TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Electronic Connection 2, brno, 19.12. – Marcel Woods, Marco V ….

• Toto téma obsahuje celkem 73 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 80)
  • Autor
    hoky
    Člen
    Ajinka05
    Člen

A fotečky od někud?

TIGI
    Člen
    Petros99
    Člen

Akcička fakt výboorná, líbila se mi mooc….ze všeho nejvíc mě bavil set Laydee Jane a Marca V , od Marcela jsem čekal víc, ale také nezklamal –

druhá polovina setu už se mi docela líbila (Advanced, Cherry Blossom nebo Radio Crash od Ferryho) – fakt super tracky!!sm5

Zato Filterheadz na kterých jsme tam pak eště byli něco „strašnýho“ pro moje uši…..samý techno, furt dokola ten stejnej rytmus, žádný gradace

a tak, slyšel jsem je poprvý a víckrát fakt nemusím, sice si svůj set za mixákem užívali, ale pro mě fakt nic mooc…

Zdravím všechny spolupařmeny a kaliče (zejména pak Bajkala – kombinace vodka + džus a k tomu becher + cola či semtex, co jsem měl ve

vlaku) – fakt výboorná mixážžsm6

Tak třeba zas někdy v Brně………….sm3

GiGiDAGia
    Člen

Vau … koukám na foto a co to oko mé (modravé) nevidí … Laydee Jane má Pioneer HDJ 2000 sm3 to je překvápko … (asi jsem OT :-D)

pokoko
    Člen

No joooo dobře bylo:)…..Jinak hodnoceni ktere jsem napišu nebude mooc slavne…….Takže:

Dejf: Hral super ale starši tracky…..Jinak nevim jestli ty mashupy hazel live nebo hral jenom michanice….Ale jestli to všechno dělal live tak kloubou dolu….

Bon Finix: Ten me na party nikdy nenasral….Na rozjezd to je idealni typeksm3

Laydee Tak to byl jeden nej set z večera….Sice ji slyšim často ale ted holka překvapila. Jestli bude takhle hrat dale tak si na ni zase zajdu. Jeji nejvetši problem je ten že když ji človek slyši třeba 2x za 2 mesíce tak ty její sety jsou hodne stejne, to me na ni jedine sere.

Marco(neví):Nevím zda mám vůbec něco psat. Nečekal jsem od něho nic a taky mi to potvrdil. Akorat ta druha hodka už byla lepši:)…

Marcel:Začal super. Potom zase nic moc potom zase super. Čekal jsem od něho více trancu.Jinak jako pověstný řezník se v mých očích určitě neukázal.Kdyby se zkonbinovala první hodina woodse a druhá od marca tak by to byl dělo set.

Filterheadz: Slyšel jsem je jednou ve fabru a bylo to super. Ale toto?Hudebne nic moc. Hlavne když už hrali na konec tak jsem čekal rozhodne rychlejši tempo.

BonTrip: Jak říkám na konec se to má rubat, ale hoši neurazili:)….Jsou to frajeři:)

Sice podle hodnoceni si človek řekne že jsem se nudil ale bylo mooooooc dobřesm3 Super banda….Jinak už nikdy nechcu energy ed hurdy.TO jako melo byt co? Smrdelo to jak nejake lepidlo. Hercules hadra. A v brně mají asi malo taxiku. Člověk se chce dostat na after a taxiky nikde. Proste byla luxus party ale hudebne to nejake dělo nebylo.

Jinak zdravim všechny ktere jsem potkalsm3

Jo a prvni fotky na světě http://fotoreporty.vychytane.cz

bajkal
    Člen

ty jeste ze jsem moc nepilsm15tigi keca ja v podstate ani nevedelkde je v Boby barsm4Jinak akce super diky moc.Vsem spoluparmenumsm15P.spriste si dame spolu vodusm3

Ajinka05
    Člen

Tak jako kalba fakt luxus, pro mě to byla fakt vydařená party. Marco V & Filterheadz parádička moc moc.
    Děkuju pařmenům, se kterými jsem tam byla, ale největčí dík patří samozřejmě Hokymu sm2 a alkoholu sm15

hoky
    Člen

koukám že ten alkohol nás přemohl skoro všechnysm3

Creams
    Člen

Takže co se týče mé osoby byl jsem dost spokojeny 🙂 hudebně povedene, akorat ta stage trošku jina být mohla 🙂 ! Super banda lidi spousta známých … akorat trošku moc alkoholu sm15

Honzin
    Člen

Ja jsem výsostně spokojenej. skvěle vykony DJs a parta kamaradu s kterou jsem skvele zaparil :o) a BRNACKY RULEZ

[b]Laydee Jane[/b] – Docela dost me prekvapila a potesila.Hrála neočekávaně tvrdě a + Laydee Jane – Breaking the spell (Fred Baker remix). 9/10

[b]Marco V[/b] – první pulku asi hledal ta spravna CD a pak to byl kotel ala Zarkavííííííí 9/10

[b]Marcel Woods[/b] – Marcel pro změnu hledal v první polovině dokonce CD pod stolem, ale pak je našel a zahrál Marcel Woods Hour 9/10
    Marcel a Marco proste umi RESPECT
    Dekuji vsem spoluparicum za party a Deivis s Bajkalem by nemeli opravdu tolik chlastat jinak z toho priste nebudou nic mit sm15
    Omluva Tigimu ze jsem pak pri ceste zpet vytvrd, ja proste neumim nespat

káčko
    Člen

lepší jména prej?? O lepších nevím..

„rubanica“ .) to teda byla, žádná nuda, naopak!
    [b]LJ[/b] zajímavej rozjezd, zbytečně moc „šaškování“, ale ona je prostě hezká no:)
    [b]Marco V[/b], ten fakt víí jak na to – obzvlášť druhá půlka pěknej kotel. Jediný malinký minus, že nedal Godd sm16 Kdyby tu měl hrát za měsíc tak na něj jdu znova – kdysi dávno bývalo řečí, jak sem nikdo nejezdí a dnes, když je tu někdo dvakrát za rok tak zas kecy.. Marco V na Hrad!!!!!!!!!
    [b]Marcel Woods[/b] – taky hlavně druhá půlka peklo, možná jsem čekal míň melodií a větší ´mazec´ ale i tak paráda, škoda že se to nenahrávalo (?), hned by mě zajímalo pár ID.)
    [b]Filterheadz[/b] – wow, nářez opět jako vždy live, tady člověk monotónost aby pohledalsm15 Brutální nášup, oba vtipní jak spolu vždycky poskakujou, tracky jak se patří na závěr party, masakr, luxus!! Už pár let čekám, jestli někdy při jejich toulkách po ČR zahrajou Los Hijos Del Sol.. dočkám se?

Jinak akce jako taková skvělá, sice mám asi nadvakrát vypálený oko od modrýho laseru (proč to perete do lidí v prvních řadách?), ale prostředí, zvuk, ceny, „organizace“ supr, možná projekce mohly být víc pestrý a nápaditější, ale kvůli tomu se přece na party nechodí..

Víc takových akcí!

EDIT: áááááááá TIGI díky moc za název We Control, to jsem chtěl poznat

Anonymní uživatel
    Host

nebyl sem sm15 proc?? protoze musi byt lepsi jmenasm3

TIGI
    Člen

Tak to ja jsem luxusne spokojenej. Za celou dobu co jsem tam byl jsem nezazil jedinou frontu. Navic skvele vykony DJs a parta kamaradu s kterou jsem skvele zaparil :o)

[b]Laydee Jane[/b] – Docela dost me prekvapila. Hrala naprosto luxusne. Takhle by mel vypadat tech-trancovej set. Ale kdyby se na tom podiu vzdycky tak nekroutila. 9/10

[b]Marco V[/b] – Buh to tam zase rozsekal. Reb blue purple, shakedow, simulated atd. Ovsem vrchol celeho vecera byl pro me track Joey V – We control. Ten track je proste mocnej. Prvni hodka sice slabsi ale ve druhe hodince to marco poradne okotlil. 9/10

[b]Marcel Woods[/b] – Marcel hral jeho typicky sound vice nez kdy jindy. Potesilo Lemon tree a Advanced v nejakem novem remixu ktery je jeste vic naboostovany. Ovsem binary finary co hral Marcel jako posledni track v nejakem remixu bylo uzasne 8,5/10

Jinak party super. A budu rad kdyz mi sem nekdo za pul roku toho Marca V klidne priveze znova. Muzete si tu remcat ze ho vozi porad dokola ale kdyz proste umi tak mi to nevadi.
    Dekuji vsem svym spoluparicum za super party a Deivis s Bajkalem by nemeli tolik chlastat jinak z toho priste nebudou nic mit sm15

Ocho
    Člen

najnudnejsia party na akej som bol…Laydee Jane celkom ok a este Bon Finix ten zahral pre mna osobne najlepsie….kks co tam robil Marco V, Woods a Filterheadz? to si robili asi srandu pocul som vela setov od Marca V a Woodsa ale toto som necakal nuda nuda nuda…trakcy take monotonne ze to som este nezazil…proste gradacia a tuc tuc tuc…gradacia tuc tuc tuc…rozdiel v pesnickach minimalny…ok Lemon tree, Coma aid, Advance v remixe boli celkom ok ale to je asi tak vsetko…nechapem…vsetci traja(respektive 4ria) hrali uplne rovnako nudne ziadna melodia len fkuse rubanica…ono ja mam rad tvrdsie tracky ale toto zaseknute hranie dookola kks sme tam sedeli a nudili sa…a to sme sa trepali cez pol SVK a do brna…no fakt som sklamany…a hlave ze tri krat odznela Chakalaka…ach…:(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 80)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.