TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse EMOTION 5.12. – dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 121 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel J.Clara a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 122)
  • Autor
    mareno
    Člen

Pure trance očekávám na PURE sm15

mountainer
    Člen

[quote deivis]Kdo kdy řekl, že E-motion je pouze čistě tranceová akce?[/quote]
    no stačí se třeba podívat do rozhovoru ze 16.10.2007 (Deivis: Víme přesně, kam E-motion směrovat), kde mimojiné padla věta: „E-motion je o tranceu a o tranceu zůstane i do budoucna“ sm4
    to nějak nechci rejpat a souhlasím, že uplift celou noc by byl docela na prd a nemělo by to vývoj…nicméně doufám, že se na E-motion bude objevovat ten pure trance v co největší míře i nadále a nesklouzne to k něčemu jinému sm3 stejně tak je mi ale jasné, že nás pár trancerů Flédu nevytrhne no…uvidíme příště, to už doufám konečně zase dojdu, i kdybych měl jít pěšky sm0

deivis
    Člen

Pořádně rubat se bude 17.dubna 🙂

pokoko
    Člen

jj přesne tak upplift, slyšet celou party tak by me jeblo. Ja si stojim zatim že ke konci party by se melo rubat a to pořádněsm3 A ne žadne tiche pasaže u kterych se stihnu zajit vychcat a teprve se ten track rozehrava.sm4

Anonymní uživatel
    Host

celou noc uplift a polovina klubu by uslasm6…lineup musi byt ruznorodej, aby se menil rytmus, sound, rychlost….

to kytarka:sice muzes rci svuj nazor, kterej ti nikdo nemuze rict…ale ty jsi to napsala spis ve stylu: jak je mozny, ze se tam hralo tohle, to se snad nikomu nemohlo libit…

Sq4Raa
    Člen

Já moc trance nemusím, tedy nejsem vysazenej na uplift ani na jinou odnož, ale Fester hrál imho tragicky. Nic víc, nic míň.

Komonek
    Člen

Newman: Není zač… mam jich mnohem víc… během dne je budu nějak postupně přidavat.. tak snad udělají radost :o)

TyPhone
    Člen

deivis: +1

deivis
    Člen

Btw když už se to tu řešilo. Kdo kdy řekl, že E-motion je pouze čistě tranceová akce? Navíc progressive a nebo progtrance co hrál Fester byl hodně příbuzný..

To že tam byl za sebou x krát uplift neznamená, že bude uplift neustále.
    Ono je to jak se vším. 10lidí pocítilo, že by to chtělo už trošku změnu a pouze dalším dvěma se to třeba nelíbilo.
    Fakt si dost z Vás musí uvědomit, že stavět akci pouze na Vás a vašich „požadavcích“ nemusí být z finančního hlediska vždy ideální.
    Osobně jsem moc rád když dojedete, ale jak jsem psal už x krát. Vás 50 co sem píše tu akci nezaplatí ani z jedné 15 tiny..
    O to tu jde. Musím přemýšlet nad tím jak to udělat a uspokojit co nejvíce lidí, aby se akce zaplatila. Btw uplift celou noc je dle mě také dost nuda..

spíš si myslim, že milan myslel komerční uplift.

jinak párty neměla chybu tedy, i když je fakt, že větší část jsem strávil na baru s kámošem, kterého jsem neviděl už pár měsíců… každopádně – lidi, zvuk, john i štěpán naprosto super… zbytek jsem neslyšel, nebo slyšel a odešel sm3

Newman
    Člen

Komonek: díky za videa sm14

Komonek
    Člen

Tady taková malá vzpomínka… Pro ty kdo byli… a pro ty kdo nebyli malá ochutnávka o co přišli :o)

Paya
    Člen

myslím, že to bylo super – během JOCho setu pařila opravdu celá Fléda, mnohokrát jsem se otáčel a sledoval publikum – skvělé!

jinak open your mind, užívejte hudbu a neřešte to tolik – já můžu uplift, progressive, tech, hard, psy trance, hardstyle, hardcore, electro, techno, dnb … akorát teda ten minimal nee, to je pro mě nuda k uzoufání … snažím si brát ze všeho to pozitivní, protože negativní stránku můžete pochopitelně najít na všem ;o)

moc zdravím všechny přátele, rozhovor odeslán do redakce, snad se bude líbit ;o) see ya on Czech This Future!

Sq4Raa
    Člen

Fester hrál na mainu, ale k trancu to mělo dál než hudba na house stagi, navíc to po Coastlinovi pěkně zabil. Vůbec se nedivím negativním názorům. Na trancové párty , a konkrétně na Emotion, asi holt Kytárka očekávala trance.

Binary
    Člen

Newman: Uklidni se sm4

Jde o to, že tady se určitý lidi specializujou na jeden úzce vymezenej subžánr a všechno, co se nějak vymyká a něčím odlišuje od té šablony kopák-melodie-breakdown-melodie, považujou za odpad. Tak nevím pak kdo je tady netolerantní.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 122)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.