TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse EMOTION 5.12. – dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 121 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel J.Clara a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 122)
  • Autor
    sompet
    Člen
    deivis
    Člen

[img]http://fleda.cz/photo/emotion_5_12_08_leos/DSC_2537.jpg[/img]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

pokoko: jak řekl klapča, přesně tohle je rozdíl mezi klubouvkou a diskotékou (i halovkou už asi)
    jak si chceš užívat něco, co se ti nelíbí? to bys byl magor (nebo vyjetej..)

K1aptcha
    Člen

pokoko: no s tímhle názorem můžeš jít třeba na diskotéku sm4
    já osobně jsem sice taky zpíval, ale z hluboké recese, Big Sky po tom mě nechala absolutně chladným sm6

pokoko
    Člen

Mi se hlavne zda že nekteři jedinci ty party berou až moooooc važne…Když začlo goin wrong tak jsme se podival a nekteři se zastavili a řekli si asi že toto zpivat nebudousm17Asi by si tim zhodili svoje ego….Nekteři lidi asi nechapou že party je o tom se vyblbnout a užit si jism3 Proste moooooooc to hrotite. Tot můj názor

deivis
    Člen

[quote DjDkD@ve]Takto diametralne odlisny pohled na e-motion jsem jeste v rakcich nevidel, na nekoho moc vrzave, na nekoho moc hitove, nebyl jsem tam, tak nemuzu tvrdit ani jedno.
    Docela by me zajimalo, jestli se nejake ty sety nedostanou na svetlo sveta, abych si o tom mohl udelat obrazek sam?[/quote]

100% se nahrávalo do JOC. Jakmile ale začal nechal jsem to nahrávání vypnout.
    Sety pokud se k tomu časově někdy vůbec dostanu ven půjdou, ale pouze se svolením majitele.. Ale jak se znám zůstane mě to doma klasicky na hardisku a až se vším seknu tak si to budu pouštět 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Takto diametralne odlisny pohled na e-motion jsem jeste v rakcich nevidel, na nekoho moc vrzave, na nekoho moc hitove, nebyl jsem tam, tak nemuzu tvrdit ani jedno.

Docela by me zajimalo, jestli se nejake ty sety nedostanou na svetlo sveta, abych si o tom mohl udelat obrazek sam?

deivis
    Člen

Stálo to za hovno. DJs nudili, John hrál jen hitovky, Ti co zůstali doma udělali asi určitě lépe.

Ale ti co šli tak se dokázali přes to vše přenést a dopadlo to takto..
    [img]http://fleda.cz/photo/emotion_5_12_08_leos/DSC_2479.jpg[/img]

Aktuálně návštěvnost opět poskočila. Tentokráte cca 720osob. Dle mě nejlepší atmosféra na E-motion co kdy byla. Nehodnotím pouze prvnich 5 řad, ale celkově celkovou atmosféru. Neskutečný pocit vidět jak má kompletně celý klub ruce nad hlavou a baví se při hraní JOC. Měl jsem díky stage managerovi čas přemýšlet v průběhu akce co vylepšit, takže od příště přibude pár změn. První bude viditelná už zanedlouho..

Kamca_
    Člen

hellman: +1

2Sexy
    Člen

Skoda ze jsem nebyl, tracklist suprovej … ale ten Going Wrong wtf? Se asi přehmátl, chtel urcite pustit jeho remixnutej Thrill 😛

Petros99
    Člen

Náhodou mě se ta akce moooc mooc líbila, JOC nezklamal jeho techy a proggy set – naprostej luxus, kterej mám rád…..Thomas Coastline,
    kterýho jsem zaslechl na začátku akce, taky dobrý, hrál dobrý tracky.
    Jinak se musímsm15 jak tady furt řešíte, co kdo jakej dýdžej zahrál-nezahrál, zda hraje uplift nebo radši „prdění a vrzání“, jak to tu taky někdo tady
    nazývá….každýmu se holt líbí něco jinýho a ten kdo má třeba rád uplift a na týhle akci ho mooc neslyšel (ba skoro vůbec, nemůžu přesně posoudit), ptže na celý akci od začátku až do konce jsem nebyl, tak prostě na takový párty už chodit nebude a nebude tady pořád držkovatsm18
    Samozřejmě nikomu neberu svůj názor, jenom mě to prostě dostává, jak se tady řeší hudební styl na akci bůh ví jakou dobusm0
    Jinak zdravím všechny známý i nově poznaný, zejména pak velké Dííík patří panu Buchťákovi za super odvoz a přívoz a ostatním spolucestujícím
    v autě – fakt super záááááááábava!!

Becher ruleeeez, nejlepší hláška večera nebo spíše cesty do Brna: „Jonááš Štemberk z Valdštejna“sm15 aneb EnHancer nejen při poslechu v autě je fakt kotelsm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

klapča: hitovky 🙂

mareno
    Člen

mountainer: Trochu joke no sm0

K1aptcha
    Člen

[quote Paya]...jinak open your mind, užívejte hudbu a neřešte to tolik - já můžu uplift, progressive, tech, hard, psy trance, hardstyle, hardcore, electro, techno, dnb ... akorát teda ten minimal nee, to je pro mě nuda k uzoufání... [/quote]

to ses teda trošku popřel sm2 a řešit či neřešit – když se mi něco nelíbí, tak prostě není zbytí, neužívám si a taky je to občas nuda k uzoufání

[quote hellman]nahoďte tracklisty, ať se můžem hádat o něčem konkrétnim ;-)[/quote]

tady máte Johna, thnx to tranceaddict crew; zatim se mi to nechtělo dávat do tracklistů…

01 ID
    02 ID
    03 Arnej – The Ones That Get Away (Original mix)
    04 ID
    05 ID
    06 Super8 & Tab – Elektra (Orginal Mix)
    07 Lisa Miskovsky – Still Alive (Paul Van Dyk Remix)
    08 ID
    09 Above & Beyond pres OceanLab – Breaking Ties (Above & Beyond Analogue Haven Remix)
    10 ID
    11 Giuseppe Ottaviani Feat Stephen Pickup – No More Alone (John O Callaghan Mix)
    12 Sean Tyas – Melbourne
    13 Armin Van Buuren Featuring Audrey Gallagher – Hold On To Me (John O’Callaghan Remix)
    14 John Askew – Bored Of You, Bored Of Me (Original Mix)
    15 Simon Patterson – Thump
    16 Underworld – Cowgirl (Joint Operations Centre Rework)
    17 Paul Webster – Nailed (Original Mix)
    18 DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly & Fila Remix)
    19 Inertia – The System (Original Mix) nebo (Tyas and Colontonio Remix)
    20 The Doppler Effect – Beauty Hides In The Deep (John O’Callaghan Remix)
    21 John O’Callaghan & Kearney – Exactly (Original Mix)
    22 Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Sean Tyas Remix)
    23 John O’Callaghan feat. Audrey Gallagher – Big Sky (Agnelli & Nelson Remix)

mountainer
    Člen

mareno: ty jo tak to je odvážný sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 122)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.