TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse EMOTION 5.12. – dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 121 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel J.Clara a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 122)
  • Autor
    Leosh
    Člen

[quote Czech smejd]K tomu partyxindlu ... Za celou party jsem nepotkal člověka, z kterýho bych měl takovej dojem.[/quote]

no nevím… našlo se tam pár expertů, co se neustále sápali na DJ pult, máchali djovi rukama nad mixákem a strkali mu do obličeje mobil se svýma oblíbenýma trackama, protože si party pletou s diskotékou na přání…sm17 ochranka je dokonce několikrát napomínala, ale zřejmě snědli nějaký pilule, tak to ani nezaregistrovali… nejhorší je, že tyhle lidi si pak na party připadaj, jakoby jim to tam celý patřilo a neberou v ničem ohledy na lidi okolo…sm7 a takový chování mi pije krevsm8

deivis
    Člen

Tak já si dám po dlouhé době dovolenou a klid od tranceu a tranceových akcí a jdu se věnovat tomu co je mě teď blízké a to mnmltechnu, DJiingu a mnmltechno akcím..
    Mějte se tady moc fajn a díky těm (oni ví kdo to jsou) za úžasný rok 2008 ve společnosti těchto hlavních DJs, kteří mají právě díky Vám Českou republiku hodně v srdci!.

[b]E-MOTION
    18.1.2008, Fléda – Brno
    Simon Patterson (UK), Will Holland (UK), Stepan Bruck etc.

E-MOTION
    7.3.2008, Fléda – Brno
    4 Strings (NL), Stepan Bruck etc.

E-MOTION
    7.5.2008, Fléda – Brno
    Darren Tate (UK), Dale Corderoy (UK), Stepan Bruck etc.

E-MOTION
    10.10.2008, Fléda – Brno
    Sophie Sugar (UK), Joonas Hahmo (FIN), Mike Wind (PL), Stepan Bruck etc.

E-MOTION
    5.12.2008, Fléda – Brno
    John O´Callaghan (Ire), Stepan Bruck etc.[/b]

TIGI
    Člen

Tracklisty zde:
    http://forum.trance.cz/read.php?7,101474

Dik K1aptchovi a Lukasovi (styk pohlavson) a samozrejme vsem kdo se na tom podileli.
    Tak smele do toho a doplnujte ci upravujte.

Jinak party dle meho nazoru super. Atmosfera byla opravdu fantasticka a JoC zahral luxusne.
    Ja sam uplift doma moc neposloucham jsem spis prez ty techy veci ale jsem take v tomhle dost tolerantni a poslechnu si da se rict vse. Ovsem vcem musim dat ostatnim zapravdu tak je to ze Fester hral dosti nudne. Libil se mi jak Stepan tak Tomas Coastline tak se mi libil samozrejme i headliner ovsem fester mi nejak nesedl. Tim samozrejme nechci rict aby se styl ktery hral na emotion uz nikdy neukazal ale proste mi nesedl.

Jinak organizatorum dekuji za skvelou party kterou jsem si nad ocekavani uzil.
    Samozrejme dik i vsem kamaradum ktere jsem zde potkal a diky tomu si to mohl uzit naplno.

tak pokud nekdo převedl set z telefonu do mp3 tak to dle me nemuže mít dohru jako nelze přece lidem odebírat mobily.. a to že lidi pak udelají z toho mp3 no ale ten zvuk to musí bejt teda žužo.. .. tohle proste kdo má orzum tak vezme s usmevem než že bych z toho delal haló.. navíc to převádel snad nekdo ve španelsku jak tak na to koukám..

Původně jsem nechtěl reagovat, ale…
    Předně ten, kdo uploadoval ten set je magor (teď nemyslim K1aptchu), tohle může mít ještě nepěknou dohru.
    Sám osobně neříkám, že party se mi vcelku líbila víc, jak minulé díly. Každopádně, pokud se mi něco nelíbilo, tak je to můj problém a ne problém Deivise, DJ’s nebo kohokoliv jiného. Neřikám, že nemůžete diskutovat, to ne. Ale hlavně by to chtělo konstruktivní kritiku (např. organizace, aparatura atd…) a ne to, že někdo hrál Big Sky jiný Going Wrong a tím, že to zahrál u mě party klesla nebo že si připadám jak na diskotéce. Někomu jeden track sedne víc, druhýmu míň, někdo ho vysloveně nesnáší. Určitě by se našli všichni, co se některým nelíbilo to a to a v koutku duše si řekl – pane bože tenhle shit už ne. Prostě dnešní trance už takovej je – bez komerčnějších věcí a různorodosti na party lidi nepřilákáte a pokud budete hrát po celý večer jen jeden styl, tak to bude odpovídat i návštěvnosti.
    V tomhle plně chápu Deivise i celej tým. Party dělá hlavně pro široký spektrum lidí co se o trance zajímají a ne jen pro pár „odborníků“, kteří jsou pak následně schopni celou party jenom zkritizovat. Měli byste hlavně ocenit, že Deivisovi dalo spoustu práce dostat Johna na E-motion a říct mu předně díky.

K tomu partyxindlu – předně se omlouvám lidem, do kterých jsem během akce vrazil a zejména člověku, na kterýho jsem vylil minerálku (i když ten to bral paradoxně s úsměvem). Buď jste už vy z vás, kteří to tvrdíte, nebyli dlouho na opravdové diskotéce, nebo vás namíchne už skoro všechno. Za celou party jsem nepotkal člověka, z kterýho bych měl takovej dojem. Přestože jsem na parketu tentokrát strávil nejméně času ze všech E-motion, tak ji hodnotim jako jednu z nejlepších.

mareno
    Člen

Nevím, jestli to už tady není-pěknej sestřih sm11

Sickboy
    Člen

Respekt Štěpánovi, souhlas s Newmanem a hlavně s Vojtassem. sm4 Party by se měla užívat, ne rozpitvávat. A když mi nesedne, tak ji přece nekazím ostatním. Vždyť budou další…

Vojtass
    Člen

Tak já jsem si párty užíval, takže díky za video. sm3

Newman: +1

Příliš často (spíše vůbec) sem nepíšu, ale po přečtení některých příspěvků po páteční E-motion, kde jsem byl, mě donutilo se ozvat. Přijdou mi naprosto nenormální a postavené na hlavu příspěvky typu ..“tak ještě, že jsem zůstala doma“…, „udělal jsem nakonec dobře, že jsem zůstal doma“, „první půlka párty mně přišla jako špatný vtip“ a podobné „pecky“. O „partyxindlech“ ani nemluvě. sm13 Asi žiju v mylném domnění, že párty jsou dělané proto, aby se člověk bavil, užil si je a zapomněl na všední život, problémy, prostě unikl z reality a užíval si hudbu, kterou má rád. Ovšem po přečtení příspěvků nejmenovaných „znalců“ mně spíše přijde, že tam někteří lidé chodí dělat „analýzu“ a zábava je u nich až někde v povzdálí.

Je logické, že se promotér výběrem Djs nemůže zavděčit nikomu na 100%, ale myslím si, že páteční díl E-motion nabídl slušnou porci opravdu kvalitní hudby a atmosféra při setu JOC, kvůli které já osobně také na party chodím, byla naprosto strhující a úžasná a jak už tady někteří psali, pařila celá Fléda. Chtěl bych proto poděkovat Deivisovi a celé E-motion crew za páteční mejdan, na který hned tak nezapomenu.

deivis
    Člen

[quote RONNY]dotaz jakou barvu mela paska co byla nejvyssi?!..nekdo mel zlutou,zelenou to byl myslim fotopas,dik[/quote]

Žlutá – DJs
    Zelená – fotopas
    Růžová – backstage pass.
    Každou akci jsou ale jiné barvy.. 🙂

Poté jak pásky došli, tak jsem dal pár velmi spolehlivým přátelům žluté a zelené, protože jsem věděl, že to nezneužijí a nepůjdou na pódium. Navíc to bylo až po té co odjel JOC na hotel 🙂

Newman
    Člen

Štěpán +1 !!!

Účelem party je snad pobavit co největší počet lidí, Johnovi se to povedlo na jedničku, takže svůj účel jeho výběr tracků splnil na výbornou. Fascinuje mě, že si tu nejvíc stěžují lidi, kteří zůstali v pátek sedět doma a teď se tu na fóru snaží celou party shodit jen proto, aby si pro pocit sebeuspokojení řekli, že to stejně stálo za prd. A jestli z tracklistu dokážete vyčíst atmosféru v klubu, tak jste jedničky a smekám.

RONNY
    Člen

dotaz jakou barvu mela paska co byla nejvyssi?!..nekdo mel zlutou,zelenou to byl myslim fotopas,dik

Anonymní uživatel
    Host

Tady je další video. Konec Johnova setu. Je hlavně pro ty, kteří měli to štěstí a na akci se nedostali. Ať už při nedoručení výplat na účet, či jiným „nešťastným“ příhodám. Udělali jste moc dobře, že jste zůstali doma. A pro ty co nemají rádi Big Sky, prosím zacpěte si uši, protože zní v průběhu celého videa. Jinak, osobně se vám zaručím, že na diskotéce takovou atmosféru nezažijete a s 99% pravděpodobností neuslyšíte ani Big Sky a Going Wrong.

Off topic: Zajímalo by mě, co budou dělat ti co půjdou na Pure s Arminem a uslyší tam Going Wrong, když se jim nelíbí. No doufejme, že radši zůstanete doma…

A pro ty co si to užívali, berte toto video jako dárek. Další videa přijdou později. Díky za skvělou atmosféru a skvělou párty, kterou jste si udělali sami.

K1aptcha
    Člen

sm15 no je to ten set z mýho mobilu převedenej do mp3, takže netahat, rozhodně to není na normální poslech

EDIT: a do pr… sm7

deivis
    Člen

[quote sompet]Nevím, jestli to tu už někde je, ale set JoC ke stažení tady....http://www.nightclubber.com.ar/foro/12/sets-and-radioshows/160340/john-ocallaghan-live-e-motion-club-fleda-brno-czech-republic-05-12-2008-a.html%5B/quote%5D

Nevím kdo, kdy, jak a na co to nahrával, ale řeknu jedinou věc. Díky tomu člověku se E-motion může dostat docela do problémů a tím celkově i příjezd dalších DJs typu JOC.
    Doufejte že nezjistím kdo to byl, protože poté bych s ním byl hodně rychle vyřízený co se týče dalších akcí a jeho návštěv na nich..

Palda61
    Člen

Nebude to fake?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 122)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.