TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse EMOTION 5.12. – dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 121 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel J.Clara a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 122)
  • Autor
    SE7ENqUK
    Člen

Krátce a stručně – Bylo luxusně !

Mě se to moc líbilosm5

vyrys
    Člen

[url=http://www.rave.cz/clanek.php?id=12180]Payuv report[/url]

Kalandra
    Člen

Super akcička. Díky za videa.

RONNY
    Člen

[b]Videa z E-motion na Flédě[/b] :

[url=http://http://techno.cz/party/55348/videa-z-e-motion-na-flede-od-ronnyho?open=28358&show=report#cl28358][/url]

dukelak
    Člen

Seanóg Mannix O´Ceallachain sm10

…taky chci takový jméno! sm19

hoky
    Člen
    bajkal
    Člen

Tos Vyrysu mas rechtsm4.Ja jsem skoro ten nejjednodusi clovek ,ktereho znam.sm16I ja si jdu na party zabekat a uzit si ji.
    Stepane tobe diky za video je moc super.
    A deivisu tobe preju peknou dovolenou a dekuji ti za vsechny DJ co jsi na rok 2008 privezl.
    Moc ti dekuju

vyrys
    Člen

lidi neblbnete! holt na party chodi aj jednodussi lidi jako ja, co si aj radi zabekajsm4 naopak me treba Festeruv set taky moc nesedl, tak sem ten cas aspon vyuzil tim, ze sem pokecal se znamyma, venoval se zene a zapil Drobka…

andre
    Člen

koukám na fotky a videa, a asi opravdu to musela být nudná párty, všichni se tam nudí, mračí, a nezvedají ruce…a djs znudění nejvíc, jak řekl joc,vůbec se mu tam nelíbilo… nezahráli evu & vaška, ale káju gotta, tak to musela být pruda…
    sm15
    nj, příště si to chce víc užívat a ne přemýšlet, jesi zrovna teď to byl b moll nebo c moll s d dur

ondrab
    Člen

nevim no…mit zkazenej vecer jenom proto, ze nekdo zahral going wrong a big sky mi neprijde uplne OK…dobre, taky nejaky tracky nemusim, ale stejne kdyz se na party bavim a parim, tak me nerozhodi nejakej jeden track…a uz vubec tady pak nepisu jak si ten DJ vubec mohl dovolit zahrat takovou s*acku, protoze ja ju uplne nenavidim a je me jedno ze ostatnich 80% lidi ten track ma rado….s pokokem souhlasim, na akci by ste se meli predevsim bavit a ne resit, ze DJ zahral dva tracky, ktery nemate zrovna v lasce…howgsm16

hoky
    Člen

2 deivis:užij si dovolenou a díky ti moc za skvělý akce

Sq4Raa
    Člen

Proboha sm15

to Leosh:

Velmi se omlouvám, ale dvakrát během Johnova setu jsem mu ukázal mobil s prosbou o INERTIA – „The System“ a „Exactly“.
    Vím, že to není dobrý a sám by mě někdo takhle s mobilem před očima s*al,
    ale jako polehčující okolnost uvádím, že jsem o tyhle dvě tracky Johna požádal už týden před tím mailem
    a John mi odepsal, ať mu to nějak během setu připomenu. sm15
    Bez zahrání těhle dvou tracků bych asi umřel, což bych ještě nerad..

Co se týče toho setu z mobilu, připomíná mi to trochu „Rozhlas po drátě“ před 30-ti lety,
    kdo sebral kde odvahu, aby tohle někam uloadnul? .. sm13

Štěpán, Newman, Sickboy, Vojtass +1

Milan +11!

Btw, občas mám pocit, že když se ze skladby nějakýho trance producenta stane (nechtěně) hit,
    hned bysme ho měli upálit, že porušil pravidla „undergroundu“.. sm13 Otázkou pak je, kolik by nám zbylo opravdu
    kvalitních producentů, když skoro každej z nich má nějakej „hit“ na triku.. sm4

milan
    Člen

czech smejd – +1
    lesoh – no a ti, kterým tu jejich oblíbenou pecku nezahraje pak tady píšou jak party byla propadák ne?sm15

Ale dneska se bez komerčních věcí na party neobejdete. Sice Going wrong, nebo In and out of love se sice dostalo do playlistu Evropy 2, ale to neznamená, že ten singl je špatný. Taky nesnášíte Dykovu For an angel?Ve své době ji hrálo jedno rádio za druhým.
    Nemusí znamenat to, že když se singl dostane do širšího podvědomí lidí, že ten singl je špatný. Může se obehrát, ale pořád má to svoje kouzlo…Nechápu co tady někteří mají proti Going wrong a jiným singlům. Mě se taky třeba nelíbí Dubfire -Roadkill a nepíšu to tady do každé diskuze…Když se mi něco nelíbí, tak to prostě neposlouchám a když už se to hraje na party, tak jdu třeba na záchod, nebo k baru na panáka. To je to takový složitý? Stejně bych se vsadil, že 80% z vás, kteří píšete že nesnášíte Going wrong na něho na akcích skáčete o sto šest, nejenom když je u něho dobrá atmosféra.going wrong a podobné hity trance jsou. Sice komerční, ale trance to je, tudíž to na emotion a další akce patří. A na diskotéce tyto věci fakt neuslyšíte. Tam pořád jede jenom Adagio for strings..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 122)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.