TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Electronic Family, Amsterdam, Holandsko, 30-07-2011

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 33)
  • Autor
    marky79
    Člen

Souhlasím s Dejvem,ten kdo jezdí do zahraničí,tak může poreferovat.Je to úplně o něčem jiném,než tady v čechách, atmosféra,lidi,kteří jedou opravdu za tou muzikou a ne se tam jen zřídit jak to bývá u nás zvykem.tady nepotkáte třeba 50 ti leté starouše jak trsají na Armina,ale tam je jich hafo..Tady bych už asi na nic nešla,nedá se to srovnat a že to jsou pořád ta samá jména?Takhle pohromadě je však doma neuvidíme.Doufám,že se Dejve pojede,moc se těším,nebo radči ještě ne..

Michal
    Účastník

Dave: viz asot 500 jako halovka, vid? 🙂

DjDkD@ve
    Člen

To bude asi proto, ze prumerny Holandsky festak prevalcuje jakykoli mistni…

To nerikam kvuli tomu, ze delam ten zajezd, ale protoze je to uplne jina liga, ti kdo jezdi casteji ven to jiste potvrdi…

Schmidt
    Člen

Však v pohodě. Čím méně lidí tam bude, tím lépe. sm15sm15sm15

Vrečus
    Člen

souhlas s Nosalem!!!

Chelseaplayer
    Účastník

Heh presne tak,byt takova lajna u nas tak se tomu kazdy vysmeje,ale paac to je v Holandsku,tak se bude poradat zajezd,ja jsem z toho jelen.Chapu lepsi organizaci a vse okolo,ale i taksm13

dardic
    Člen

Nosala: +1

Nosala
    Člen

Jde o to, že tady každý brečí, že v ČR jsou pořád stejná jména. A jak jsou ta jména v Nizozemsku, tak to najednou nikomu nevadí. Zajímavé.

D4ve
    Člen

D@ve: ne, to urcite ne sm3

DjDkD@ve
    Člen

to D4ve:

A to chces jako srovnavat mistni akce s tema zahranicnima? Nenech se vysmat sm15

Schmidt
    Člen

[b]D4ve:[/b] Mně osobně ano. Protože mě tyhle jmény fakt berou. A navíc není party jako party. Toť mé mínění. sm15

D4ve
    Člen

to se vam chce na jmena, ktere tady jsou 3x za rok do zahranici? sm17

Schmidt
    Člen

Super. Armin si prý během dne střihne 3 B2B sety. Jeden z Garethem, druhej ze Schulzem a třetí s s Ferdou. sm3

Not me. V práci dovču nedostanu a že by mi ten line-up způsobovat srdeční zástavu a mlel se mnou tak, že bych musela jet, to se říct nedá sm3

Jimmy-Gellar
    Účastník

[quote Schmidt]Já určitě. Lupení už mám. Ale ne busem...sm15[/quote]

Mě by stačil ten bus…tak snad nás bude dost 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 33)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.