TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Electronic Connection 2, brno, 19.12. – Marcel Woods, Marco V ….

• Toto téma obsahuje celkem 73 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 80)
  • Autor
    pokoko
    Člen

jj udelame:)….aspon bude před vanocema dobře bcs ja vanoce nemam radsm4

tracidek
    Člen

2 deivis: paráda….o to víc se těším

deivis
    Člen

V tiskovce.. Jsou potvrzeni oba dva.

tracidek
    Člen

2 Pokoko: kde se píše,že přijedou oba??sm3…..koukám,že si uděláme ještě před vánocema výletsm4

Newman
    Člen

Furt dokola Filterheadz a Marco V, chjo… Tohle není nic pro mě

pokoko
    Člen

Ja jsme filterheadz taky nejak nemusel ale když hral v narvanem fabricu tak me dostal. Ve fabru hral sam tak ted je aspon uslyšim oba:)

Binary
    Člen

Kdepak, tohle mě vůbec neláká…

honzátos
    Člen

Tak Marcela Woodse bych opravdu dal, zažil jsem ho na Energy před rokem a čtvrt a bylo to super, ale Marco V mě nebasm6

SHP
    Člen

Heliuman: Aha, to jsem nevěděl.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

shp: woods byl na timewarpu. to jen tak pro info 🙂

SHP
    Člen

Když se nad tím zamyslím. Woods tu na halovce ještě nebyl, takže okay, ale zbytek? Marco V musí být asi hodně levná záležitost, že je tu pořád a zbytek nemá cenu komentovat. Filterheadz si už udělali slušnou šňůru po šech větších klubech v ČR.

Každopádně Woods hraje nejlíp na Black. Loni na Trance Energy docela projezd.

Starf
    Člen

lineup dejme tomu, ale do Brna se kvuli tomu asi nepotahnu, zas tolik me tyhle jmena neberou

M.i.k.e
    Člen

taky mi to neláká…oba dva už jaksi nejsou co bejvali…škoda,že takováhle akce nebyla tak 2 roky zpátky…to by byl mazec…

Partygirl
    Člen

to me teda Woods laka, Marca sem letos jeste neslysela, ale Filtrheadz vubec takze uz se tesim.. jinak prostor i cena taky ok

Kamca_
    Člen

no tak tohle mě taky vůbec neláká … to sou fakt furt ty samý jména, souhlas s Klapčou

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 80)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.