TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Eddie Halliwell, Fabric – Ostrava 3G (11.9.2009)

• Toto téma obsahuje celkem 218 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Lukin_ a poslední změna proběhla před 15 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 222)
  • Autor
    Tibbyk
    Člen

a jeste EKG mel byt …asi hodne tezke ho tam dostat no sm13

Sicky
    Člen

[quote Sicky]Mimochodem PFA zastupuje i Schossowa. Možná po předchozích zkušenostech někomu došla trpělivost... sm3[/quote]

Ten měl být ve Fabru dokonce 2x! Tak jsem se na něho těšil, nakonec jsem si musel odkočit do Bratislavy, abych ho slyšel.

Sicky
    Člen

Mimochodem PFA zastupuje i Schossowa. Možná po předchozích zkušenostech někomu došla trpělivost… sm3

Anonymní uživatel
    Host

NEOFICIÁLNÍ PROHLÁŠENÍ KLUBU:

S politováním vám musíme oznámit, že Eddie dnes do Fabricu nepřijede. Do dneška ještě nebyly prodány všechny lístky v předprodeji a Eddie je pro nás příliš drahý, tak jsme vám alespoň narychlo zabookovali Andyho Moora, kterého znáte už z loňského 3G. Co naplat, že Andy hraje o 2 týdny později v Brně spolu s x zahraničními umělci za stejnou cenu vstupného, jako na 3G. Jsme úspěšná obchodní společnost, která si nenechá zbytečně k…vit zisk kvůli vám. Bohužel Sky Europe zkrachovala a letenky, které měly původně stát 5,- Euro jsme museli nahradit 15x dražšími!!!
    No nic, vy šampóni, co chodíte na Dirty Dancing stejně nepoznáte rozdíl a těch pár clubberů, kteří k nám chodí, nás neuživí…
    Hlavně nezapomeňte hlasovat pro Fabric v anketě Dance music awards a těšte se, jaké překvapení pro vás připravíme na 10. narozeniny Fabricu. Vaše vedení klubu. sm15

pokoko
    Člen

Takže už 3 dj ktery do fabru nedojel: Schossow,Ian Void a ted Eddie…..Je dost divné že se to nikde v republice nestává jen tady ve fabru. Kdyby byl problem s agenturama a kdo ví sčím vším tak by se to stávalo i někde jinde. A ty hovna co píšou na fabru?haha:D……No a kdyby jim to dneska padlo tak těžce pochybuju že by takhle rychle bookli Moora. A jeste tady byla jedna aféra s o´birem. Napsali to sice kluci pěkně ale nevěřím jim ani pičusm17

iamek
    Člen

Deivis : +1 … Na druhou stranu myslim, ze nedorazi moc lidi dnes do fabru a pak do brna 🙂 …

deivis
    Člen

Ted zalezi jak je ta zmena príjemna lidem co delaji akci o 14dní popzdeji a oni takto Andyho defakto odsoupli. Take ne moc fer jednani ze strany fabricu..

tracidek
    Člen

Mě třeba tahle změna ani nevadí. Těšil jsem se na Eddieho to né že ne,ale Andy Moor je mi přece jen něco bližší,takže tahle změna je pro mě ještě příjemná.

Dolikus1
    Člen

Jooo,tak tohle opravdu naseresm0 Sem zvědavej s čím přijde druhá strana…Každopádně nechce se mi moc věřit tomu, že se to dozvěděli až dneska ráno. Sem rád, že sem tuhle akci už dávno skrečoval, ptz bych byl asi nemálo nasranej:D

deivis
    Člen

Já vůči PFA nemůžu říct zlého slova. Naprosto profi agentura, skvělé chování, management, vše na dost vysoké úrovni.
    Toto vyjádření nechápu..

andre
    Člen

iamek: jasné,už mě to též napadlo (Void, Schossow)… ale vyjádření druhé strany není… a i kdyby bylo, tak co… důležitá je realita a ne teorie

iamek
    Člen

Andre : Never vsemu co Fabric pise 🙂 …

Muff
    Člen

Pripomina mi to aferu Schossow, kazdy napsal uplne rozdilne vyjadreni 🙂

andre
    Člen

Andy byl loni super, to zas jako jo, fajn týpek, ale jsem nasraný dost, na Eddieho jsem se hodně těšil… ale podle všeho za to klub nemůže, Eddie a jeho management bude asi pěkně rozežraný, příště na Eddieho už kašlu (což mu ale určitě neva)

iamek
    Člen

Ten nahore me ma asi rad … Asi vedel jak trpim, ze nedorazim na mojeho dj.n1 … :o) … Diky bohu za anginu a usetrenych 700kc + 3000 utrata … To je neuveritelen jakem mam stesti … Jeste vcera rikam pritelkyni : Kdo myslis, ze nedorazi ? Eddie nebo Fischer ? A je to tady … Bouzel pro fabric typicke …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 222)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.