Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Electrocity, 14. 8. 2010, Lubiaz (Polsko)
- Toto téma obsahuje celkem 38 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Raduška a poslední změna proběhla před 14 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
2. 3. 2011 v 13:26 #192349
Gizmo
ČlenRaduš: že by konečně letos ??? – sehnat nějakej kempík, natáhnout to na 3-4 dny cachtání … na to bych slyšel …
1. 3. 2011 v 21:06 #1923404robo4
Členno ved skoda ze je ot lne jeden den mne z kosic sa tma cestovat na jedne den neoplati ale chcem ist velmi… a cena listku ostava az do dna akcie potom je uz drahsie….
25. 2. 2011 v 8:02 #192135spawn.leo
Členno my sme meli jet loni a právě kvuli ty cestě vlakem sme to nakonec odpiskali. byli hodně špatný návaznosti vlaků takže do brna bysme jeli tak 9 hodin:(. modlim se aby letos ty spoje byli lepší a konečně se tam podíval!:)
24. 2. 2011 v 22:13 #192124Raduška
ČlenByla jsem tam dvakrát a můžu říct, že jet vlakem bude určitě hrozně ubíjející. Co jsem hledala, tak to je kolem sedmi a více hodin z Prahy. I autem to trvá docela dlouho, zabere to kolem pěti hodin. Je to jednodení akce. Začátek zvečera, konec kolem šesté, sedmé ráno. Atmosféra je skvělá už kvůli tomu polorozpadlýmu klášteru! Ceny lístků i pití na baru byly srovnatelné s ČR, lístek (když se koupí včas) tak určitě levnější než na nějaké Pležr Ajlendy v Čechách. Letos bych klidně zas jela!
K té lokaci snad jen že je to v Polsku, ne v Německu a na ofiko stránkách bude nejspíš odkaz.23. 2. 2011 v 8:03 #192008spawn.leo
Členale vlastně to že je to v nedělu mě vyhovuje. snad v pondělí budou častějc jezdit vlaky:)
22. 2. 2011 v 20:28 #1919834robo4
Členhmmm vyzera to zaujimavo aj by som mal zaujem ist… kde presne to je ??? lebo jeden lubiaz mi naslo blizko berlina a jeden juznejsie…. nemoztemi zaslat screen mapy ??? a to bude len jeden den ?
22. 2. 2011 v 18:34 #191977Nick Diamond
Člennení. 15.8. je v polsku svátek.
22. 2. 2011 v 12:23 #191935spawn.leo
Člen[b]ELECTROCITY VI – 14.08.2011 Lubiąż[/b]
není divný že je to v neděli?17. 8. 2010 v 6:25 #179014andre
Člen2sexy: to je arabský svět…. sm15
16. 8. 2010 v 20:16 #178993dardic
ČlenSander ještě hraje Direct Dizko??? :-O No to mě poser …..
16. 8. 2010 v 19:14 #178987iamek
ČlenPivo neni, ale tvrdej chlast ano
16. 8. 2010 v 17:48 #178977Pavi
Člen2Sexy : většinou se prodává jenom v občerstvovací zóně a hlídá se aby se nevynášelo…
16. 8. 2010 v 17:26 #1789732Sexy
ČlenPeknej report. V Polsku jsem teda nikdy na akci nebyl, ale neni nahodou pivo na akcich zakazany? Nebo jestli si to nepletu s jinou zemi, ted nevim 🙂
16. 8. 2010 v 16:01 #178964Paya
Člen[quote sheva]SVD b2b Marco V: no tak tohle byla třešnička na dortu! Ale pořádně veliká, protože oni dva dokázali spojit Marco V sound a SVD style v nemožnej zvuk, a zahráli opravdu povedenej set a skvěle se doplňovali, jako by spoluhráli odjakživa. Oba si to nezkutečně užívali a pumpovali do nás co to šlo. Jediný minus je, že sem se těšil na Organic a ono nic sm9 zajímalo by mě jestli tihle dva páni spolu eště někdy zahrají, jestli ano tak cestuji kamkoli - jedním slovem Paráda! 10/10[/quote]
Tigi, tohle jsme prokoučovali sm0
16. 8. 2010 v 13:39 #178955sheva
ČlenDojmy:
Tak prvně bych se zastavil u areálu, který mě vážně fascinoval a to narvat festival a pět stageí do komplexu kostela je maskar. Má to své kouzlo. Jinak organizace a vše okolo výborná, nikde žádné fronty. Do konce se šlo dostat i s pivem před stage, a i ten Lech se dal pít. Jediný minus je, že nikde nebyla voda a nešlo si tak umýt ruce.Většinu večera jsme strávili na scéně RUN TO THE SUN, jinde nás lineup moc neoslovil a překvapilo mě, že na největší scéně Electrocity v podstatě byli jen dvě velké jména.
K dj´s:
Gareth Emery: no tak tenhle chlapík je dobrej, ale nicméně mám asi přeemeryováno, protože mě přišlo, že zahrál víceméně stejný set jako na Pleasure Island nebo Sunrise Festivalu, ale špatný to rozhodně nebylo sm3 hodnotím tak 7/10Eddie Halliwell: tohle je nezkutečnej týpek, jeho umění DJingu je vážně luxusní a nezkutečně to sází. I jeho komunikace s publikem je libová, za mixákem skáče, leze na pult, furt dav hecuje. Ze začátku to dost řezal, že to nešlo furt vydžet a tak na poslední půlhodinku spomalil, ale i tak se mi set dost zamlouval a sem rád, že po dlouhý době sem měl možnost si jeho DJing vychutnat 9/10
Marco V: pro něj platí asi totéž co pro Emeryho, já Marca V můžu, ale nějak mě taky přijde, že hraje furt to samý (poslední dobou), slyšel sem pulhodinku a tak nehodnotím…
Umek: na půlhodinku sme zavítali na Umeka, páč po ohlase z PL sem ho potřeboval slyšet a i za tu půl hodinu na Stagei uvnitř kostela to rozbíjel velice slušně, škoda, že sme nemohli zůstat déle…
SANDER VAN DOORN: tohle je prostě number 1! Byl jedním z hlavních důvodů proč do Polska jet a opět dokázal, že je to pan DJ. Opět totálně našlaplý set, zahrál spoustu hroznejch nářezů Tiesto C´mon, Faithless – Tweaks Your Nipple (Tiesto Remix) – parťákem tato věc nazvaná jako přísnota, páč ten sound je skoro až geniální. Dále vyšvihl jeho tvorbu Daisy, Renegade a především Hymn 2.0 – to naživo je vážně velká libovka, chci znova sm11, překvapil Direct Dizkem, za pouhou hodinku mě dokázal totálně zničit, je prostě nejlepší sm5 11/10
SVD b2b Marco V: no tak tohle byla třešnička na dortu! Ale pořádně veliká, protože oni dva dokázali spojit Marco V sound a SVD style v nemožnej zvuk, a zahráli opravdu povedenej set a skvěle se doplňovali, jako by spoluhráli odjakživa. Oba si to nezkutečně užívali a pumpovali do nás co to šlo. Jediný minus je, že sem se těšil na Organic a ono nic sm9 zajímalo by mě jestli tihle dva páni spolu eště někdy zahrají, jestli ano tak cestuji kamkoli – jedním slovem Paráda! 10/10
zbytek sme se už tak nějak potulovali po všech stageí a byla zajímavé za svítaní sledovat místní individua nebo spoře oděné a velmi společensky unavené slečny sm15
sumasumárům Electrocity se povedlo na jedničku, a nakonec to nebylo ani nijak finančně náročný, horší je akorát cestování po Polsku.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.