Úvod › Fóra › Trance Diskuse › EMOTION 5.12. – dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 121 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
J.Clara a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 12. 2008 v 22:44 #108828
Newman
Člen[quote Binary]A vidět vrchol všeho v Aly & Fila je při vší úctě dost narrow-minded. sm18[/quote]
Tys asi upadl, ne? Máš problém s tím, že ještě existují lidi, kteří milují uplift v tom nejlepším podání? Někdo má rád holky, jiný zase vdolky, a jestli se s tím nemůžeš smířit, tak radši nekomentuj, když jsi tam ani nebyl sm17 Chjo, koukám, že tolerance se odtud dávno vytratila…
6. 12. 2008 v 22:33 #108826Star_Guitar
ČlenA k té mojí expresivní větě – já si nemůžu pomoct, já prostě nemám ráda, když to nemá melodii, mě to nudí. Mám ráda uplift a nestydím se za to, ale jsou i věci, které se vymykají a líbí se mi, třeba na Push Over jsem pařila jako divá a doma si to klidně poslechnu několikrát za sebou. Nicméně první půlka párty mi tak prostě připadala a tak jsem to napsala. Ještě jednou se zeptám, co je tak špatného na tom, když se mi něco nelíbí?
Binary: sm10 Já myslím že jestli se mi A&F líbí nejvíc ze všeho, tak je to čistě moje věc. Pokud mě máš kvůli tomu za omezence, tak je mi to docela líto. Já se ti taky ve tvém vkusu nehrabu, je mi upřímně jedno, kdo co poslouchá, pokud se mu to líbí. sm7
Budeme se tady lynčovat za názory? sm13
6. 12. 2008 v 20:51 #108808Newman
Člen[quote Kamca_]Tak sem nakonec udělala fakt dobře, že sem nešla sm3[/quote]
To si jen myslíš sm3 Atmosféra u JOCova setu byla jedním slovem geniální, pařil opravdu celý klub a ne jen první dvě tři řady jako jindy, hned bych se tam vrátil sm5 A pokud mi zrovna neseděl nějaký set (Fester), tak se příjemně povídalo u baru. Za sebe můžu říct, že se mi nelíbil akorát Festerův set, od Callaghana až do zavíračky v šest jsem v podstatě neopustil parket, i ten Free Gate na konci zahrál slušně (i když stejně jako Klapča nechápu, co měl znamenat ten strašně dlouhý sladký breakdown, u kterého musela většina Flédy okamžitě usnout sm0 )
6. 12. 2008 v 20:36 #108805majklhauske
Člento de.. 🙂
[img]http://jumpman.depo9.cz/data/rave/DSC_2405.jpg[/img]6. 12. 2008 v 20:26 #108804sneck05
Člentak John zahral opravdu vybornej setik takovej ala transmission takovej styl cechum naramne sedi a neskutecna atmoska to dokazovala a urcite pujde jeste nahoru a tesim se na nej nekdy v budoucnu dalsi neokoukane jmeno,ktere nadmiru prekvapilo..
jeste ke zvuku:byl luxusni narozdil od nexa nechapu jak ho nekdo muze chvalit,ale jedno negativum bych tu mel byl dost slabej a to jakoze dost,dost mne to kazilo hudebni zazitek i kdyz byl clovek v prednich radach,tak to nepomohlo
celkove vydarenej vecirek…sm36. 12. 2008 v 20:24 #108803hoky
Členslibovaný fota jsou tam zase pěkný momentky jak jinak btw omlouvám se za kvalitusm3
6. 12. 2008 v 20:22 #108802Sickboy
ČlenKamča: sm10 Nesmysl!
6. 12. 2008 v 20:19 #108801Kamca_
ČlenTak sem nakonec udělala fakt dobře, že sem nešla sm3
6. 12. 2008 v 20:02 #108799vyrys
ČlenJOC az na pro me nevyraznej techy zacatek, kterym navazoval na Festera, to byl naprosto paradni trancovy set, na kterej moc povedene navazal aj Stepan, ktery tak dopomohl Johnovi hudebne definovat trance. Pro me osobne vcera Stepan zahral svuj zivotni set, pri Redmoon – Slide sem si to doslova odlital! Jinak moc mile me prekvapil Tomas Coastline, rozhodne v pohode borec.
No a John byl akci naprosto uneseny a navic aj vystrihnul poklonu autorovi plakatu, kdyz jich nemalo podepisoval. Na to, jaka je John osobnost, se choval naprosto v pohode a byl za toto hrani vdecnej.
Ja musim vystrihnout poklonu jeste zvuku, takovej na e-motion opravdu nikdy nebyl a doufam, ze si v unoru na stejnym aparatu vychutnam sira Langeho!6. 12. 2008 v 19:29 #108795Komonek
Členpokoko: zdárek. tak sem rad že se bunda našla… jinak… jak už jsi napsal… pít se nedá opravdu všecko :o)))) ale nasmáli sme se aspon 😀
Co se týče mích dojmů, hodnotil bych akci jako průměrnou… Minulá E-motion se Sophií se mi zdála lepší… Myslím že podle mě zahrál JOC v Dopleru lepší set než tady na Flédě. Každopadně mě potěšila srdcovka „Beautiful Hides In The Deep“ a „Going Wrong“ v nej remixu Seana Tyase… Co se týče Štěpána, tak si myslím že zahral jeden ze svých nejlepších setů. Prostě Daniel Kandi zní na Flédě naprosto fantasticky… 🙂6. 12. 2008 v 17:54 #108787tracidek
Člen2 pokoko: Té fotky si vážím,to máš pravdu…i když na ní vypadám jak idiotsm17
6. 12. 2008 v 17:48 #108786bajkal
Člendekuju za moc super partyyyyy at zije E motion.Jinak Stepan se proste lepsi a lepsi.Tos je videt ze kurnik neco umism15 a pro me to je 1 na ceske tranceove scene. Jinak vsichni mile prekvapili,jen ten Fester nic moc,ale nevadi.
jen me mrzi ze E motion je jen jednou za ctvrt rokusm5.
Uz ted se tesim na dalsi
P.szdravim vsechny spolu kalice a nekalicesm46. 12. 2008 v 17:36 #108784alexx
ČlenTyPhone: +1
6. 12. 2008 v 17:32 #108783deivis
ČlenUplift E-motion neuživí. Chcete mít na E-motion kvalitní jména? Tak prostě občas to vrzání bude muset být.
Nechci dopadnout jak Elektra (osobně se mě ale libi), která nastaví v 22:00 úroveň a té se zvukově drží až do konce party.. Stejna rovina bez zmeny a naznaku zmeny..Jinak diky za lxs atmosferu.. Je neskutecne nadherne videt aplaudovat tentokrate uplne cely klub!
Jsem rad ze jsem mel moznost Johna predstavit v CR. Po tom jak dlouho jsme o jeho bookingu vyjednavali a zpocatku to bylo dost nerealne tak hned po hraní rekl, že v roce 2009 chce opet na E-motion.DÍKY VÁM!!
6. 12. 2008 v 17:31 #108782pokoko
Člentracidek nedelej že jsi ji nebalil vole:D…..Aji fotku sni maš a chceš ji kupit auto ne?sm15 No takže ted EC a potom dj rush a osttani party mužu asi šukat.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.