně nikdo nezná.Fabric crew
11. 9. 2009 v 21:25 #140159Anonymní uživatel
HostA příští rok dovezeme Andyho na 3G-čko taky. Těšte se! sm15
Fabric Crew
11. 9. 2009 v 21:16 #140158deivis
Člen[quote pokoko]No já vím že píšou hovna. Už se těším na vyjádření a doufám že bdue dost peprné bych jim to nejradši postnul na stranky v angličtině:D.....Me by jenom zajimalo jak s epovedlo grednerovi tak rychle booknout moora...Sice vím že to je jeho nejoblíbenější dj protože to kdysi říkal tak možná sním je "kámoš", ale i tak. Ale tak co lidem kteří tomu nerozumí a vůbec do toho nevidí tak budou věřit fabru a PFA budou přát jen to nejhorší.(Tím nechci říct že do toho vidím jen používám selský rozum)[/quote]
Hlavně je to podraz i vůči akci co bude za 14 dnů na Boby, pač těm o Moorovi také neřekl.. Nechápu toto jednání.
PFA nic nepotřebuje tady. Dostat sem DJe z PFA je občas problém, ale ne kvuli agenture, ale kvuli vytizenosti DJs jejich hraním. Takovej Eddie ma na půl roku dopredu plno. JoC pomale to stejné.
PFA nepotrebuje Fabric ani nic jiného. Maji své. Spoustu akcí dopředu, promotéry kteří jim věří atd. Toto je nemůže pošpinit ale dle mě to řešit tyto lži budou..11. 9. 2009 v 21:12 #140155andre
Členpokoko: já myslím, že hodně lidí ve fabru to ani dnes nepozná kdo tam hraje, takže jim to bude šumák…
11. 9. 2009 v 21:10 #140154pokoko
ČlenNo já vím že píšou hovna. Už se těším na vyjádření a doufám že bdue dost peprné bych jim to nejradši postnul na stranky v angličtině:D…..Me by jenom zajimalo jak s epovedlo grednerovi tak rychle booknout moora…Sice vím že to je jeho nejoblíbenější dj protože to kdysi říkal tak možná sním je „kámoš“, ale i tak. Ale tak co lidem kteří tomu nerozumí a vůbec do toho nevidí tak budou věřit fabru a PFA budou přát jen to nejhorší.(Tím nechci říct že do toho vidím jen používám selský rozum)
11. 9. 2009 v 21:00 #140152deivis
Člen[quote pokoko]Spíš PFA už tu nikoho nepustí:D[/quote]
Tak pokud o nich píše tyto věci ( [i]Nebojíme se označit chování agentury PFA za mafiánské, protože arogance, hloupost, nátlak a sebemenší neochota pochopit svízelnou situaci, do které dostali nejen klub, ale především Vás, natěšené clubbery a média, která nám pomáhala s masivní podporou akce 3G.[/i] ) tak to bude jak řkáš..
11. 9. 2009 v 20:51 #140150pokoko
ČlenSpíš PFA už tu nikoho nepustí:D
11. 9. 2009 v 20:23 #140146Lukin_
ČlenTeď Fabric nikoho nebude bookovat kdo je pod PFA 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.