Úvod › Fóra › Trance Diskuse › EMOTION 5.12. – dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 121 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
J.Clara a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 12. 2008 v 15:42 #108753
mountainer
ČlenK1aptcha +1 sm0 progressive mám v oblibě velice a jsou ho tuny i bez skřípání…
6. 12. 2008 v 15:41 #108752Anonymní uživatel
Hostceero +1
Nikdo se nezavděčí všem, každej na party uslyší pár treků, co se mu líbí a pár, co ho zase až tolik neberou.
Nikdy se nemůže dj zavěčit všem. To si bežte na diskoteku psát přání na lístečky a nechoďte na párty..Podle mě to moc řešíte.
6. 12. 2008 v 15:40 #108751TyPhone
ČlenJá jsem reagoval hlavně na podle mě hodně vyhraněný názor od Star-Guitar, protože napsat, že „první půlka párty byla špatný vtip“, to už je hodně silná káva…
osobně mám progressive rád a to co se hrálo na E-Motion mělo do opravdového progressivu ala Sascha, John Digweed nebo Jerome Isma-Ae atd. ještě celkem daleko. Pro mě to byl klasický progy-trance a jsem rád, že během akce hudba nestagnuje na jednom stylu.6. 12. 2008 v 15:30 #108750ceero
Účastníkludia tu na tomto fore maju hoooodne zazdene mysle co sa tyka vkusu, vazne nic proti ale to sa ani neda citat ked sem skoro vsetcia pisu o ktoromkolvek sete alebo skladbe ze akonahle to i minimalne vrza alebo to ma naznak toho takzvaneho mau5 stylu tak je to shit na Ntu. a potom sa clovek cuduje preco je toto forum v EDM komunite take nepopularne.
skuste byt trochu viac „open-minded“ a uzijete si viac aj hudbu aj parties. hudbu treba pocuvat a prezivat nie rozoberat a stazovat sa.6. 12. 2008 v 15:23 #108748K1aptcha
Členjen ne každýmu se nutně musí líbit všechno, a taky progressive není jen vrzání (viz Vyrysův set; navíc vrzání má od trancu docela daleko a tady se jedná o trance party) a uplift rozhodně nejsou jen zpívánky (viz spousty instrumentálních tracků), takže -1 sm2
6. 12. 2008 v 15:15 #108747ondrab
Člen[quote styk pohlavson]TyPhone: +1
Když je někdo vysazenej jenom na uplift, je pro něj progressive "vrzání".
Kdo má zase rád jenom proggy, nazývá uplift "zpívánkama".Kdo má rád obojí, užije si celej večer. sm3[/quote]
+1
6. 12. 2008 v 14:58 #108745styk pohlavson
ČlenTyPhone: +1
Když je někdo vysazenej jenom na uplift, je pro něj progressive „vrzání“.
Kdo má zase rád jenom proggy, nazývá uplift „zpívánkama“.Kdo má rád obojí, užije si celej večer. sm3
6. 12. 2008 v 14:58 #108744mountainer
Členmno já jsem po delší odmlce zase měl naplánováno vyrazit na akci, nicméně zasekl jsem se na cestě a dojel jsem po krátkým výletu zpět domů sm15 ale podle ohlasů jsem asi zase o tolik nepřišel, klubovce E-Motion by přece jenom víc slušel upliftový kabát, spíš než vrzing sm4
6. 12. 2008 v 14:51 #108743K1aptcha
Členale pobíráme, jen ten Festerův „výběr“ se skoro spíš hodil na house stage, případně před nebo za Vyryse, technicky to byl výbornej set, ale nezapadal do kontextu
navíc na rave.cz jako reakce na jeden řádek zas tolik nevypovídá
6. 12. 2008 v 14:45 #108739TyPhone
ČlenTen rozdíl v názorech je jasnej, protože většina lidí, co píše na trance.cz jsou lidi zazdění v uplifting trancu a nic jiného nepoberou…
IMHO Fester hrál hodně dobře, a po JOC druhej nejlepší set večera!
6. 12. 2008 v 14:39 #108738DjDkD@ve
ČlenTak me to casove nevyslo, abych se do Brna dostal nejak rozume musel bych vyjet uz kolem ctvrte odpoledne, a to jsem nestihal……
Ovsem pokud se na e-motion vrzalo a prdelo, tak me nakonec ani nemrzi, ze jsem tam nebyl……..
6. 12. 2008 v 14:32 #108737prochi
Členjen tak pro zajímavost,docela mě překvapuje negativní nálada z akce na trance.cz a pozitivní na rave : http://www.rave.cz/forum/1260/
6. 12. 2008 v 13:38 #108731Leosh
Členjako nejlepší se mi zdál Štěpánův set – bude ke stažení?sm0
další dje ani okolnosti nehodnotim, protože mi nebylo zrovna nejlépe, takže sem si celou akci neužil podle svých představ…sm6
teď mám afterparty s kongresem ods
6. 12. 2008 v 13:37 #108730K1aptcha
Člentak a sme domá!
hej ale na můj komentář zas tolik (Paldo především) nedávejte sm3 ale je to milé sm2
[b][i]DJs[/i][/b]:
[b]Vyrys[/b] – nastopil místo indisponované Eruvie, slyšeli sme konec, a dobrý melodický vzdušný prog trance
[b]Thomas Coastline[/b] – vrzavější varianta Vyryse, ale mělo to energii, Thomas suprově komunikoval s publikem, set zakončoval sérií upliftovějších tracků; určitě český příslib do budoucna
[b]Fester[/b] – totální zazdění vývoje párty, nemelodická fart-music, nechci škatulkovat, ale trance to veskrze nebyl
[b]John O’Callaghan[/b] – nejdřív navázal na Festera stylem hudby, takže to nic moc, pak nahodil Elektru a začal upliftovat, a to že dosti energicky (zmiňované Back To You v Alíčím Remixu, Askew, Melbourne od Tyase, Exactly, Inertia – The System)… jen Arminovo Hold On To Me, resp. Audrey zněla jak nějakej šmoula sm3; jinak John na konci hezky poděkoval a řekl že jsme nej publikum na světě a trumfli sme i Argentinu sm15
[b]Stepan Bruck[/b] – nejdřív dodržoval energickou lajnu (dokonce překvapil s TyDi feat. Manta Ray – Mind Games (Max Savietto Remix)), ale zdálo se mi, že postupně hódně změkčuje, a celkově až moc zpívánek (včetně cheese-romantic-male-vocalových Shine On a No More Alone) a takových těch nudných upliftingů s jednoduchou melodií
[b]Free Gate[/b] – technicky nejslabší set, víceméně upliftingový, začal se Selu Vibra – Divine, hodil tam i Diary Of Jane nebo Lemon Tree, ale celkově to moc vývoj nemělo, při odchodu jsme slyšeli Kernkraft 400; nechápal jsem jeden asi 3 minutovej breakdown u jedný skladby, to máme jako v 5 hodin ráno na místě usnout?
z těch opakovaných tracků přidávám Breaking Ties, No More Alone a Clockwork (tam jsem aspoň hezky kazil melodii svým zpěvem sm0) sm6 ble, tyhle tracky už snad nechci ani nikdy slyšet
[b][i]Fléda[/i][/b]:
zvuk – paráda, hlavně na začátku, časem trošku víc nabáslý
dekorace – balónky teda nic moc, a ještě praskaly, kytičky byly nesčetněkrát lepšejší, a ty zavěšený „deky“ na stropě taky trošku „o ničem“
chvilka ticha pro Drobka – oceňuji…
světla – supr, barevně sladěné, jen občas moc svítilo do očí
lidi – no úplně nejhorší to nebylo, ale lidi, kteří si stoupnou 10cm před vás jakoby nic + opilci, smažky, Ostravští čichači, tyhle všechny mám fakt nejradši sm12 (básnička sm15)
[b]mobilní[/b] (kvalitně debilní) [b]záznam[/b] Johnova setu pro tracklistingáře: http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=cdihiiewzj (formát amr, přehratelný např. v Media Player Classic nebo Quicktime; dejte si 1:58:00, „nádhené“ Going Wrong sm0 a autentická atmosféra z kotle sm13)
6. 12. 2008 v 13:23 #108728Anonymní uživatel
HostSq4Raa: Teď si na to kápl sm15, ale to je off topic.
Necháme vyjádřit i ostatní.PS. má už někdo fotoreport?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.